[其它更多] 关于钢之炼金术师03合成版嘅问题

crespo 发布于2022-12-10 08:25 1237 次浏览 19 位用户参与讨论   [复制分享主题]
钢炼,一直都未睇过,最近见到有d介绍话好睇,就抄出嚟睇下,我谂住先睇03版再睇FA。版本係网上流传嘅1080合成版,点知睇第一集就强逼症发作,音快过像,影响观赏效果。如果话可以调整播放器声音时间嘅朋友仔,可以好肯定话你地知,应该係唔得。我暂时合一集睇一集,合到30集,基本上每集都係前半同后半嘅快慢都唔同,有d仲会係前半快快慢慢,应该播放器係调唔到。
% X7 b+ x6 K8 d
, Z4 S& }% H. h发哩个贴唔係想表达我发现新大陆,而係想问一问,有冇人睇过哩个版本,或者收集咗哩个版本(网上应该都係得哩个版,我见抖音d介绍视频都係哩个问题)。难道睇嘅时候冇觉得唔舒服噶咩
0 L* n" R+ ]+ D8 l% X0 h' \8 F8 |9 B
7 u, R9 ~) m! m& _( i" H6 f2 ?; s* k* N
, w& P5 B9 @6 L9 Q* i  K4 \% z1 A

已有(19)人评论

基拉杰特 发表于 2024-5-1 18:09:42 | 显示全部楼层
adhk 发表于 2024-5-1 13:441 R6 l1 W4 Z$ e. q6 E
唔同版有分別先會有人睇嚟比較, 一樣嘅話根本極少人會番睇

. A5 d+ V  `: n5 ]! W* R不清楚意思不要为了水而回帖
1 B9 x6 _5 k  |1 P' Q+ N7 {1 c* z: Q
3 c) ^+ L. R$ J- e1 G明明已经警告过不要当水区玩

adhk 发表于 2024-5-1 13:44:42 | 显示全部楼层
基拉杰特 发表于 2022-12-10 14:07
! V# ?, R+ P' Z, t" w! I山寨问题   况且03版合成好几个唔止一个版本
: @# l- W( ]2 i& D" K
唔同版有分別先會有人睇嚟比較, 一樣嘅話根本極少人會番睇

adhk 发表于 2024-5-1 13:40:16 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-12-10 14:44
& f0 G) i3 U$ d" o9 O! J4 k7 F6 y原来有好多个版,咁样大概明白係咩事啦
& s! B) j3 ~3 f2 M/ P  ~. ~; d
唔出奇, 通常都有好多唔同嘅剪輯版

zhaoronghu 发表于 2024-4-29 11:27:47 | 显示全部楼层
楼主辛苦了,合成以后记得分享给大家,谢谢了

280831046 发表于 2023-10-16 00:13:50 | 显示全部楼层

crespo 发表于 2022-12-17 05:28:46 | 显示全部楼层
Angeladd 发表于 2022-12-17 03:38
3 }' ~$ J2 d6 E9 A7 i2 i$ C3 d+ V真系合成的话系好累的
: f7 H& [* y7 l9 J5 S* }% y
哩出唔会特别攰,合完睇晒咯

Angeladd 发表于 2022-12-17 03:38:30 | 显示全部楼层
真系合成的话系好累的

crespo 发表于 2022-12-12 16:06:30 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2022-12-12 15:45
% O% U0 z  T+ E; R' p0 N! r系喔,真系有喔,我睇紧都系呢套,估计声音有一秒左右超前,系你成日玩合成先睇得咁细致 ...

* ~: f" D2 Q" n* L2 s7 a; f, e第30集仲明显啊,你睇我截图,前半段就开始乱,一半之后又乱多次,前快,后慢

fish182 发表于 2022-12-12 15:45:44 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-12-12 10:195 e5 ]5 [& W! f. V7 x+ c0 w
我唔知个版係咪一样,我俾第一集你睇下,10分11秒教主按开关3 O# U! ^& E) b" L
链接:https://pan.baidu.com/s/1yKa9ylo8Gm ...
; [) c: N: `( U; \4 k9 O9 [
系喔,真系有喔,我睇紧都系呢套,估计声音有一秒左右超前,系你成日玩合成先睇得咁细致

crespo 发表于 2022-12-12 10:19:44 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2022-12-12 09:10
: t  ^8 `/ h% H; b$ l! l2 c; `" u! c我又睇左一两集,都无发现有问题,我果个版本系一集500到600m果个版本
4 `, S: T! N8 X8 |
我唔知个版係咪一样,我俾第一集你睇下,10分11秒教主按开关
( V& e1 m3 u8 y' h5 M" a链接:https://pan.baidu.com/s/1yKa9ylo8Gm4MhMxNilYXFA : u; h. J1 C8 [: ?9 v4 H: p* \
提取码:7pmh8 d6 T' j2 d7 g$ D

fish182 发表于 2022-12-12 09:10:55 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-12-10 16:14
4 f- J6 t* R% w8 r3 `我係b站个up主嘅百度网盘下载噶,都係前十集係eason唱,但音像唔同步得好明显。唔发啦,原来咁多个版,得 ...

0 X( D9 ?/ ]4 h! }, p! ^) ~+ S' x我又睇左一两集,都无发现有问题,我果个版本系一集500到600m果个版本

12下一页