【少年阴阳师】【BY - 猪王】【更新03-05】【已过期】

netasa 发布于2008-10-26 23:55 2747 次浏览 19 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
【名  称】:少年阴阳师
" W6 w# q+ I$ o【格  式】:RMVB$ [! x7 q2 N1 M% K5 ^$ p0 E7 T7 y
【集  数】:26
$ ~  e3 B; W9 l1 |【配  音】:粤语' H+ S( G- v: l9 i( O- _: I4 @
【字  幕】:繁体(内陷)
3 ]( K* x" G* o【原  创】:猪王$ x3 |) S5 |7 R$ V
【保存期 】:不定(有一个人下就至少有5天)
) @2 H) H; p3 @# R8 Y) S7 ^) Q/ C4 f/ N# ~) r
说明:此为分流不作任何下载保证,请以尽快速度下载左先,过期不补档。 另外了不保证会上传完一整部,视有无时间而定。最后都係果句下载完希望可以去做下种。此文件与BT文件同样只係文件名有所不同,改名后就可以做种了,方便一下后来者。多谢先。8 R, [2 C/ i/ f2 u
, N0 b6 X! ?4 y- D, s

* ~" J% G4 ~: X' o+ F0 R
下载地址:

7 v) j7 F& f' |
& @9 c/ v8 P% K: \[ 本帖最后由 遗忘爱 于 2008-11-29 14:35 编辑 ]

评分

遗忘爱 + 5 + 30 + 2 多谢分流~ 下BT有啲慢~
tandong + 10 + 50 + 2 我很赞同

已有(19)人评论

jomalm 发表于 2008-10-27 00:42:57 | 显示全部楼层
多謝晒上傳分享, 納米就只能支持了。
3 Y/ y7 q9 k" S: ]" L1 r+ m0 u
+ z7 D. |  x# r( Y[ 本帖最后由 jomalm 于 2008-10-27 00:44 编辑 ]

tandong 发表于 2008-10-27 01:07:54 | 显示全部楼层
猪王嘎未下过,能更新完嗎?

遗忘爱 发表于 2008-10-27 02:42:23 | 显示全部楼层
呢部未睇过,先下第一集来睇睇有冇兴趣先!
9 v! Y# W0 [) G' R) k
. y8 K# |  Q4 p" wBT已经好低速度,所以冇下到~

netasa 发表于 2008-10-27 05:59:07 | 显示全部楼层
原帖由 tandong 于 2008-10-27 01:07 发表
% g8 u- _0 p7 k4 x; k4 ~' F猪王嘎未下过,能更新完嗎?
, B) R: Z( C: \5 E
3 R7 r! O/ E/ [& f7 v; ?
尽力啦,因为下紧1600嘅火影三语107108 下得好慢,唔挂住BT怕无种,挂住BT上传其他又好慢。

netasa 发表于 2008-10-27 06:01:45 | 显示全部楼层
原帖由 jomalm 于 2008-10-27 00:42 发表
  f' q6 H9 b7 ~0 \9 C, K4 Z3 s多謝晒上傳分享, 納米就只能支持了。

, Q# p( l' T3 n, G# r
4 C, N- T. Y, ?4 s你无去下载BT咩。 咁你话咩空间会好D。中转站?我试过上传过一次,发现我传中转站会好慢。

jomalm 发表于 2008-10-27 06:59:29 | 显示全部楼层
原帖由 netasa 于 2008-10-27 06:01 发表 , e- [' r/ Y9 C9 s0 ]- u
, l7 L& k( `( ]- v  L+ {0 M4 w6 l

3 A) s% I1 }& L你无去下载BT咩。 咁你话咩空间会好D。中转站?我试过上传过一次,发现我传中转站会好慢。
: t3 v; {% W, w0 Q
9 S& W" y  H* x+ \( Z/ _. J- Z
我有下bt,我的意思是說納米我下不了,qq和foxmail我都可以下, 速度還不錯。

shason 发表于 2008-10-27 08:18:46 | 显示全部楼层
支持一下啦,虽然更喜欢剧场版

jac2jac2 发表于 2008-10-27 10:28:56 | 显示全部楼层
辛苦曬啦- A( D+ X, ?( Z, E( D: U
BT速度好慢

xing 发表于 2008-10-27 11:44:23 | 显示全部楼层
嗯 冇睇過呢劑嘢( A3 f2 C0 e. H' _: v, ?2 D
主角好似系小孩?

hidashen 发表于 2008-10-27 12:04:24 | 显示全部楼层
嚟睇睇呢部片喺点噶先!!!

jay2046ex 发表于 2008-10-27 12:16:16 | 显示全部楼层
支持楼主发布,辛苦了

12下一页