Best wish to 听日要翻工,翻学嘅F

熊猫仔 发布于2009-2-2 01:02 1577 次浏览 21 位用户参与讨论   [复制分享主题]
依家,喺年初8嘅凌晨,,,可能有好多F喺年初8就要"启市"9 j3 u3 Z3 b6 F7 j) H
    对于好多人嚟讲,新年嘅长假已经好长,,,,,,我间学校已经喺变态,放到20日,,,5 c$ Y. g8 e" h2 P
其他绝大补份嘅学校都放早我地10日,翻迟10日,一来一回多20日,一共放40日,,,
+ W3 h  S% O( ]唉```真喺悲``````````````````````````````````````````````````````````
# k3 r  d, l1 g0 M) J: s5 `
0 @# ~# N$ B+ c1 `8 p# s; j- g% [( M) p6 t% i
              喺初8呢个"启市"嘅节日,,,
; e  a9 v& {( N# L9 j# d0 E    做野嘅朋友 祝你地今年步步高升,,,
& p4 d! q# `9 p    读书嘅朋友 祝你地今年学业进步,,,
5 F3 U0 c  e# Q# U# h/ t. \3 k  p! E" v0 f( d7 U
PS:祝依家赶紧功课嘅F,越大越靓,唔好学我做熊猫吖```因住无人要!
- Q8 A' t9 l+ A# f' B; N& K3 p
9 Y: b; I' \- ~6 d* w1 Y[ 本帖最后由 熊猫仔 于 2009-2-2 01:08 编辑 ]

已有(21)人评论

Laputa81 发表于 2009-2-4 23:12:03 | 显示全部楼层
寒假都放40日~~~5 [5 Q# A1 {" d; x5 [
; K; B* S; E, V% y1 e# x
你哋学校都好仁慈嗄噃······

kalaso 发表于 2009-2-3 22:51:17 | 显示全部楼层
多谢猫仔

aa超級p 发表于 2009-2-3 17:27:54 | 显示全部楼层
衰鬼熊貓..初八後啓市嘎人晤祝福伽!5 V( l0 L+ M8 z8 L6 {( Z
不過.都多謝袮啦~

billiard 发表于 2009-2-2 22:19:40 | 显示全部楼层
失业成年啦,我都想正经D啊

lych 发表于 2009-2-2 22:03:07 | 显示全部楼层
' S' ], k7 s' a$ \2 I
祝:各位学生哥学业进步!/ K2 Y! p/ \2 X. n) C1 h
        打工仔工作顺利!8 t5 b' R2 \. `/ Z: f' y
        老细生意兴隆!
( F! M, l* J8 ~$ p6 _3 ~2 @    粤漫社人丁兴旺!* N+ ~1 m( M! Z% ]9 d8 G
恭喜恭喜!

mymuro 发表于 2009-2-2 21:10:22 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2009-2-2 13:44 发表
3 V: R( E# |# ?( X; R6 k
$ ?* f' Y6 N/ J' E2 s凌晨~灵感噶所在时间~

4 t7 }2 N8 l# Q& u, j2 R可惜系用English写嘎
: t- q4 L4 M# `) v) W, e! r9 f睇人地D英文文章+自己中译英搞到想呕吖

AMD希索加 发表于 2009-2-2 15:12:26 | 显示全部楼层
我今日都上班啦.....

熊猫仔 发表于 2009-2-2 14:08:46 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2009-2-2 13:53 发表
! s; D# e9 g& b! I, a9 I* u4 k8 S% g
我未瓜的!!!) H: ^6 _* `/ U! M8 H7 t0 u0 [
切~我去见返D同学仔~你羡慕牙~

2 q- s; p# v/ A! z
9 B+ O6 v* u7 e$ u2 J6 l" a8 `都唔知有咩好见.........日日见下D朋友仔,,,,得闲又去威下,,,,不知几爽....呢d先喺人过嘅生活

嚣のЪ 发表于 2009-2-2 13:53:41 | 显示全部楼层
原帖由 熊猫仔 于 2009-2-2 13:50 发表 ( _4 R. {; g; d/ t/ q4 @2 {0 Q1 A

' B4 Y: i" m# M) w
) F3 J' Y8 z# f6 n* j( A; `3 y. F$ c1 x/ r8 P& W( T2 B
/ d  o5 S' ~7 z, [
我依家去威喇,,,当我翻3C嘅时候,,,你已经离开我地喇
4 p! T+ ~- |* q3 S: F2 l$ _. x- R( u* |- U) Z/ v
傻B女,,,一路走好喇,,,

j- q" Z1 L6 u* g 我未瓜的!!!
! O  |* M0 d# R' K2 q. X4 i切~我去见返D同学仔~你羡慕牙~

熊猫仔 发表于 2009-2-2 13:50:04 | 显示全部楼层
原帖由 嚣のЪ 于 2009-2-2 13:44 发表 ' k% t( R; Y( H: \- L5 r, ^

) n, L4 n2 K  j$ R( @6 e凌晨~灵感噶所在时间~
; r4 e' T. {% }/ R9 O' z( a& k$ b
) e% o7 \$ y/ }* A) G

7 [) B0 Y7 \+ e" X9 R' r1 e$ _, U
$ z$ A- @2 U: [% u我依家去威喇,,,当我翻3C嘅时候,,,你已经离开我地喇" \' F0 |- O' @9 p# j7 F& {( h

9 v) J6 l: f. ^+ k. i傻B女,,,一路走好喇,,,

熊猫仔 发表于 2009-2-2 13:46:41 | 显示全部楼层
放假果时,虽然无所事事,不过几享受呢种空虚

12下一页