[吃喝玩乐] [转帖]留给最爱的说话

quill 发布于2006-9-25 02:38 5782 次浏览 148 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<p><font size="3">虽然我最爱嘅人未必会睇到呢一番说话,但系,我仍然选择系度讲出来!我知道你而家已经有一个你好 </font></p><p><font size="3">钟意嘅女仔,你甚至愿意为佢做一D出乎我意料之外嘅事!既然你真系揾到你自己钟意嘅人,我会支持你祝福</font></p><p><font size="3">你!呢样已经系我而家唯一可以为你做嘅事!尽管我嘅心会好痛好痛,但系我最想就系想见到你开心,幸福!</font></p><p><font size="3">其他嘢其实真系一D都唔重要!而且心痛嘅感觉我早已经习惯!或者到咗呢一刻,你已经将我彻底咁忘记!不</font></p><p><font size="3">过唔紧要,因为你会永远留系我心里面一个好重要嘅位置,我唔会忘记你,甚至你嘅每一句说话,每一个神态</font></p><p><font size="3">对于我来讲都系咁刻骨铭心!因为呢一D曾经系我每日守候嘅幸福!记得以前你问过我,如果有一日我哋分咗</font></p><p><font size="3">手,我会点样!我话,我会好努力好努力咁继续对你好!可惜我做唔到,亦都再无资格咁做!但系咁唔代表我唔</font></p><p><font size="3">会再关心你,唔会再挂住你!或者好快就会有另一个女仔取代我为你做呢一切!到时你记得要抽多D时间陪吓</font></p><p><font size="3">佢,听佢讲吓嘢,关心佢多D,同埋唔好好似以前咁大男人啦!如果唔系做你女朋友会好辛苦咖!就快开学啦!</font></p><p><font size="3">我唔知道到时候见到你我会点,会逃避你?扮无事?或者我会企系好远好远嘅角落好安静咁一直一直望住你!</font></p><p><font size="3">我都唔知!但系到咗呢一刻,我好肯定,我好想对你讲一句我一直都无同你讲过嘅说话,或者可以话系我欠你</font></p><p><font size="3">嘅一句:我爱你...</font></p><p><font size="3">&nbsp;</font></p><p><font size="3">希望这是</font></p><p><font size="3">最后一次 </font></p><p><font size="3">向最爱说再见</font></p><p><font size="3">你是曾经的永远</font></p><p><font size="3">会永远在我身边</font></p><p><font size="3">也希望下个永远</font></p><p><font size="3">会永远在我&nbsp; 身边.....&nbsp; </font></p><p>&nbsp;

[转帖]留给最爱的说话

[转帖]留给最爱的说话
</p><p><font color="#f76809">PS:系朋友的空间里偷来的,真系无想到原来一直呢个傻妹都无忘记过果个人,好心痛啊~~~点解自己的开心永远感染晤到身边的人?做咩好象无论我几开心几晤开心其他人都FEEL唔到的~~~~?以为半半年的过去,呢个朋友会忘记果个人,一直都系他带我走出困境,不过我却咩都做晤到,系他教我讲他个名改成晤好稳他,当自己忍晤住的时候就提醒自己,原来爱一个人真系可以甘彻底噶~~~~点解果个人还要甘辜负她啊,次次见到果个人我都忍晤住想去打他一把,点可以令到一个女仔爱你爱到无了自己啊~~~~~~</font></p><p>[MP=300,100]http://star.new-youth.com/uploadfile/20069250376861.mp3[/MP]</p><p><br/></p>

