[其它更多] 【已经解决】头赤……关于大陆封MEGAUPLOAD

donald 发布于2010-5-6 00:44 4362 次浏览 31 位用户参与讨论     [复制分享主题]
本帖最后由 donald 于 2010-5-6 01:39 编辑 . ~* p7 m" t9 ?' b1 x! M

6 ?4 V& w! H( O7 g9 Q% N( T之前去DOWN数码暴龙02,03同05噶合成版,其中每辑都有一两集入5到,其他都DOWN晒。后尾我用代理翻墙之后发现可以入之前入5到个几集,都5知点解大陆封D5封D……搞到我每辑都差几集……宜家问题系,翻作墙系可以入去DOWNLOAD页,不过依然5可以下载,我用快车一直连5到。5知点算……5知大家有咩好方法?

已有(31)人评论

rx78g05 发表于 2010-7-1 10:36:27 | 显示全部楼层
IP大法不错,基本连接都可以打开

kobe1992 发表于 2010-6-7 11:28:47 | 显示全部楼层
你可以下載JDownloader~

manthus 发表于 2010-6-3 17:22:45 | 显示全部楼层
今天才知道megaupload的下载方法,火星了~

im14 发表于 2010-5-15 23:09:42 | 显示全部楼层
点解你哋下载得咁快?我得20K左右~( I& U4 r3 g! w) M1 E
我喺广州电信4m嘅
( H0 B/ ?1 Y/ J- i0 U9 S0 k" m" ]反而我喺东莞电信2M嘅就有100+k
" w0 E5 U( p: M* K; i# y喺唔喺广州电信限速?

eegbook 发表于 2010-5-14 00:58:06 | 显示全部楼层
特地入黎恭喜一下嘅。你上到去,就大把资源啦,恭喜哂吖。

eegbook 发表于 2010-5-12 19:43:59 | 显示全部楼层
早就封咗啦,X墙过去啦。

eegbook 发表于 2010-5-11 23:25:33 | 显示全部楼层
一楼讲嘅。。非常好。转ID绝对系一个方法。因为翻X的人,很多时都用同一个软体,共用下不了哇。

MUfans 发表于 2010-5-11 21:10:40 | 显示全部楼层
回复 21# soso
5 s, b* L4 Y( d$ |& N
& f* x& e) y/ C0 `* @0 R, m. M( ?4 W- o6 L0 D
    慢慢习惯啦 其实MU算好好噶啦

MUfans 发表于 2010-5-11 21:09:44 | 显示全部楼层
回复 22# kevinchan # ?" G' E" i& L5 ^3 L; H
* e8 Y* B' K% Q3 R

8 Y' |4 j' r& a, Z嘿嘿i 正!

rosuneton 发表于 2010-5-11 09:35:28 | 显示全部楼层
回复 4# kevinchan ' k" q' Z4 j1 Y$ V% ]5 _
7 c3 b9 I; v; `( k# f
1 Y- u& Y& l8 A* P" x, l1 ?( y
    呵呵呵,这个方法我岩岩试过,还是挺有效的。不过。。。。只能说至少系暂时有效。

kevinchan 发表于 2010-5-11 07:56:20 | 显示全部楼层
MU里面过只打唔开又唔确定文件系咪失效嘅链接,可以复制个链接入Jdownloader,check下。
( A" f+ V3 b. O' yMUfans 发表于 2010-5-10 02:11
http://wgtools.com/link-checker/+ Q( M1 R' ]1 @
呢个网站都可以check links

123下一页