星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[抢闸][4.6][龙珠][073][DVDRIP][MKV]

JUNLOU 发布于2006-4-6 15:28 1444 次浏览 22 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>

[抢闸][4.6][龙珠][073][DVDRIP][MVK]

[抢闸][4.6][龙珠][073][DVDRIP][MVK]
</P>
) T* q0 O& W& c1 t<P>见到未有人发BOX4不如抢闸发个73比大家先,既然系抢闸版当然会做得简陋好多,</P>' ]8 y! F; i$ R/ W+ f4 F9 e
<P>只系做佐视频同粤语音频,正是噶版本以后再重新发布,下面请大家DOWN完慢慢睇啦。</P>  b1 y7 Z4 I8 Y/ Y/ ~% s" b
<P>
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
</P>
/ C- Y+ [) L/ u( z' z7 Q<P>用返以前噶方法啦,回复+1G购买,唔贵挂?</P>
7 G/ F7 ?5 e7 O5 [8 W
6 f% P1 Q% L. Z8 }7 z4 I

已有(22)人评论

粵漫無閒 发表于 2006-4-6 19:14:44 | 显示全部楼层
<P>回複+1G購買..唔貴...不過已經有人將73-96都POST完啦.</P>2 ?- x" K7 g9 w- Y/ s
<P>呢只MKV版..響動漫花園免費有得down..唔貴..一D都唔貴...</P>
enjoysi 发表于 2006-4-6 19:51:59 | 显示全部楼层
咩意思?又去香港买左拉!
ellven003 发表于 2006-4-6 20:16:49 | 显示全部楼层
楼主真有米,经常去香港买碟!
luck0122 发表于 2006-4-6 20:31:34 | 显示全部楼层
支持楼主~谢谢拉~讲真楼主真系有米~
sdzhong 发表于 2006-4-6 20:41:14 | 显示全部楼层
多谢老在分享
hikaruyin 发表于 2006-4-6 21:37:18 | 显示全部楼层
支持下你先!
bungo 发表于 2006-4-7 01:13:44 | 显示全部楼层
支持,樓主有97-152集嗎?感激不盡
huang 发表于 2006-4-7 01:15:45 | 显示全部楼层
<P>睇下搞物鬼先</P>0 b8 M! ^/ D4 f; ^3 C
<P>支持一下</P>
huang 发表于 2006-4-7 01:17:04 | 显示全部楼层
<P>楼主可唔可以一次过放晒出来呀</P>5 l& z8 o/ e$ T" P& [: g
<P>MKV都几好架</P>$ R8 j, u$ s2 l& o: f+ V, ?
( P$ q0 `/ w+ a3 z! V$ |4 I
& u, m8 H8 C& h, P: i% T2 W+ E% `
JUNLOU 发表于 2006-4-7 05:20:27 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>enjoysi</I>在2006-4-6 11:51:59的发言:</B><BR>咩意思?又去香港买左拉!</DIV>" z! Z3 F2 M' R* z1 w1 C: F$ d
<P>系啊,1-4都买佐,本黎向买埋只《足球小将》噶完整版,不过4盒百几集就已经640,我无甘多M买埋啊.....</P>
JUNLOU 发表于 2006-4-7 05:21:54 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>ellven003</I>在2006-4-6 12:16:49的发言:</B><BR>楼主真有米,经常去香港买碟!</DIV>, m% O3 m1 D8 r/ W; Y* S5 u
<P>唔可以话经常,只系算间中,起码都要储够钱先去1次。</P>
12下一页