跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[AI智修复] [禁流][原创合成][AI][幻法小魔星][粤日双语][1080P][共87集全]

OGRE_凰 发布于2022-8-24 18:08 12675 次浏览 428 位用户参与讨论     [复制分享主题]
manghk 发表于 2022-8-25 10:34:10 | 显示全部楼层
( u/ u2 ?1 p  G( {9 d. n% v/ @6 d. e; S5 s- f# \3 v
唔係錄唔齊係當年無線抽起好多集禁播!
3 y, r  r5 Y- V# ~* P. `- f唔係重出江湖不嬲已經做咗忍世豬人!
5 G9 B' [0 p5 i) j係自己人先會見到我!! L, k9 s* B) ]& h8 K1 ~1 \. b
飄X將我踢出會亦都將一班老臣子永遠驅趕!; m6 `& y3 l8 z2 z$ W7 |9 c3 u
以後有好嘢都會在呢度找好友幫手發放回憶!
回复 支持 2 反对 0

OGRE_凰 发表于 2022-8-25 10:36:54 | 显示全部楼层
manghk 发表于 2022-8-25 10:34( o5 A4 m$ n( s+ l1 g
唔係錄唔齊係當年無線抽起好多集禁播!
, r3 ~& D; q0 D7 L7 u唔係重出江湖不嬲已經做咗忍世
) t  n5 s; Z& M' q
我果然估得冇错,呢部嘢尺度真的大

大小姐Q 发表于 2022-8-25 11:59:56 | 显示全部楼层
真嘎好吸引,可惜等级有排都为够

大天使007 发表于 2022-8-25 14:26:33 | 显示全部楼层
非常期待这个啊

wind6 发表于 2022-8-25 14:34:03 | 显示全部楼层
犀利,呢个都有,如果加埋字幕就更完美喇

OGRE_凰 发表于 2022-8-25 14:59:25 | 显示全部楼层
wind6 发表于 2022-8-25 14:34- {8 J1 z5 {) ^$ C. d6 c: w, X
犀利,呢个都有,如果加埋字幕就更完美喇

% D8 C/ g- L5 {2 J1 O字幕靠晒你

勇者罗兰 发表于 2022-8-26 00:08:41 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-8-25 14:59
* i9 H; y" Y$ i( b字幕靠晒你

% `  C( X  }" m/ b之前好似有贴,话有外挂中字,不过好快就失效左,就系唔知有冇人收左

乂熊貓乂 发表于 2022-8-27 00:15:29 | 显示全部楼层
我也自己修了1080

乂熊貓乂 发表于 2022-8-27 00:16:22 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2022-8-26 00:08) J3 Y) ?/ R5 y# R- V0 d. m
之前好似有贴,话有外挂中字,不过好快就失效左,就系唔知有冇人收左 ...

0 V& ~1 Z" V, K3 M7 F3 h機翻不完美外掛中字...
. F& q, h1 c4 y6 @7 M根據日版...5 u3 y/ m, K( c0 X9 F) K5 i4 ~7 H

wulove 发表于 2022-8-27 00:20:04 | 显示全部楼层
看來還是少了幾集!!

勇者罗兰 发表于 2022-8-27 00:48:03 | 显示全部楼层
乂熊貓乂 发表于 2022-8-27 00:16
4 @' Z6 X* B3 d機翻不完美外掛中字...' P' q) m8 b" C0 J
根據日版...

1 b) l0 x- X9 J) S" [时间有D耐,原黎系你黎,甘都好过冇噶,几时再放出黎睇睇

勇者罗兰 发表于 2022-8-27 00:51:07 | 显示全部楼层
wulove 发表于 2022-8-27 00:20
5 c3 @3 Y% `  @! s" d$ f! i6 b& W8 H看來還是少了幾集!!

0 R1 r1 p3 e( d* y& M% n) X睇到GM系楼上话,当初好似冇出街$ s% N# O3 K3 L. F
可能直头冇配过了