跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[AI智修复] [禁流][原创合成][AI][幻法小魔星][粤日双语][1080P][共87集全]

OGRE_凰 发布于2022-8-24 18:08 12812 次浏览 430 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Kiver 发表于 2022-9-13 07:39:15 | 显示全部楼层
poilpoil 发表于 2022-9-12 23:36
8 C" m5 L, u1 m: F5 }9 r. ~要太多星梦 您已选取 87 个文件,总共需要 11912 星梦,批量导出FTP链接信息需要消耗 87 张云券 ...
" N1 M, L# i' j) s
防止轻松盗卖
* t* f; w- H1 t/ T+ z3 _* t  h5 |0 f7 ~0 |; ~( z# b
AI处理太耗时间,也太耗电
$ b/ d7 J5 b3 e1 ]9 G! E
) G: A, t% L$ }9 c8 G1 O! s合成又需要时间

OGRE_凰 发表于 2022-9-13 10:11:14 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-8-25 04:38% r) `8 k- Z) x
北斗我之前都合咗4集,用咗翻唱既粤语op,感觉好正噶
+ B; |& D; t- i! \- f) [$ O. d
北斗交俾你啦

crespo 发表于 2022-9-13 10:53:58 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-9-13 10:11% x8 n- Y) N$ a3 B- y% E1 U
北斗交俾你啦

- J5 k0 q& a' s7 o9 F/ ^  {% S$ E+ h透露你知啦,足球骑士更完就SD三国传顶上,考虑紧铁拳霸之后系咪噬魂师

crespo 发表于 2022-9-13 10:56:51 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-9-13 07:39, |. k3 [4 E# n* G7 L
防止轻松盗卖
. |# Z- j% R; A4 R5 ?
& o4 ]& ?2 j- ^( B& H/ KAI处理太耗时间,也太耗电

% [) H$ ^6 p  J0 Y平均一集137星梦,睇嚟我都要调整下啦

Kiver 发表于 2022-9-13 11:02:40 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-9-13 10:56+ S& r3 K2 I: T0 H
平均一集137星梦,睇嚟我都要调整下啦
# Y0 M5 ^; W5 ]5 d
没有发资源的,要水到天荒地老先够本钱咯

crespo 发表于 2022-9-13 11:05:13 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-9-13 11:02$ }/ t2 ?: @& C
没有发资源的,要水到天荒地老先够本钱咯

3 W3 q% g* q, n; _* |咁咪好咯,得到咁容易就唔珍贵啦

Kiver 发表于 2022-9-13 11:32:23 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-9-13 11:05
& r/ q" A5 Y  p咁咪好咯,得到咁容易就唔珍贵啦

% t# @) K, c" U8 }冇人购买,就要自己为文件保存自费续期

OGRE_凰 发表于 2022-9-13 14:02:47 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-9-13 10:53
) I7 a1 D- l! O/ c4 k' v. `- \透露你知啦,足球骑士更完就SD三国传顶上,考虑紧铁拳霸之后系咪噬魂师 ...

/ ]& W: g9 u8 k9 H你先搞埋北斗先啦

crespo 发表于 2022-9-13 14:11:06 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-9-13 14:02) I- s& G: }$ e9 [/ {& N; g2 h
你先搞埋北斗先啦
7 W) C* O2 A- m. i: P, }5 a- |( j) H3 ?' c
可能都要咨询一下manghk,可唔可以发,毕竟个音轨系佢发出嚟既

OGRE_凰 发表于 2022-9-13 14:12:01 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-9-13 14:11. W( W. p3 i! }- A2 X, j
可能都要咨询一下manghk,可唔可以发,毕竟个音轨系佢发出嚟既
. L: x7 E2 y2 ~, x
发呢度冇问题架,放心

crespo 发表于 2022-9-13 14:13:12 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-9-13 11:32$ ^! }7 |- z, h9 m8 e& A
冇人购买,就要自己为文件保存自费续期

3 d5 |- Q( s) O9 q1 Y- R原来仲有咁既条件噶,嗯嗯

Kiver 发表于 2022-9-13 14:15:59 | 显示全部楼层
crespo 发表于 2022-9-13 14:13
8 q1 o6 i% Y) @4 `1 ]: m+ ~# I原来仲有咁既条件噶,嗯嗯

+ @& W' z/ r' U! Q& _9 j你发布后900天都没有人下载,你的文件就要自己出星梦续期' c9 `8 U% H/ Y
  D9 x' e: T# Y$ b$ D
所以一直以来就是要大家合理设置价格
4 S- H4 s8 Q  e+ x/ ~& ?% L
6 [8 t( a. n- d. t8 x当然你认为贵也没有问题,最多到时续期就是了,就可以啦# k3 b. v! c) M6 Y( ^

! M& I+ O' P) A: G. ?续期的费用大概1星梦续800MB的数据