跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[AI智修复] [禁流][原创合成][AI][幻法小魔星][粤日双语][1080P][共87集全]

OGRE_凰 发布于2022-8-24 18:08 12671 次浏览 428 位用户参与讨论     [复制分享主题]
nihaoyaweq 发表于 2022-8-27 10:16:18 | 显示全部楼层
远古老番,年代感十足

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 00:50:01 | 显示全部楼层
wulove 发表于 2022-8-27 00:20
8 Y( e7 d1 M( T# j. ]看來還是少了幾集!!

6 l4 O: k( @; ~5 p5 `缺了11 集..

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 00:50:40 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2022-8-27 00:48
9 U2 ^6 o2 k9 v; i时间有D耐,原黎系你黎,甘都好过冇噶,几时再放出黎睇睇
  E& |+ S, i; v6 r# t3 e  Q* q
哈哈..等我夠分買呢個POST 先

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 00:51:53 | 显示全部楼层
chijun 发表于 2022-8-24 18:43
& ?; k4 N" q! {哇!沒見過有完整粵音資源,這是全套齊晒?

1 n2 q7 @1 I! v. K. Z之前我問過你合唔合嫁

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 00:52:48 | 显示全部楼层
fish182 发表于 2022-8-24 20:23" N( k7 y2 E! v1 S
我最近都系度合紧小魔星,早知楼主放出黎就唔合了,gman以前放过成套录像带出黎,不过tvb呢出野系以 ...
/ v7 V6 B8 m; i$ _
我都在合緊..不過依家唔合LU 睇下樓主版本合成點先

wind6 发表于 2022-8-28 14:05:16 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-8-25 14:59
, l% K# X4 F7 u9 ^字幕靠晒你

( B5 H7 V* B% a7 P3 }一係唔做,一做就做到底,梗係留返俾你包揽全部先得啦

OGRE_凰 发表于 2022-8-28 18:13:40 | 显示全部楼层
乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 00:52& k' `9 m; ?, [) p
我都在合緊..不過依家唔合LU 睇下樓主版本合成點先

/ E5 k, H! G7 d6 H9 q乜你唔喺净系发AI帖咩?如果有合就发出来睇下啦。

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 19:56:02 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-8-28 18:13
' b0 ~8 e6 f( _& g7 `8 M1 Q) G乜你唔喺净系发AI帖咩?如果有合就发出来睇下啦。
9 R/ H5 A, ^# |4 a
你整左唔PO啦...
0 q" i: l2 e+ S+ L! ?條聲都係之前G神俾..$ ]/ `7 r+ l; `
之前廢事PO8 v4 Z2 l/ ]# i$ e, N2 Z

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 20:02:23 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-8-28 18:138 m7 I4 V+ b2 f" s4 P; A
乜你唔喺净系发AI帖咩?如果有合就发出来睇下啦。
" H3 d, n: R, T% Y$ ]" r
超時空少年 都重新合過 唔中意爽朗剪既位..
; M( w9 j( C# t7 d- j疾風無敵銀堡壘都有合..
  f: d! j3 [' O
3 _7 N# }) q$ L兩套都係廢事俾人煩所以唔會PO
& Y7 [& J' H* e% k3 G2 L

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 20:08:43 | 显示全部楼层
勇者罗兰 发表于 2022-8-26 00:087 y' ]8 s: b" o0 M& u' r# J
之前好似有贴,话有外挂中字,不过好快就失效左,就系唔知有冇人收左 ...

& b( h  @' K, z) m- V' B8 {, f G%~ZN{ETO9K7HCLVA~N3XQC.png - a& ^; _+ G4 a* e' ]8 @
機翻字幕...
7 p8 g3 z. r2 K' ^' T如果有人肯校對就好..% f: W& f/ D% K
我唔識日文..3 d. q2 |6 [) ~5 ~
22 集無字幕
' d4 {" [# e6 p' g0 W. C

OGRE_凰 发表于 2022-8-28 21:11:47 | 显示全部楼层
乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 20:020 Y: J2 p8 r$ P4 y- v
超時空少年 都重新合過 唔中意爽朗剪既位..8 t2 N! X7 o5 _) G4 \
疾風無敵銀堡壘都有合..

) M* }2 D+ e4 I* V" I2 u, F0 e6 l6 Y# @你既然有合,好心你就发帖啦,唔使我合得咁辛苦。

乂熊貓乂 发表于 2022-8-28 22:04:26 | 显示全部楼层
OGRE_凰 发表于 2022-8-28 21:111 F1 R. T+ b0 k
你既然有合,好心你就发帖啦,唔使我合得咁辛苦。

" }' G9 @6 U/ H小魔星未合晒...起步無耐 最近唔得閒