[版务讨论] 粤漫社水楼变更方案讨论(2024-01)

Kiver 发布于2024-1-18 09:47 1585 次浏览 224 位用户参与讨论   [复制分享主题]
回帖奖励 15 星梦社区币 回复本帖可获得 3 星梦社区币奖励! 每人限 3 次(中奖概率 30%)
警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
Kiver 发表于 2024-1-20 09:30:47 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2024-1-19 21:31
6 N# n0 K! L8 A5 I0 j2 k; A( y. p$ ]旧年
9 `! f3 }" c: ^3 t总积分=金钱/17 + 主题数 X 0.66 + 精华帖数 X 2 + 在线时间(小时) / 5 + 日志数 / 6 + 捐献 / 7 + ( ...
  F  P/ l; r  x- b' s9 M2 `
乜你甘好记性

gomicxja 发表于 2024-1-20 13:43:46 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2024-1-18 13:59
) W/ [% D4 o# g" F. H2 L主要是想分拆话题) x% g" ~' A4 \; Z
现在水区只有我发主题贴,也不健康吧
. ^' T5 ~1 W* J3 Q
我不知道,不過可能要限制發帖數量?

Kiver 发表于 2024-1-20 13:53:05 | 显示全部楼层
gomicxja 发表于 2024-1-20 13:43
6 Z8 A1 j5 P/ I, }我不知道,不過可能要限制發帖數量?
& Y. s* M" \2 e5 t- a  Z3 {
冇发贴数量,你们不是更加容易违规

gzna0626 发表于 2024-1-20 14:56:21 | 显示全部楼层
我都半年没去水楼咯,的确系好难插话,内容较乱,按新规则好D

勇者罗兰 发表于 2024-1-20 18:10:23 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2024-1-20 09:30# R% e4 W* K, F" R# }
乜你甘好记性

9 G' Q/ {% l3 b- }/ _其实系唔记得噶。只系见降左级,就复制左落黎对比下区别

mkdi 发表于 2024-1-20 18:19:48 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2024-1-19 21:31
9 t' @8 }7 P* V旧年
2 ^& L* [" i- k总积分=金钱/17 + 主题数 X 0.66 + 精华帖数 X 2 + 在线时间(小时) / 5 + 日志数 / 6 + 捐献 / 7 + ( ...

, N* |6 K" m- H  x7 Q) _* \$ t6 j好犀利,咁樣都知道呢樣嘢

Kiver 发表于 2024-1-20 18:23:30 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2024-1-20 18:10
% s; b1 T4 r, O0 Y0 r3 t5 ^# g, H其实系唔记得噶。只系见降左级,就复制左落黎对比下区别
% v' L5 L% y6 D
但之前的应该是没有保存的7 A- P! S9 @: p6 L
你仲记得旧的

勇者罗兰 发表于 2024-1-20 18:37:22 | 显示全部楼层
mkdi 发表于 2024-1-20 18:19: y2 b" I% e4 R/ f4 G  g8 _6 z
好犀利,咁樣都知道呢樣嘢

. o: n! b& Z2 v/ k8 w4 M其实入积分果度,咪可以睇啰

俾人虾 发表于 2024-1-20 18:44:37 | 显示全部楼层
我被扣了400多币,吓得我都不敢回帖了

勇者罗兰 发表于 2024-1-20 18:48:30 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2024-1-20 18:23$ e! ^5 {+ e" I$ b
但之前的应该是没有保存的- O3 z: D" A7 Y' H
你仲记得旧的

& r3 f+ ^( b2 q2 T9 l- @! t/ H5 q0 L平时好少留意分,小变化可能发生左都唔知乜事。不过系统提醒掉左级就会睇下变左乜
1 u+ U0 i- U4 t3 i其实仲有条,记忆中可能系前年噶产物

mkdi 发表于 2024-1-20 18:49:44 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2024-1-20 18:37
; D, E! M  b/ w其实入积分果度,咪可以睇啰
  l  c2 a2 q9 w* M
我就好少入去睇嘅,因為冇乜嘢好睇。所以,忽視果度

Kiver 发表于 2024-1-20 19:12:48 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2024-1-20 18:48/ m7 J8 \. L3 r3 ]
平时好少留意分,小变化可能发生左都唔知乜事。不过系统提醒掉左级就会睇下变左乜- j" ~0 H2 A6 s: M1 w" g
其实仲有条,记 ...

# ?$ ?3 q) a7 W2 V! T我都吾记得,乜你甘都记得伽