[其它更多] 今天公交车上很令人气愤的一件事

lion9771 发布于2007-9-1 21:46 5163 次浏览 88 位用户参与讨论   [复制分享主题]
ks128 发表于 2007-9-3 12:23:43 | 显示全部楼层
经常有了,不过你遇到的比较黑仔,冇人帮手叫下,最主要还是个司机,傻的,甘急都吾知道系吾系有奖金的
wei 发表于 2007-9-3 09:03:40 | 显示全部楼层
家下哩D情况都见唔少啦~~~~~唉~~~~~~~~~~~~
netasa 发表于 2007-9-3 08:13:54 | 显示全部楼层
咁我觉得个女嘅就无咩用啦,佢叫左司机听唔到或者听唔明就话帮下啫,佢自己都唔努力边帮得落喔!
熊猫仔 发表于 2007-9-2 22:45:42 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-2 18:56 发表
. D$ f% h+ `- i1 _我都觉得系,觉得乜都吾关自己份甘。。。我又无好奇心。。。唉,怀疑自己系米人咯
1 T, @; z% r0 R5 x  _7 K
% [- T* O) z) L: C# ^
6 Q* a0 r! q; o$ p
d城市人都系比较冷漠噶啦~~~关系唔到自己切身利益,米当睇戏甘睇咯~~~
Laputa81 发表于 2007-9-2 21:13:01 | 显示全部楼层
原帖由 salafei 于 2007-9-2 18:56 发表 ; {  C9 \9 b  D# r0 M
我都觉得系,觉得乜都吾关自己份甘。。。我又无好奇心。。。唉,怀疑自己系米人咯

& Z% L1 }' B; G9 w
+ }8 j3 ?+ H6 _% {, N. Z! q- Y, r+ y0 @* s" u

- w8 U& U# ^) R# o咁你属边样生物???% X7 U/ B) i3 T) c( r' G  Y3 I
6 Z6 H" {( Z, x0 k7 [* x
喱度有唔少飞禽走兽咖·····
salafei 发表于 2007-9-2 18:56:49 | 显示全部楼层
我都觉得系,觉得乜都吾关自己份甘。。。我又无好奇心。。。唉,怀疑自己系米人咯
kalaso 发表于 2007-9-2 18:55:08 | 显示全部楼层
咁就气愤好容易激亲自己
( d8 I$ a1 M: n; \/ V见太多...人都冷漠喇...都市冷漠症
salafei 发表于 2007-9-2 10:07:42 | 显示全部楼层
唉……尼种事情已经司空见惯了 而家D人缺少一种热诚~~ 反正事不关已就一于阔佬懒理
kururu 发表于 2007-9-2 10:02:16 | 显示全部楼层
人人都抱住事不关己噶态度~~~~~~~~~!: ?' [5 G+ [9 h) o' o
唉~!
Laputa81 发表于 2007-9-2 09:41:32 | 显示全部楼层
冰山一角~~~
: Z! |+ H: d$ t( |  \) }4 |
' ?. T8 h; q" l  b( k见过有同阿婆争位坐嘅都有~~~- j- D9 ~6 ~9 d$ m# t

) p6 z/ s$ F# G3 p+ O6 C简直喺无耻~~~~
熊猫仔 发表于 2007-9-2 00:32:56 | 显示全部楼层
文明古国=素质低`````唉````
一个烦人 发表于 2007-9-1 23:25:23 | 显示全部楼层
经常遇到呢点事情!