跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[AI智修复] [禁流][原创合成][AI][幻法小魔星][粤日双语][1080P][共87集全]

OGRE_凰 发布于2022-8-24 18:08 12807 次浏览 430 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Kiver 发表于 2022-9-13 14:17:19 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-9-13 14:11; D, R! y) j, E. X& E( w
可能都要咨询一下manghk,可唔可以发,毕竟个音轨系佢发出嚟既
2 X/ M# }; v! r
GM曾经公开发过的,在粤漫社这里发,GM不反对的  Q" P9 O. O# m6 t
这个已经与GM沟通好!/ Q& h+ A+ i9 ^1 j  X
但如果你用百度,115之类方便被盗卖,GM就会反对
# ?0 R- U% o, u3 u8 Y! d" k) Q  \0 I! O

crespo 发表于 2022-9-13 14:36:19 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-9-13 14:15
1 @, F  H( R4 @. x  @2 e$ Q你发布后900天都没有人下载,你的文件就要自己出星梦续期" v/ l$ O1 C& p2 P6 k) C
5 U0 _& x# A# z5 L: a; F
所以一直以来就是要大家合理设置价格
; M  X1 m" A! U, V! f% P
系统会唔会提前提醒噶?定系自动扣?

crespo 发表于 2022-9-13 14:38:42 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-9-13 14:175 D$ T. Q/ T1 c& D; p
GM曾经公开发过的,在粤漫社这里发,GM不反对的
; G& a6 v6 u( o) x7 ]( E5 e这个已经与GM沟通好!
- ^/ _& F' B0 y/ e9 k但如果你用百度,115之类方便 ...
, c( D( H9 c* Z+ _4 r
如果系盗卖,发出嚟都会有机会啦,我都唔想辛苦合成既劳动成果俾人摞去卖,所以真系要设置高d权限至得

Kiver 发表于 2022-9-13 14:52:28 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-9-13 14:36
* n7 G" R/ I4 z/ [" t- y, l- @系统会唔会提前提醒噶?定系自动扣?
) e9 p: S  Z2 u# R4 F
系统会提醒你续期,系统不会自动扣的

Kiver 发表于 2022-9-13 14:53:48 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-9-13 14:38
2 e0 e  V* t6 s如果系盗卖,发出嚟都会有机会啦,我都唔想辛苦合成既劳动成果俾人摞去卖,所以真系要设置高d权限至得 ...
! g  n% I& i0 [% n: k* V9 L2 d
百分百保证不被盗卖是没有可能的
* C  E" G2 F$ O) l: B/ T+ {# W
只能向盗卖的增加门槛
/ y! j2 Y% ^) B) o. A3 k( u5 r* Y# X5 [& |4 x
百度和115的,点一下转载就已经可以卖
9 g& v! a( v+ |1 w0 L$ b5 ?; [- h: ]1 l/ D) D* Q( e4 Q& M
粤漫云至少佢要逐下载回来再传# O8 ]  T1 B6 H' Z1 Q6 s& z

- L% W( d& H' \4 f+ v9 H且监控到边个曾经下载过
& |: Z' \2 n# m* P+ X因为粤漫云的链接是有时限性,超时限会失效,且不是支付时的IP又下不了,增加难度
: R0 t  }6 `# {/ n1 x

乂熊貓乂 发表于 2022-9-14 07:39:11 | 显示全部楼层
成萬星夢會唔會多左D

Kiver 发表于 2022-9-14 14:52:47 | 显示全部楼层
乂熊貓乂 发表于 2022-9-14 07:39
2 a6 @4 u& H1 C$ n成萬星夢會唔會多左D
: @/ A# y0 W+ M% ?$ k6 b% `- b
每天在论坛都能够产生成千星梦

rantarou 发表于 2022-9-15 14:16:06 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-9-13 14:53
. g6 ~2 k) B4 P9 o百分百保证不被盗卖是没有可能的
/ s/ S4 H2 @- ~( N5 }4 P0 w2 \4 z' s$ }8 H0 O
只能向盗卖的增加门槛

) q9 O" Y7 \9 c1 I7 ^讲真,呢个难度搞到好下载天龙八部重复支付下载左一半差唔多

rantarou 发表于 2022-9-15 14:16:36 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-9-14 14:528 k1 x# p) ]  E/ Q! X. M
每天在论坛都能够产生成千星梦
! g2 r" y* `$ Y% c
理论可以,实际上好难

Kiver 发表于 2022-9-15 14:17:19 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-9-15 14:16
0 b4 E% W( m9 E5 B& Z  H讲真,呢个难度搞到好下载天龙八部重复支付下载左一半差唔多
+ ~' k+ _7 X0 H5 D, J. t. D2 N
句话好似好吾顺甘嘅?

rantarou 发表于 2022-9-15 14:23:15 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-9-15 14:17
( S5 C* s; n8 ~. D句话好似好吾顺甘嘅?
* K+ o# {  [; M8 [6 ]+ m- L
唔系啊,我只系讲下遇到既事,有几次我都PM左你了,系IP突然变左,都冇办法

Kiver 发表于 2022-9-15 14:26:09 | 显示全部楼层
rantarou 发表于 2022-9-15 14:23$ g  Q, |/ o6 p* V$ l2 g
唔系啊,我只系讲下遇到既事,有几次我都PM左你了,系IP突然变左,都冇办法 ...

1 O2 j7 F0 j; ~* k电信的IP应该不会乱变的