星梦
    星券
跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[原创][Full Metal Alchemist][鋼之煉金術士][第1-5話][日粤双语可选][简繁体字幕可

JUNLOU 发布于2005-4-13 02:39 1961 次浏览 28 位用户参与讨论   [复制分享主题]
<P>尼2日搞唛啊?入都入唔到,想发布都发唔到。</P>2 u9 k, ~' o0 U- z/ z$ r
<P>真正的收藏版,1张CD-R刚好放下5集。齐来收藏啦!!</P>
* ], T. P9 b, @6 \+ L+ A) ]<P>修改佐部分声音同图像对唔上,自己睇过或对比过就知。</P>
* N. Y5 f) ^8 Q& K3 b5 l<P>
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

5 l  n& o0 f3 \" m
7 r6 h- T$ l% g7 ^3 E

已有(28)人评论

zhou7250i 发表于 2005-4-13 02:41:19 | 显示全部楼层
边度配音既.
enjoysi 发表于 2005-4-13 02:45:37 | 显示全部楼层
甘快手!衣家要翻工,烦啊!
eukai 发表于 2005-4-13 02:46:35 | 显示全部楼层
又来了,第5话~~~~~~
enjoysi 发表于 2005-4-13 02:48:50 | 显示全部楼层
请问一下究竟系边集呢?我唔想下晒!要好多时间!
hmtzj 发表于 2005-4-13 03:08:08 | 显示全部楼层
<P>一定要支持啦!!!</P>
7 k+ c) c+ r( K" w/ |% ^' T; ?  `( J0 J4 S2 ]$ ]
<P></P>9 J! k! v3 F$ s' q1 `% m* A# Y4 _
luanmali 发表于 2005-4-13 03:43:30 | 显示全部楼层
究竟喺邊度配音~~~~我凈喺想要TVB配音~~~~`
AWP 发表于 2005-4-13 03:44:08 | 显示全部楼层
<P>请问是不是TVB版???</P>
leonfeng 发表于 2005-4-13 03:56:45 | 显示全部楼层
<P>睇吓先!</P>
3 E4 w& p) p8 i1 l1 I6 r<P>我自己只要TVB的!</P>
owlww 发表于 2005-4-13 04:08:01 | 显示全部楼层
<P>睇吓先!</P>3 b6 o- A0 T6 a; T9 f! g2 p+ K
<P>我自己只要TVB的!</P>
enjoysi 发表于 2005-4-13 04:50:58 | 显示全部楼层
我可以保证系TVB配音!因为楼主作品我都有晤小拉!
好熟口麵 发表于 2005-4-13 05:19:56 | 显示全部楼层
看一下~~~~~~~
123下一页