[动漫讨论] 今日早上11点播的小丸子~~

quill 发布于2007-7-20 11:59 4331 次浏览 39 位用户参与讨论   [复制分享主题]
系呢,今日大家早上有无看到小丸子啊~~~我都唔知道有得播啊`~~一见到看心到我啊,好采起到身咋~~~~
7 J% M3 K! H5 t& L* a8 F: s1 Z. i6 G- G+ d  J, I, W
其实想问问各位,有无知道呢个系以前播过定是新~~~?噶~~?9 _: g/ w7 a8 l8 g
2 z0 C7 D2 u) p; v/ L) J
因为呢D卡通,成日都好多个故事,我成日都觉得看过,不过又好象无看过甘样啊~~' }: W% a& g2 l
* u& ~9 l4 S* x8 D, U- ~
我总觉得他点看都晤怕,所以总唔记得有无播过啊~~~~
& g' V6 ~; r, [) C( V
  R2 K/ M4 l( c& h有无人有录啊~~我好想要啊~~~~~

已有(39)人评论

Laputa81 发表于 2007-7-20 12:20:01 | 显示全部楼层
喱个啊??
  e9 Z) Q# v$ ?7 y; \* B  l* J无乜留意啵·~~
3 j0 a3 }' o* {4 k# e2 G可以睇睇节目表~~~
omar0726 发表于 2007-7-20 12:24:56 | 显示全部楼层
新版 小丸子 ..... 锦 就要 睇下啦 ... 应该有人录 ... 期待ing ##
lion9771 发表于 2007-7-20 12:35:56 | 显示全部楼层
小丸子重播而已吧,那就不用录啦,一早就有得DOWN。。。。不过唔知道仲DOWN唔DOWN到。。。
lion9771 发表于 2007-7-20 12:36:38 | 显示全部楼层
其实外面还有碟买的,粤语压缩碟勉强能看
mfgpx 发表于 2007-7-20 15:05:58 | 显示全部楼层
11点不早了,早点起来能看更多。
moschino 发表于 2007-7-20 15:15:45 | 显示全部楼层
系啊,doremi影完,
) l& w  T# b- ?( d今日我都睇到,距结尾曲个版本以前好似未见过
huang 发表于 2007-7-20 15:45:00 | 显示全部楼层
吾睇者电视路过
csw201314 发表于 2007-7-20 16:25:46 | 显示全部楼层
呵呵,你甘5认真嘎,基本上看过的卡通,我都会记得既,不过5记得仲好啦,一集卡通可以看多几次都5觉得厌
ninaomu 发表于 2007-7-20 22:59:36 | 显示全部楼层
梗系要重新录影啦,依家D录影质量肯定比以前好的啦,咁先更有收藏价值
quill 发表于 2007-7-21 14:34:16 | 显示全部楼层
原帖由 Laputa81 于 2007-7-20 12:20 发表
; o7 q% @" L( P) C2 p. N喱个啊??. b9 Z; y* A! V  ^: O9 l) i
无乜留意啵·~~2 i5 e( m5 w1 a* I
可以睇睇节目表~~~

8 ~6 |/ T0 L4 a5 B$ J% B" \: ^7 m6 X0 M& E' u
之前呢论坛呢到有人发了D暑假卡通的节目表噶,我都无看到有小丸子的,% L/ b" I/ g, r) F: Y1 t
/ }: a9 X. {& M1 n
居然看晤切忍者乱太朗看到小丸子~~哈哈~~好开心啊
quill 发表于 2007-7-21 14:36:04 | 显示全部楼层
原帖由 lion9771 于 2007-7-20 12:35 发表 * |" S; e" U6 a) D  n, R
小丸子重播而已吧,那就不用录啦,一早就有得DOWN。。。。不过唔知道仲DOWN唔DOWN到。。。

. i/ K& ~4 Y: L6 S
0 h  m( I; _' `) o; c
" b0 \/ @0 D& h7 t0 v97~~你又知道的??甘系第几缉啊~~~?我想知道啊~~~~
" l: }7 e: ^. O; i" O' k0 Z, A6 T0 @2 \) M9 p1 Z7 }
我1-4缉都有晒噶,成100几集噶~~~~不过我唔知道第几缉~~
+ f5 }2 `# u) B1 b! H$ t7 y  ?4 g0 u$ ^
按我判断应该去到第3缉了挂~~D画面明显靓过第1好多的~~~
1234下一页