[信息举报] 看不过眼,因此开贴举报,于是这张举报贴不要奖励

基拉杰特 发布于2011-8-6 17:18 10682 次浏览 127 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kevinchan 发表于 2011-8-6 19:24:24 | 显示全部楼层
基本上係24小時長開。。 見到我冇ON嘅話你嗰日行運。
8 {; Q0 P8 C6 l% x, r  L$ W3 x9 mkwanyeung 发表于 2011-8-6 19:23

" k$ H8 g  y8 k/ }; P7 M2 {& K( x" T
4 ~4 _- q" P8 `* n# a
    你返学都係24小时开住?你依家係咪放假时候呢?

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:28:17 | 显示全部楼层
你返学都係24小时开住?你依家係咪放假时候呢?: y: D0 I( V  g8 `
kevinchan 发表于 2011-8-6 19:24
考緊試。我都想放假。唉。% Y9 [6 O& K% K' q  y# q& {3 a
返學唔畀人開住電腦嘅咩。

kevinchan 发表于 2011-8-6 19:30:38 | 显示全部楼层
考緊試。我都想放假。唉。8 g' l3 W8 T- r  U  Y" T9 R
返學唔畀人開住電腦嘅咩。
% x" v' j8 g0 n9 Jkwanyeung 发表于 2011-8-6 19:28
: \; e, r" B, Q1 |
+ |0 s. a5 t% B7 u. m. j

7 _! c& i+ D; R. m    我估计多数人返学都唔挂机啫,估唔到你係例外

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:33:11 | 显示全部楼层
我估计多数人返学都唔挂机啫,估唔到你係例外
# y  v0 P' E0 ]3 d- h8 h8 skevinchan 发表于 2011-8-6 19:30
# X0 D' X& z# a0 D9 J
我部機24小時長開嘅。。除非真係要搬屋,拎電腦出街,唔係都好小會熄機。最多間唔中重新開機。。。

基拉杰特 发表于 2011-8-6 19:35:29 | 显示全部楼层
有高层去告就够了,我啲2打6都系返屋企睇IQ博士把啦7 w6 q  [2 ?1 c
chrisrex 发表于 2011-8-6 19:16

3 Z. r" I' Q( Y9 l  K- s& h
  ]6 @/ D. W% {6 ~% b
! j8 @1 w0 m) A+ c) v% ^3 E) V) G    记得帮我录闪电传真机

wjr5200 发表于 2011-8-6 19:43:50 | 显示全部楼层
如果每个回复都系亲手打的话系值得原谅的,毕竟这只是排列组合问题  他将人地一个月先做得到的野一日做左2 H  w) s3 @0 H9 g0 }
然后剩下的时间休息 而不是每天都做一点点     但如果证实系bug搞出来的话就不可原谅

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:51:59 | 显示全部楼层
我部機24小時長開嘅。。除非真係要搬屋,拎電腦出街,唔係都好小會熄機。最多間唔中重新開機。。。! \+ Y! m6 w- ^- s/ ?, t. N" `; R
kwanyeung 发表于 2011/8/6 07:33 PM

4 c- k" j/ }! k( N( f6 R0 u7 s4 F
  c) n* V+ @- @3 z+ L
    咁狼,仲狼过雀仔 - -

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:53:02 | 显示全部楼层
记得帮我录闪电传真机! l* W2 R3 L6 D4 ?
基拉杰特 发表于 2011/8/6 07:35 PM
) U+ P; S9 k2 }$ u9 ~1 X3 k
0 j' L1 J. A& |  K0 h  R0 @

' m" g$ O6 W6 Z7 V1 _; }5 ^    做晒了,好嘢,唔使录 UGB_LM[K}[8AZUCD%)ZU9P4.gif

基拉杰特 发表于 2011-8-6 20:34:21 | 显示全部楼层
做晒了,好嘢,唔使录  P/ C- ~! s3 K) i3 O
chrisrex 发表于 2011-8-6 19:53

! D4 X2 \0 s1 c+ x* |" x) c) ~' o+ |: D7 o
$ `. Q4 X% M4 _3 u8 S9 V' q8 \) z" J) y: w
    竟然没录,够胆夹棍

maplep 发表于 2011-8-6 20:39:37 | 显示全部楼层
加多张证据7 q" c' U" J8 X$ Y' e

0 K( g4 B2 ]: e超三原谅5 m5 ^% [: F$ e) c7 x4 u
基拉杰特 发表于 2011-8-6 17:27

. a5 e: f2 R; m! ~7 H7 Q0 z! L7 ?& m
# w9 o! ^0 X2 D' g
    我中了45抢。。。- -

chrisrex 发表于 2011-8-6 20:52:44 | 显示全部楼层
竟然没录,够胆夹棍
% }* c5 v$ h: T% K! V# c3 g基拉杰特 发表于 2011/8/6 08:34 PM
9 ?$ r& Q6 {0 \9 g5 b8 x$ Z

& b( T$ K, w  u; I* G! t1 t+ a( p
! `: v4 Y4 v; x- t/ N    夹棍之前要除裤个啵

chrisrex 发表于 2011-8-6 20:54:24 | 显示全部楼层
我中了45抢。。。- -* |% L$ S" {: S/ }7 G$ h' E$ A# r
maplep 发表于 2011/8/6 08:39 PM
# Y, @5 U8 c. j  Y0 R1 g) o) L

7 T; l" C. Q% B7 v9 [' P5 O" z1 R) Y0 W7 l8 H; }
    m仔中咗45枪都依然屹立不倒 RLLVVIY)UYO)Q9VXPHC_(`8.gif