[吃喝玩乐] 粤漫社送星梦活动--夏日的激荡,星梦的奏曲~~~第一波已结束

alexhus 发布于2010-8-6 20:09 9390 次浏览 198 位用户参与讨论     [复制分享主题]
エツクス 发表于 2010-8-6 22:57:12 | 显示全部楼层

评分

alexhus + 15 活动奖励

ayimei 发表于 2010-8-6 23:00:07 | 显示全部楼层

哈哈,整好

哈哈,整好
试试先~~

评分

alexhus + 15 活动奖励

ayimei 发表于 2010-8-6 23:00:45 | 显示全部楼层
今次有咗经验,下次会设置简单D,唔驶大家玩得咁辛苦。。。多谢支持我噶活动。。。
3 U" ]* _- u' walexhus 发表于 2010-8-6 22:55

$ c/ e0 U2 q4 U+ z9 a1 P' i4 W( k7 k( N- m" j" ?
6 N7 U  m8 i# v: X; S( V- u4 o/ t2 G
    看到我头都晕啦......

ayimei 发表于 2010-8-6 23:02:47 | 显示全部楼层
哦...用了1時25分所以不好意思截時間6 J0 \; a2 @$ G$ Z; Z
慢步云端 发表于 2010-8-6 22:02

/ Z+ t1 u. t7 `1 f" u" m( P4 _# y9 q3 I; ]  S- g
7 `5 ^+ g* q9 w5 Z: r
    5555....我白浪费时间了....按了确定!!!!

漫步雲端 发表于 2010-8-6 23:07:30 | 显示全部楼层
看到我头都晕啦......
  D5 @0 k! X$ H6 U1 a6 Rayimei 发表于 2010-8-6 23:00

3 w: w  M) |( D# ^8 X5 o5 h! i4 M6 i

9 _9 w& w8 ?. |3 ]8 `" G哈哈 頭都暈?有冇咁犀利啊

漫步雲端 发表于 2010-8-6 23:08:21 | 显示全部楼层
5555....我白浪费时间了....按了确定!!!!
+ s8 K4 M7 s( qayimei 发表于 2010-8-6 23:02

6 c; ~# {6 ~8 ?. O4 R; T
5 R" d3 Z& G, e4 \1 X, \% I2 E% ?( b/ ?: d3 t: k/ R& h1 [
重新嚟過

ayimei 发表于 2010-8-6 23:10:07 | 显示全部楼层
哈哈 頭都暈?有冇咁犀利啊
( h! C; g9 C# n: a慢步云端 发表于 2010-8-6 23:07
- y) |6 B$ ^4 @5 W

. a6 q; z5 v* r; Y. `% V/ x$ R4 p' h6 Q$ D$ o0 Z+ s
    我好怕拼图呢d野噶~~~

ayimei 发表于 2010-8-6 23:10:31 | 显示全部楼层
重新嚟過, ~$ k) |0 R( m
慢步云端 发表于 2010-8-6 23:08
* J  b( o5 U( A3 Q

; `  n3 }3 E0 G2 h1 {2 o& \' Z- I( h7 T4 P
    白费心机了~~~

kevinchan 发表于 2010-8-6 23:12:11 | 显示全部楼层
睇嚟有啲难度啵,不过我无玩,我睇大家结果

alexhus 发表于 2010-8-6 23:17:07 | 显示全部楼层
睇嚟有啲难度啵,不过我无玩,我睇大家结果) J1 j# Q1 X+ ?2 J
kevinchan 发表于 2010-8-6 23:12

V; l* P$ N, L& S
. F2 R7 C" Y; L" A9 V2 L% j  o7 k: j  |& I# k. n. U
    拼图本来就系有难度,下次我会设置简单D,俾大家容易D挪星梦啦。。。

kevinchan 发表于 2010-8-6 23:23:58 | 显示全部楼层
拼图本来就系有难度,下次我会设置简单D,俾大家容易D挪星梦啦。。。& f/ T6 r# l* N1 s
alexhus 发表于 2010-8-6 23:17
* ^. h" y1 `5 j1 H

) w5 m5 h  W  C, j
, L2 s- w7 E, a  j: w7 s    太易得到星梦係唔好嘅,咔咔

ayimei 发表于 2010-8-6 23:31:26 | 显示全部楼层