[其它更多] 不知道会不会有人录TVB在暑假播出的流星洛克人1+2部?

donald 发布于2010-6-12 00:56 1195 次浏览 17 位用户参与讨论   [复制分享主题]

已有(17)人评论

freedom246 发表于 2010-6-12 01:14:49 | 显示全部楼层
如果呢个贴系发系DBP,早就比人扣分兼删贴了!!
9 ^/ K: ]! ?! R7 s! i6 l/ I7 o  v高清同步,LZ你林得太多啦!!

dylan4 发表于 2010-6-12 01:50:02 | 显示全部楼层
重點係佢會播1080咩.

ConvoyChan 发表于 2010-6-12 02:17:34 | 显示全部楼层
一集先得个10分钟。。。同beast+一样
- H" m* G) y1 u- C4 F" U尤其是个tribe虎头蛇尾个结局匆忙到冇得再匆忙。。。。。。
7 r2 x& w- p/ C! K% q) d, ~1 w我都系期待下exe算了 之前仲捻住合 点知个mkv变左内嵌mp4冇晒心机

lovepx 发表于 2010-6-12 02:33:17 | 显示全部楼层
希望有~未体过

eegbook 发表于 2010-6-12 06:43:26 | 显示全部楼层
我不住在香港,没法录咋。帮不了U。

aaron81 发表于 2010-6-12 06:46:31 | 显示全部楼层
希望有,帮你顶起这个贴~多D人睇倒~

kevinchan 发表于 2010-6-12 07:11:46 | 显示全部楼层
我无兴趣呢出嘢

kental 发表于 2010-6-12 10:32:56 | 显示全部楼层
对呢部也毫无感觉,尤其系个洛克人完全歪曲了X噶原样!布鲁斯又无系型,ZERO不知几好睇!完全无掂呢;形态转换就又少少睇头啦,不过玩游戏个阵都已经睇过晒罗!录制肯定有人录噶,不过有无得发出来就系一个问题!

eegbook 发表于 2010-6-12 15:18:51 | 显示全部楼层
睇黎,大家都无咩兴趣呢。对呢个。。。SORRY,我讲谐音叫“垃圾(高音)人”

donald 发表于 2010-6-12 16:13:39 | 显示全部楼层
我5知道TVB会点播啊,佳因我基本无体电视噶。。。沙发和藤椅就原谅我噶无知啦。。。
( J/ {- p3 T) f+ N板凳噶仁兄,我地以后都只系会做MP4噶咋。。因为片源难得,所以经过讨论之后决定5泄源咯……
+ f3 S" a* d  {0 \/ k% d9 n* i4 h$ B" |
体来大家对流洛都无咩热情,哎,伤心死。。。我都系自己默默等待啦

fuzi123 发表于 2010-6-12 17:50:01 | 显示全部楼层
ZHIA  A A DFKLSDJAFKLDMA; SD

12下一页