[每日闲聊] 广州边到有美少女战士D卡卖

venuschen 发布于2010-1-21 12:25 2271 次浏览 36 位用户参与讨论   [复制分享主题]
请问有无人知广州边到有美少女战士D卡卖?
- ]. _5 |$ H: T4 o3 E( ^  ?3 p. M, UD卡我当年储得好辛苦好辛苦,我当成宝一样,结果俾我外公系执屋果阵全部掉晒
' ~3 z. D. W6 y& \2 ~或者有无人愿意割爱卖俾我?感激不尽

已有(36)人评论

netasa 发表于 2010-1-24 04:27:33 | 显示全部楼层
就算宜家有得卖都唔係以前果种啦! 再讲比你买到一样嘅都无以前嘅感觉,唔信你可以试试。物件无左但回忆永在。

venuschen 发表于 2010-1-24 00:07:29 | 显示全部楼层
我以前都有收藏.不过手痕,总把闪卡表面的那块胶纸撕烂...觉得好过瘾....不过后来就后悔咯
9 B% D# [7 }9 @chongbo86 发表于 2010-1-23 16:56

" L5 \1 m7 }6 l+ o6 x) d8 i) O1 L$ r: q' J8 @# o0 s% H$ H5 O
我曾经储过几百张卡,不过一张都无撕开过,点会落得手喔,我当佢地系宝贝来ga!

kevinchan 发表于 2010-1-23 20:47:01 | 显示全部楼层
我以前都有收藏.不过手痕,总把闪卡表面的那块胶纸撕烂...觉得好过瘾....不过后来就后悔咯
6 _  o9 U) ]- ?6 p8 Ochongbo86 发表于 2010-1-23 16:56
自己重新封翻佢係啦!好过无

chongbo86 发表于 2010-1-23 16:56:54 | 显示全部楼层

kevinchan 发表于 2010-1-23 12:45:08 | 显示全部楼层
睇不到,甘雀仔唔系变成“摸盲雀”' {$ \3 G- x- M1 _
雪比 发表于 2010-1-23 09:05
我净係睇唔到嗰句话啫!其他一切正常

雪比 发表于 2010-1-23 09:05:52 | 显示全部楼层
放心,雪比,我乜都唔知!乜都睇唔到8 \9 _+ d: X! Z$ O$ e: l' p
kevinchan 发表于 2010-1-23 00:37

9 a3 D4 r& d6 M/ F3 Z0 Y$ X
! {: w* L( Z" i# m; H' d* i' v睇不到,甘雀仔唔系变成“摸盲雀”

雪比 发表于 2010-1-23 09:04:10 | 显示全部楼层
唔怕,我设置咗积分限制,可以限制部分人睇,如果你想设置更高积分,你可以去设置!或者直接编辑过D内容...2 U0 S6 X" E$ f! z0 n: ~
kevinchan 发表于 2010-1-23 00:35
. U; `7 f( \; w, f9 a  `* X
, ~+ _4 e, I; \3 k
甘我都要考虑下做番个设置先

雪比 发表于 2010-1-23 09:03:13 | 显示全部楼层
我无心嘎,sorry!!( R2 U- \: E( Y" C/ g6 @7 m2 D
我以为你吾介意先至会填个人资料落去......; H1 a1 p4 T, B) [' W
如有得罪之处,请多多包涵!
: O# M( Q, G+ S- c7 ~3 {# w1 {% jvenuschen 发表于 2010-1-23 00:24
9 _) z2 U0 E4 S
1 K$ x' K( b0 W
唔使讲到甘严重,我吾介意才填。 4 K6 U6 H& f, V8 Z) f$ C9 t
而且你都是讲实话啧,只是你后生啧!

lslcow 发表于 2010-1-23 01:21:07 | 显示全部楼层
去淘睇下有冇- -

kevinchan 发表于 2010-1-23 00:37:07 | 显示全部楼层
雀子,你把声甘大,唔好同我传开去才好! / `0 p: H/ U" z! c
DD人知道就算了。 7 Q& J9 }2 `6 i4 h% e; f' k) ]
雪比 发表于 2010-1-23 00:07
放心,雪比,我乜都唔知!乜都睇唔到

kevinchan 发表于 2010-1-23 00:35:35 | 显示全部楼层
本帖最后由 kevinchan 于 2010-1-23 00:37 编辑 # @2 U. D  o. e- i9 y# v
我无心嘎,sorry!!5 M5 b" l/ j. O# t- B7 V6 r
我以为你吾介意先至会填个人资料落去....../ W% k$ B" H% c, |) m
如有得罪之处,请多多包涵!( R# I9 [1 [" m+ o* M
venuschen 发表于 2010-1-23 00:24
唔怕,我设置咗积分限制,可以限制部分人睇,如果你想设置更高积分,你可以去设置!或者直接编辑过D内容...

1234下一页