已有(148)人评论

quill 发表于 2006-9-25 02:39:59 | 显示全部楼层
<p>放弃~~~~依稀</p><p>望著你远去背影 <br/>我却失去了勇气 <br/>怎样的结局 才是我们想要的 <br/>分手吗 这真的是你要的吗 <br/>给你自由爱 冻结此刻 <br/>怎么样的我和你能遗忘过去 <br/>为何泪水总是不听控制让我又想你 <br/>我们之间的关系 隔著一层层距离 <br/>冰冷冷的玻璃 隔著两颗心 <br/>用我的手触摸空气 感受伱最后气息 <br/>透过眼角泪滴看伱离去 <br/>两颗心曾经靠的那么近 <br/>如今却要学会放弃 <br/>怎么样的我和你能遗忘过去 <br/>为何泪水总是不听控制让我又想你 <br/>我们之间的关系 隔著一层层距离 <br/>冰冷冷的玻璃 隔著两颗心 <br/>用我的手触摸空气 感受伱最后气息 <br/>透过眼角泪滴看伱离去 <br/>两颗心曾经靠的那么近 <br/>如今却要学会放弃 <br/>说放弃 就应该放弃 <br/>是不是不会再哭泣 <br/>说逃避 再逃避 是我自己不愿相信 <br/>用我的爱 成全你的爱 <br/>终于放弃爱你的决定 <br/>她才是你的唯一 <br/>用我的手触摸空气 感受伱最后气息 <br/>透过眼角泪滴看伱离去 <br/>两颗心曾经靠的那么近 <br/>如今却要学会... <br/>我该学会试著放弃 <br/>在这个夏天的午後 <br/>我终於决定 <br/>放弃一切 <br/>成全 <br/>你和她的爱... <br/></p>
ikuyori 发表于 2006-9-25 02:44:48 | 显示全部楼层
<p>小蟲,唔怕同你講</p><p>其實我最怕文章中“我”呢种人</p><p>真嘎</p><p>有時我覺得自己好衰ga </p><p>不過感情冇話邊個 啱 同錯咯</p>
Otaru樽 发表于 2006-9-25 02:46:06 | 显示全部楼层
<p>呜~~~~~点解你又发D甘骟情既野~~最近好郁闷~~</p><p>体完你篇文之后更加想喊~~~~</p>
kiraljq 发表于 2006-9-25 03:02:23 | 显示全部楼层
<p>噢~~~</p><p>其实无话边个欠边个嘎~~~</p>
ikuyori 发表于 2006-9-25 03:14:42 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>kiraljq</i>在2006-9-24 19:02:23的发言:</b><br/><p>噢~~~</p><p>其实无话边个欠边个嘎~~~</p></div><p>唔係嘎 </p><p>有D野欠了再也還唔起</p>
quill 发表于 2006-9-25 03:37:56 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>ikuyori</i>在2006-9-24 18:44:48的发言:</b><br/><p>小蟲,唔怕同你講</p><p>其實我最怕文章中“我”呢种人</p><p>真嘎</p><p>有時我覺得自己好衰ga </p><p>不過感情冇話邊個 啱 同錯咯</p></div><p>果个"我"真系令我好心痛~~~~~~</p><p>我真系晤明白啊,爱他可以爱到甘样,点解次次受伤的总是"我"</p><p>系她教我走过无他的日子噶,点解我咩都帮晤到他</p>
quill 发表于 2006-9-25 03:39:01 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>Otaru樽</i>在2006-9-24 18:46:06的发言:</b><br/><p>呜~~~~~点解你又发D甘骟情既野~~最近好郁闷~~</p><p>体完你篇文之后更加想喊~~~~</p></div><p></p>我现在想翻宿舍啊
quill 发表于 2006-9-25 03:40:37 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>kiraljq</i>在2006-9-24 19:02:23的发言:</b><br/><p>噢~~~</p><p>其实无话边个欠边个嘎~~~</p></div><p>感情无对错,更无胜负~~</p><p>不过留下的遗憾却令人难忘一世</p>
Otaru樽 发表于 2006-9-25 04:26:24 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>quill</i>在2006-9-24 19:39:01的发言:</b><br/><p></p>我现在想翻宿舍啊</div><p>你翻宿舍做乜啊???</p>
quill 发表于 2006-9-25 04:47:54 | 显示全部楼层
<div class="msgheader">QUOTE:</div><div class="msgborder"><b>以下是引用<i>Otaru樽</i>在2006-9-24 20:26:24的发言:</b><br/><p>你翻宿舍做乜啊???</p></div><p></p>晤想留系度啊,好晤开心啊
AWP 发表于 2006-9-25 06:04:50 | 显示全部楼层
我最爱噶人就是我啲好朋友~~~~