[版务讨论] 粤漫社水楼变更方案讨论(2024-01)

Kiver 发布于2024-1-18 09:47 1427 次浏览 224 位用户参与讨论   [复制分享主题]
回帖奖励 15 星梦社区币 回复本帖可获得 3 星梦社区币奖励! 每人限 3 次(中奖概率 30%)
警告:不要为抢红包斋刷贴,讨论、留言与本主题或本主题引申开来的其它话题无关内容,将扣除红包所得10倍。
勇者罗兰 发表于 2024-1-18 19:58:56 | 显示全部楼层

回帖奖励 +3 星梦社区币

水皮跳跳 发表于 2024-1-18 14:39
+ i3 ]4 E2 g$ V# \! s我一般最多连5贴就收手

! o, l9 ?& Q, \$ k7 B系咪因为当初总版话5

勇者罗兰 发表于 2024-1-18 19:59:57 | 显示全部楼层

crespo 发表于 2024-1-18 16:23
3 X: {. n/ k, ^请原谅我年纪大理解能力低,其实我係唔明噶,唔紧要啦,到实行嘅时候玩多两玩应该就识啦,最多咪交一次两次 ...
0 f0 l/ l$ r/ w; q) u+ o
不过你身家雄厚,好多学费

勇者罗兰 发表于 2024-1-18 20:01:04 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2024-1-18 16:40
: o9 ]( q& {9 O好似几复杂咁喎
+ K, ?) |. p" e
甘睇多几次,慢慢理解啰

水皮跳跳 发表于 2024-1-18 20:34:42 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2024-1-18 19:58
& ^9 n, M: a8 g( ]& }+ E1 b系咪因为当初总版话5

6 _4 }6 ^# T" T* H8 }: ?4 w不知哦 我是新手

Kiver 发表于 2024-1-18 21:37:57 | 显示全部楼层
wind6 发表于 2024-1-18 16:07
0 ^2 T4 K" S! n) \噉喺原有嘅基础上允许其他会员喺水区发主题帖咪得啰(事先制定好奖罚规则~越简单越好,以及每天或月发布 ...

- `# e( X2 A1 B+ W9 ~所以开主题,开咩内容,引导讨论交流咩内容就是楼主要想的
; N/ i  F* c( g, |$ A又不是你开了A主题就不能讨论B内容# e  b/ Q# n" b- ?9 h
看你楼主或其他人交流过程怎样引导到B内容上讨论交流

Kiver 发表于 2024-1-18 21:38:25 | 显示全部楼层
shiraishi 发表于 2024-1-18 16:404 Q* ?6 j3 }2 ~
好似几复杂咁喎
' ~1 h) ]3 @: U. A: ~" A/ P0 e
扮晒小学生啊

Kiver 发表于 2024-1-18 21:39:12 | 显示全部楼层
gigiff 发表于 2024-1-18 19:359 U, x2 J/ a* o3 D
请问,主题贴通常聊 D 乜?
: V$ Q2 D- c! [6 w
这个你自己想咯
# b" P3 r* {. ]4 a& E" W- g- ]( |, e  [没有限制伽!, a. p% G  Y) Q. T) ~% X, x

Kiver 发表于 2024-1-18 21:39:53 | 显示全部楼层
水皮跳跳 发表于 2024-1-18 20:34
) ]  s6 M: t1 S$ V不知哦 我是新手
9 \$ }. a; L9 l' a9 L0 a
无人开贴,就冇水楼!

kidcool 发表于 2024-1-18 23:10:29 | 显示全部楼层
甘以前d水帖都冇晒?

Kiver 发表于 2024-1-18 23:11:30 | 显示全部楼层
kidcool 发表于 2024-1-18 23:10
. o; ]6 h0 [6 O6 t9 z9 I5 }甘以前d水帖都冇晒?

2 l9 O$ x& c1 t" o0 F4 S! u1 u5 z以前的水贴点会冇?: s, M& N3 M  A9 N$ B& c" Z
已发布的当然还在的啦

kidcool 发表于 2024-1-18 23:12:29 | 显示全部楼层

Kiver 发表于 2024-1-18 23:11, A6 _, Z, Q& R: C9 l
以前的水贴点会冇?
6 n* D7 i) g3 {已发布的当然还在的啦

/ t3 K4 c' z5 _" z" B8 z1 b我而家都唔知道少左几倍积分

Kiver 发表于 2024-1-18 23:13:33 | 显示全部楼层
kidcool 发表于 2024-1-18 23:12
. W# n. r3 A0 J5 h( N8 Q  R/ v- u8 d我而家都唔知道少左几倍积分

" u1 T  W% V. ^. Z; G8 @; g$ H( I是你的星梦太少的缘故!