[粤韵文化] 公交车上的千古绝骂!

lienli 发布于2007-7-25 17:46 3771 次浏览 31 位用户参与讨论   [复制分享主题]
csw201314 发表于 2007-7-27 19:58:27 | 显示全部楼层
er。。。。。。。。。甘都闹出口。。。。
冰封雪羽 发表于 2007-7-27 19:57:41 | 显示全部楼层
个女好掂,点知个男仲劲,限制级东西
mh2 发表于 2007-7-26 21:35:15 | 显示全部楼层
呢个笑话。。。都有D日子啦。。。
Laputa81 发表于 2007-7-26 21:07:56 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-7-26 20:45 发表
3 |3 L% n. U/ p0 t; ^7 c' k8 Z# O, Q% ~: ]) {6 ?$ @1 U! @5 F
( F  M" r. a- r8 d0 k2 q. C: ?
你是大流氓,从小就是流氓,你妈刚生你出来,你都不忘回头要看一眼
: c* L0 V3 C  B6 v
% z$ t2 F8 V9 c" m8 e呢句都明...就闹佢.....出世咩咩咯..4 H4 W5 L7 \8 C/ D) \7 F* y6 F$ f7 _2 D' H

7 V) z9 |% p* [+ a5 l( H你才是大流氓呢!你还在你妈肚子里就一天看你爸三回( b+ P" Y4 y& s1 _+ Z8 \3 y
) M/ C2 R$ x( K: c+ D: G
这句最儿童不宜啦........唔好意思翻译..
% u- |2 H& p- N; i6 G9 \

2 S' a' E0 Z6 w" r: J" y2 n7 L8 B3 r3 J6 o
9 \' ^5 u& V3 L9 X0 |8 I& v
pm讲啦~~~
+ Q9 }; L" z+ q% O我真喺唔知乜嘢意思咯~~~
唔知 发表于 2007-7-26 20:45:45 | 显示全部楼层
原帖由 ayimei 于 2007-7-26 18:42 发表   T, z* [0 w" v4 J" q+ R  e3 [! I

2 Q$ p: G2 {& I8 A/ I- ~# G9 w啊。。系麼。。我真系睇5明呢~
$ C$ d1 f% f) S: t9 j
: h1 t4 M) n6 v3 V0 j$ s) u' r- W
你是大流氓,从小就是流氓,你妈刚生你出来,你都不忘回头要看一眼1 s) F7 C4 P, z7 q3 d5 p

& ?. n  ~! X0 [1 h; a) ~2 P) N呢句都明...就闹佢.....出世咩咩咯..
, K; g, Q, T# x6 `6 d- E: T0 L9 |) F- K* e# F% r
你才是大流氓呢!你还在你妈肚子里就一天看你爸三回/ ?- H$ L6 F( F6 `) |
5 t1 H" F+ N/ H! W
这句最儿童不宜啦........唔好意思翻译..
ayimei 发表于 2007-7-26 18:42:43 | 显示全部楼层
原帖由 唔知 于 2007-7-26 00:50 发表
* E8 S" g% ]- I1 G
1 o. ]1 q* ?7 ?- E+ t
) q! U6 O; {6 c0 s. O果D儿童不宜噶野..唔明好过明...
/ W8 a; |5 L2 K5 D
啊。。系麼。。我真系睇5明呢~
suonsyou 发表于 2007-7-26 17:40:58 | 显示全部楼层
睇過好多次,仲系吡人呃咗入嚟,但一樣唔知要點講先好……
唔知 发表于 2007-7-26 00:50:18 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2007-7-26 00:48 发表 7 G( l7 T) b- V
5多明...

' ?/ f: S0 k8 L. b, D/ S( C4 G. V5 T) K" b! e  N
果D儿童不宜噶野..唔明好过明...
嚣のЪ 发表于 2007-7-26 00:48:39 | 显示全部楼层
5多明...
唔知 发表于 2007-7-26 00:41:15 | 显示全部楼层
呢D对白几搞笑....要学吓野先得..
auyeung 发表于 2007-7-25 23:35:50 | 显示全部楼层
鹹濕。。。。。
Laputa81 发表于 2007-7-25 23:04:08 | 显示全部楼层
原帖由 yjb338 于 2007-7-25 21:56 发表
' y$ D8 ^+ t5 f; O果个女仔都好贱姐!!

3 ^& F7 Y9 @. b+ g% ]: s7 n  H- j. r3 D5 v

, _* t3 n2 U9 u6 b. U千祈唔好同Ware烂块面嘅女性詏~~~! l9 ]! H1 [3 K* L
无得詏咖~~~~