星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[原创][鋼之鍊金術師][第1-8話][TVB粤配/日语双语可选][简繁字幕可选][DVDrip转MKV]

JUNLOU 发布于2005-5-27 07:37 1056 次浏览 9 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>第8集经过佐消除爆音处理,已经差唔多接近完美,就系有几个位置无法消除。</P>5 g  \% P; @: X* `
<P>而且............点解我系尼度上传唔到种咖!?明明系种子文件,但系次次都话文件类型‘不正确’。玩我啊?我以前上传甘多次都无问题,今次甘特别咖?</P>- f9 Z+ X0 e7 t9 B
<P>哎.............算啦,转个连接过黎算啦:</P>
3 W! K( T  W5 k0 }2 m<P><U><FONT color=#0000ff><a href="http://bt.popgo.net/allowed/08507f6d7460a59f9bcf3248bea049e524f5e235.torrent" target="_blank" >http://bt.popgo.net/allowed/08507f6d7460a59f9bcf3248bea049e524f5e235.torrent</A></FONT></U></P><br>) V& u& q# W1 ~' M" I* F" Y  }

! q/ c$ l* D, L" i9 D: w

已有(9)人评论

enjoysi 发表于 2005-5-27 08:01:46 | 显示全部楼层
<P>等你好耐!我衣家咩版都唔要都系等你遮!</P>& e; [8 A; D) A( j( D1 t, b
<P>顺便问下,1-7有某修改过,如果某我就直接下第8集,因为近排经常停电所以下载都要择优,某办法!唔系有心闪!</P>+ r3 @, l9 N! E/ @. N# p5 m$ L4 B
# Y- |1 Y6 `% [1 `
JUNLOU 发表于 2005-5-27 08:23:55 | 显示全部楼层
1-7都无改过,同原黎一样
nuffy1984 发表于 2005-5-27 08:26:43 | 显示全部楼层
唔该依家出到几多集啦?
nuffy1984 发表于 2005-5-27 08:27:31 | 显示全部楼层
<P>支持……顶……</P>
eukai 发表于 2005-5-27 10:15:23 | 显示全部楼层
等老兄的版本等很久了,下载去~~~~~~~
hmtzj 发表于 2005-5-27 10:32:22 | 显示全部楼层
<P>等你好耐!几时有新龙珠Z啊?</P>
. i; y# {+ x, Z+ m: h8 U
0 ?3 X; w7 J& P0 X) x/ v! t<P></P>5 ~- v- ?2 U' v0 }5 F
JUNLOU 发表于 2005-5-27 15:06:45 | 显示全部楼层
依家?依家出到11集咯,不过我为合成好咋嘛
enjoysi 发表于 2005-5-27 20:24:01 | 显示全部楼层
<DIV class=quote><B>以下是引用<I>JUNLOU</I>在2005-5-27 7:06:45的发言:</B><BR>依家?依家出到11集咯,不过我为合成好咋嘛</DIV>7 a! U4 \# G6 Z1 A
<P>合成系一个好艰难既工作!</P>
唔知 发表于 2005-5-27 22:41:18 | 显示全部楼层
<P>真系辛苦了楼主啦!!!</P>& T; c3 w5 a/ m. i
<P>我正系支持楼主呢个版本的。</P>