[粤漫动画] [BT][龍珠全套][mkv&rmvb][粤语](迅雷获取唔到种子讯息,长期做种)

hudawei 发布于2022-2-13 08:41 30893 次浏览 355 位用户参与讨论     [复制分享主题]
HQS 发表于 2022-2-15 22:48:38 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-15 22:39
- V- O5 e3 c) w) V- L115网盘,我就唔知道了,我上传咗去百度云盘,阿里云盘,迅雷云盘同埋123云盘! ...
; Z& F/ m; m4 ?7 p+ P, h
额,好吧,123云盘这个只听过一次。。。这是第二次

hudawei 发表于 2022-2-15 23:08:12 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-2-15 22:484 x5 t) D& p! V: N& t- U
额,好吧,123云盘这个只听过一次。。。这是第二次

9 x5 z0 M; w' S. V123云盘分享唔到畀人的,但系你点击下载,可以提取当时(24小时)有效嘅网址分享畀人!主要系佢乜嘢都可以上传,嘻嘻!

HQS 发表于 2022-2-15 23:09:06 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-15 23:08
1 g3 b% K' _5 _8 U, B5 A2 r# F* y123云盘分享唔到畀人的,但系你点击下载,可以提取当时(24小时)有效嘅网址分享畀人!主要系佢乜嘢都可以 ...
/ K& H3 @2 K! \; x7 D
原来是这样的!那么这个应该就是不限速的咯??

hudawei 发表于 2022-2-16 09:53:53 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-2-15 14:414 I4 z, R  ^, V0 H# ?
乜你可以稳到端口甘高手' b; F& {& Z) n4 q
每个资源的端口都是随机的呢

a- Q" f$ P4 r早晨,枫哥,如果大家都系用bitcomet,就唔使设置端口都传得好快,但系qB下载嘅时候最好同做种者嘅端口一致,先可以获得更快嘅下载速度!123速度唔错的!
/ g& R4 h( H+ X9 S, E  e1 e. ^

hudawei 发表于 2022-2-16 09:55:26 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-2-15 23:09
6 c6 Y) l/ s9 x/ C* s; O原来是这样的!那么这个应该就是不限速的咯??
  V7 Z$ U  N0 V* R& e
唔限速的,最好同IDM下载用!我最快嘅时候可以去到50MB/s

Kiver 发表于 2022-2-16 09:56:51 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-16 09:53
2 M! i3 C" L1 Z& j2 I$ h早晨,枫哥,如果大家都系用bitcomet,就唔使设置端口都传得好快,但系qB下载嘅时候最好同做种者嘅端口一 ...
4 ]% J( ~  w8 e
原来仲有甘的问题,真的依家先知

Kiver 发表于 2022-2-16 09:57:43 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-15 22:398 q: c3 V- i% x% |2 ?1 u6 ^
115网盘,我就唔知道了,我上传咗去百度云盘,阿里云盘,迅雷云盘同埋123云盘! ...

! c" F; W$ g8 i) {( @仲要不要传在云盘上?

hudawei 发表于 2022-2-16 09:57:43 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-2-16 09:56
5 e# X. d0 G9 u: L原来仲有甘的问题,真的依家先知

/ {# n% Z/ [( _9 n$ |哈哈,有时要试过先知道的!

hudawei 发表于 2022-2-16 09:58:56 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-2-16 09:57
" z. E: d0 p+ f- S仲要不要传在云盘上?
0 d' [) w3 P7 f/ K: C* Y
传上去吧,唔该晒!

Kiver 发表于 2022-2-16 10:02:01 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-16 09:58
2 M0 A2 P  G" M9 v0 |传上去吧,唔该晒!
* n8 B# y0 K8 U. V6 c
OK,编号182
' u/ W% L! |1 Q& {2 m2 F4 K; j
  z3 ]" B3 s7 @' B稍候在目录内应该可以查看到文件,
0 H$ B& M( v. S9 b" P* `  g3 h! d" X$ |: j' b- E
之后你用网页端进行数据导入
4 i- m, C3 q/ {1 c1 L% n: d" i" x# f
& g5 g9 F' {/ V, A+ G) a  e7 A每次最多导入35GB的文件量
: N: W5 U% O3 p# H
. F& s6 j3 m# L  z1 V且文件必须是在FTP根目录下才能被导入
/ y  E) k$ e- n8 p1 N. _, ^

fly1972 发表于 2022-2-16 11:22:26 | 显示全部楼层
原来更新了种子,怪不得下不完。

hudawei 发表于 2022-2-16 11:27:22 | 显示全部楼层
fly1972 发表于 2022-2-16 11:22# O* Z5 P* T& p: P' R
原来更新了种子,怪不得下不完。

! G* r0 a+ I, i+ x" V真系唔好意思搞到你下唔完,你用bitcomet1.85绝对下载完的,而家都有一个喺度下载噉的!