[吃喝玩乐] 粤漫社送星梦活动--夏日的激荡,星梦的奏曲~~~第一波已结束

alexhus 发布于2010-8-6 20:09 9374 次浏览 198 位用户参与讨论     [复制分享主题]
chrisrex 发表于 2010-8-7 10:39:33 | 显示全部楼层
你睇下呢个评分记录,系你噶。。。
. K0 l' H5 M5 N8 ualexhus 发表于 2010-8-7 10:05 AM

) h; n( v3 Z/ I2 [9 |5 q4 H2 y( ~* {/ I( F
) U6 e! u7 ]4 D
    原嚟系咁

chrisrex 发表于 2010-8-7 10:40:30 | 显示全部楼层
辛苦晒,多谢你支持今次活动。。。* V1 u6 C" f8 K* m, c1 ^% b1 D9 {
, ~) B# ~2 P- r% ~8 v% _) T
PS:我真系几想知道chrisrex点可以用35秒可以完成,如果佢 ...
# T+ r& s8 P1 ralexhus 发表于 2010-8-7 10:30 AM

6 |% Q$ |' p  k. o' h4 a+ U4 m* T2 {; K2 u* a% b1 E8 J1 A

! ~8 B. k" Z) |9 E7 f! G, q    有星梦咁又唔怕讲啊~

117480 发表于 2010-8-7 11:09:25 | 显示全部楼层
凉宫 说实在我冇点留意过,如果有追开,而且见过原图的话估计对人物的位置什么的比较熟悉就会快点

chrisrex 发表于 2010-8-7 11:18:30 | 显示全部楼层
凉宫 说实在我冇点留意过,如果有追开,而且见过原图的话估计对人物的位置什么的比较熟悉就会快点
5 X3 i+ Y/ c1 f0 u0 r6 I2 m3 v117480 发表于 2010-8-7 11:09 AM

; Y8 Z7 ]7 ?; F3 `, J
5 G* `0 y# t: J7 c/ ?4 M4 k
  K8 x' d+ |0 b    吱吱咋,泵泵吧,杰他他.........(重复一千次)

kenko 发表于 2010-8-7 11:57:50 | 显示全部楼层
游客,本帖隐藏的内容需要积分高于 50000 才可浏览,您当前积分为 0
+ {* p  ~3 K* K8 C7 Z$ v
3张搞掂嗮...

评分

alexhus + 80 活动奖励

kenko 发表于 2010-8-7 12:03:58 | 显示全部楼层
吱吱咋,泵泵吧,杰他他.........(重复一千次)! R4 t4 f. k2 i5 u: D
chrisrex 发表于 2010-8-7 11:18
1 F; ^6 O' n* _4 ]
$ \# J/ z5 T5 i7 @0 _2 A6 c& [

1 ~. x/ Y5 U0 m1 F    雅度柏.艾尔图 係贤者,熟悉剑术魔法,係一个舞技登峰造极嘅超级贤者,一群勇者之中,佢嘅战斗力係最强嘅...没咗呢个人啊,一定唔掂啊...啲人好钟意叫佢做勇者中嘅王子,总之佢性格好完美,係一等一嘅好人嚟啦...

117480 发表于 2010-8-7 12:27:43 | 显示全部楼层
回复 88# chrisrex 6 Z' {. O' t) ?& ^$ d6 j/ A
$ g( w  W. a. g6 v( E( B# `  B
0 s. _' Q+ D1 `7 I! C6 P) I
    我只是一个路过的跳舞老伯,给我记住了!

jason78 发表于 2010-8-7 12:49:31 | 显示全部楼层
點解我到宜家都未加星夢架?

KO999 发表于 2010-8-7 13:10:09 | 显示全部楼层

评分

alexhus + 40 活动奖励

ayimei 发表于 2010-8-7 13:17:09 | 显示全部楼层

评分

alexhus + 40 活动奖励。

117480 发表于 2010-8-7 13:27:48 | 显示全部楼层
我都差唔多用左成个钟..最后果张头脑中冇咩概念...(就是完整的图的模样..)

alexhus 发表于 2010-8-7 13:38:44 | 显示全部楼层
點解我到宜家都未加星夢架?
6 c5 Y" L2 J7 F5 _jason78 发表于 2010-8-7 12:49

3 a  p% G6 d! Q' R. F
. r7 P' }/ p/ V8 a$ A
2 [! g8 Q& P7 c5 H    你上传咗你完成噶拼图?边度啊?我漏加咗?