[吃喝玩乐] 粤漫社送星梦活动--夏日的激荡,星梦的奏曲~~~第一波已结束

alexhus 发布于2010-8-6 20:09 9387 次浏览 198 位用户参与讨论     [复制分享主题]
alexhus 发表于 2010-8-7 07:49:29 | 显示全部楼层
绝对冇ps~: ^* A+ c# ~; S& E9 O  g  N4 x
ps,揾周公啦~
) c9 y% j! F/ C% ^chrisrex 发表于 2010-8-7 01:04
% ^6 d5 x& U% n% R7 [. i7 I, f

7 l0 G2 O. G- n4 K+ a; w& K" j3 _* m+ v$ i& D# M
    真系犀利,佩服,拼图高手。。。

kevinchan 发表于 2010-8-7 07:49:57 | 显示全部楼层
完成 多么辛苦啊' s: U# ^- E8 ~% x' U# ]
117480 发表于 2010-8-7 02:58
1 g, r' d* j4 \$ w

! }" M9 X" s2 n- I; \& |- s7 u+ d( D
  S1 O8 _2 D5 R3 o# W: R! P4 J. S   点解你唔截埋完成时间上嚟嘅?

alexhus 发表于 2010-8-7 08:30:43 | 显示全部楼层
如果唔截完成时间,就参与唔到双倍奖励啦。。。

xiuhong 发表于 2010-8-7 09:10:06 | 显示全部楼层
甘好嘅福利竟然無人買過?點解會甘架?

エツクス 发表于 2010-8-7 09:13:28 | 显示全部楼层

评分

alexhus + 25 活动奖励

alexhus 发表于 2010-8-7 09:18:01 | 显示全部楼层
甘好嘅福利竟然無人買過?點解會甘架?
, j4 O" n8 `$ L+ \( g( j1 r5 txiuhong 发表于 2010-8-7 09:10
7 ?: ~' |* {; Y+ m) Q

. q8 H' S. O/ m$ |5 N9 O
' @& y' [$ X7 L    系活动嚟架,要完成先有星梦奖励。。。

chrisrex 发表于 2010-8-7 09:49:27 | 显示全部楼层
我全部完成啦~点解唔加我星梦嘅?我仲係得40星梦咋

エツクス 发表于 2010-8-7 09:59:23 | 显示全部楼层

评分

alexhus + 40 活动奖励

alexhus 发表于 2010-8-7 10:02:48 | 显示全部楼层
我全部完成啦~点解唔加我星梦嘅?我仲係得40星梦咋/ {) j. z( ~2 W
chrisrex 发表于 2010-8-7 09:49
% k9 p! p- E2 E. R# G7 g

4 ^) G( ?. y6 Y& I; A+ y
- K. O  v8 [7 I( o+ d2 \- B9 ]4 q    已经加咗两次40星梦啦,你睇下评分记录啦。。。双倍奖励要等到听晚先知道边个最快。。。

alexhus 发表于 2010-8-7 10:05:24 | 显示全部楼层
我全部完成啦~点解唔加我星梦嘅?我仲係得40星梦咋
* y& Q& c& l6 u1 b2 e* N8 Z0 mchrisrex 发表于 2010-8-7 09:49
7 J/ a) F3 G' W  S6 u& f

. M8 G- G3 t. v  e* m/ b, [7 x" p* ]3 G' M) h
    你睇下呢个评分记录,系你噶。。。
2 t5 ]( r/ P  z0 K7 |& N, ^/ S4 s# ^# u* q: f, \+ m; l) ~

117480 发表于 2010-8-7 10:06:26 | 显示全部楼层
我都唔好意思讲 昨天跟这几个图片纠结到3点..

alexhus 发表于 2010-8-7 10:30:06 | 显示全部楼层
我都唔好意思讲 昨天跟这几个图片纠结到3点.., w* u7 W; o7 v) D
117480 发表于 2010-8-7 10:06

\9 z- W3 ^9 G( q' M, G2 V' r6 r# v7 k  S9 I) p7 |8 u, Z, Y

! X6 M" X' D) T# f( ]8 l    辛苦晒,多谢你支持今次活动。。。+ \4 o3 Y/ J+ T7 I' l8 h+ J* g8 b8 V
: R: |0 I) A4 {: T3 s* I
PS:我真系几想知道chrisrex点可以用35秒可以完成,如果佢讲出嚟,大家同唔同意奖励佢多D星梦。。。