跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[AI智修复] [禁流][原创合成][AI][幻法小魔星][粤日双语][1080P][共87集全]

OGRE_凰 发布于2022-8-24 18:08 12676 次浏览 428 位用户参与讨论     [复制分享主题]
勇者罗兰 发表于 2022-8-29 00:05:21 | 显示全部楼层
乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 20:08% ?" S  }* a! \' D
機翻字幕...
; ~3 J. A7 l3 S9 i如果有人肯校對就好..
4 J: B/ P$ ?+ F: E' [3 b. x6 @我唔識日文..
3 X, ^5 O8 t1 K, v( k
我亦唔识日文

wulove 发表于 2022-8-29 00:16:44 | 显示全部楼层
乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 20:02
3 Y  ^$ P2 f5 T7 m* q& K超時空少年 都重新合過 唔中意爽朗剪既位..
4 T/ b2 _/ v3 a3 F/ j疾風無敵銀堡壘都有合..7 P, @; ^. g2 }- _

& L) _8 l; {$ V1 V1 D* @1 Q

5 b+ w" F6 F  V) g私發就沒人會煩啦!!

alam 发表于 2022-8-29 09:02:01 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-8-25 09:33
& D3 O3 U: z) R其实我都冇睇过北斗之拳噶,都系大神分享咗个录像版,我去玩合成咁系b站睇到
4 x# Y; B  W: {/ K  _* k  Whttps://www.bilibili.com/v ...

a- `5 y/ p0 N6 d鬼灭之刃也有粵語OP?

HQS 发表于 2022-8-31 04:28:30 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-8-24 18:247 Z% S5 P* y) B. Y, ~
你真系劲,连呢个都有

, V$ Z4 d% \& l) J& Y这个有什么特别的吗?

rantarou 发表于 2022-8-31 07:58:44 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-8-31 04:28
9 q7 |) }5 G6 n, w6 z0 w% J/ E这个有什么特别的吗?

7 C, `' O0 z! t& S& N0 m幻法小魔星好難揾到架,外網可能有

HQS 发表于 2022-9-2 08:31:58 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-8-31 07:580 d3 o4 a- {- @8 N& T
幻法小魔星好難揾到架,外網可能有
; Q$ H, G6 r( N* ?. W/ l; {  ?2 e2 [
难找是一回事,好好看的吗?还是剧情质量好高之类的?

rantarou 发表于 2022-9-2 08:49:22 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-9-2 08:31
/ ^3 Z8 a$ T" o8 h8 |难找是一回事,好好看的吗?还是剧情质量好高之类的?

- K$ G9 l# L# O: N8 T单元剧,同丁当差唔多,但有D唔同

幪面骑士 发表于 2022-9-2 22:16:27 | 显示全部楼层
这个经典啊,双语合成版必须支持啊,感谢分享

乂熊貓乂 发表于 2022-9-2 23:51:30 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-8-24 22:18
9 e4 _; k/ P. h6 d) E3 f原画质AI修复画后画质

$ j2 D' H# n5 M7 ]; L版主 有冇熱鬥小馬BD 片源
7 l& Y) w0 h' m2 w8 `8 j  M% c8 f 熱鬥小馬S01EP01.mkv.jpg ' ]0 T- {2 Q8 u! s
有冇31-61 既 BD 片源
( Y: v' c' [% |2 N6 [% c' n/ s* e" u

/ d9 p! \# J4 ?2 x& {% j

Tracker 发表于 2022-9-3 00:38:47 | 显示全部楼层
天啊 竟然有全集

乂熊貓乂 发表于 2022-9-3 19:20:26 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-8-31 07:582 C- ~) S1 l: S( g1 h) K
幻法小魔星好難揾到架,外網可能有

2 k0 B; }0 X# o. |1 `日語不難找..粵語再是難

rantarou 发表于 2022-9-3 22:49:56 | 显示全部楼层
乂熊貓乂 发表于 2022-9-3 19:20& `+ A# u& v( M) K) n
日語不難找..粵語再是難
0 h2 {5 X# g- Q5 `  v) K3 L; M5 B
日語揾到都冇意思啦,童年回憶系粵語