[粤漫动画] [BT][龍珠全套][mkv&rmvb][粤语](迅雷获取唔到种子讯息,长期做种)

hudawei 发布于2022-2-13 08:41 30883 次浏览 355 位用户参与讨论     [复制分享主题]
hudawei 发表于 2022-2-15 12:05:01 | 显示全部楼层
Kiver 发表于 2022-2-15 11:10* d% s6 j# M0 s9 x# N
我的下行应该没有什么问题吧!!; c4 P& _& {, X1 ^
没有所谓,挂BT这台机,我一年365天,24小时不间断开机的 ...

7 E6 g) g1 j1 K. X枫哥,我搵到原因了,其实好简单,我设置55012同你嘅一样,就可以传畀你快啲了!

hudawei 发表于 2022-2-15 12:07:44 | 显示全部楼层
用bitcomet,尽量设置同分享者嘅端口一样就可以获得唔错嘅速度!

0101a 发表于 2022-2-15 14:35:30 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-15 10:11
& k% X% e0 Y: i% R  x! O好的,我而家解除qBittorrent先!

% ~6 o" Y5 A- Q" K. H6 t' H可以解除μTorrent嗎?

Kiver 发表于 2022-2-15 14:41:13 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-15 12:05+ y4 y" _$ D6 ~1 W+ E
枫哥,我搵到原因了,其实好简单,我设置55012同你嘅一样,就可以传畀你快啲了! ...

9 q+ s% O( D* \# S, b: R乜你可以稳到端口甘高手
( ?9 [$ @, d$ b每个资源的端口都是随机的呢
3 c" N. I; ^) R! O

hudawei 发表于 2022-2-15 15:54:13 | 显示全部楼层
唔系我搵到,系我见到你系55012,所以我就试一试睇睇得唔得,点知道得咗!

hudawei 发表于 2022-2-15 15:56:04 | 显示全部楼层
0101a 发表于 2022-2-15 14:35
- p" m% r! B$ b可以解除μTorrent嗎?

) g5 U3 j( t5 ~唔好意思,我暂时就系传传bitcoemt同qBittorrent!你可以尝试bitcomet1.85的!

hudawei 发表于 2022-2-15 16:25:52 | 显示全部楼层
呢个系传入端口,枫哥你嗰个而家55012!" \' R1 f+ u; X- B4 L3 ~+ ]9 O, F

akiller 发表于 2022-2-15 17:33:03 | 显示全部楼层
纯支持一下 已有1080P合成版

HQS 发表于 2022-2-15 21:20:11 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-15 00:11+ X& q# {' M6 N. |, |
bitcomet做种显示123.3GB,实际下载117GB左右,多咗6G嘅原因搵到了,系呢啲多余嘅嘢! ...
: O+ e9 T* s! Z2 \- T& R0 \
好吧,这些文件不知道什么原理生成的

hudawei 发表于 2022-2-15 22:35:32 | 显示全部楼层
本帖最后由 hudawei 于 2022-2-15 22:38 编辑 8 e2 ]: r9 n) j7 ?; i% N- t
HQS 发表于 2022-2-15 21:20+ l% m" l" n' L6 x5 A# p. U
好吧,这些文件不知道什么原理生成的
/ W/ _$ `" s% x" W1 Q7 u/ f
哈哈,我都唔知道!今晚三条佬饮咗9支夺命乌苏,饮到有晕坨坨,平时三条佬20几支哈尔滨啤酒都冇料到,睇来乌苏唔惹少!

HQS 发表于 2022-2-15 22:37:54 | 显示全部楼层
hudawei 发表于 2022-2-15 22:35: T) x/ Q# Z0 f" q
哈哈,我都唔知道!
9 T, o3 l$ p- l" U) l
我下载之后,放到115网盘,没想到两三分钟不到,上传完了。
* w( E. ?/ A7 b原来早就有人 上传到115网盘了。。。

hudawei 发表于 2022-2-15 22:39:43 | 显示全部楼层
HQS 发表于 2022-2-15 22:37
$ `7 b" y+ c. R' t  k我下载之后,放到115网盘,没想到两三分钟不到,上传完了。
% @) N, a5 A  l4 m; D原来早就有人 上传到115网盘了。。。 ...
. t$ I% L, g" `5 P/ J$ e! S, N
115网盘,我就唔知道了,我上传咗去百度云盘,阿里云盘,迅雷云盘同埋123云盘!