[信息举报] 看不过眼,因此开贴举报,于是这张举报贴不要奖励

基拉杰特 发布于2011-8-6 17:18 10678 次浏览 127 位用户参与讨论     [复制分享主题]
基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:36:29 | 显示全部楼层
算,你依家邪惡總部老大太難屈得你入。都係搞掂啲二打六先算。6 W( k1 q* E1 _" y
kwanyeung 发表于 2011-8-6 18:01
. X' B' B0 f0 S( P

. K8 }. L) _% K& a  q( s8 ~' m4 ]( c' N& c# b( G3 R4 h
    乜咁俾面啊

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:36:38 | 显示全部楼层
你有VPN都上唔到噉邊個上到。$ ?, |. Z3 {1 y8 k* F6 F) P4 C% M( S
kwanyeung 发表于 2011-8-6 18:30
7 D  M! W* P4 e% q& w' Q: m
( k6 m3 ^2 d  j. I
# {+ B( G0 G0 H8 Z$ j0 q) E) {

# U3 ]& ^! c  b7 A4 E5 t要下载本地网络嘅资源,唔上得VPN 一上就没速度

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:38:36 | 显示全部楼层
事實証明呢個唔系挖苦你9 q1 E7 P0 I' `3 L+ n( r
inber 发表于 2011-8-6 18:36
3 C: a8 V! p- j$ `7 R  D

* e4 V% y$ @! P1 J. o3 ^: x: b. r6 x

3 r+ ]" M) f5 L  `: J) v原来你d回复好多都系,多谢楼主分享

kwanyeung 发表于 2011-8-6 18:38:42 | 显示全部楼层
要下载本地网络嘅资源,唔上得VPN 一上就没速度# G: s) X. M7 r1 E, y# F0 }
漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:36
. j7 u- G$ O; H7 L5 H3 n; X' l8 l
咁怪。你個VPN睇嚟有啲問題。。
: \8 f; N; L' h' C* ^0 v6 N+ C% S你試吓imo.im 得唔得

基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:41:03 | 显示全部楼层
边个可以批量删的删晒那些贴啦,召唤K社

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:41:20 | 显示全部楼层
我支持禁
6 ^8 Y; P; |( S" [5 b6 F基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:35
( l* f* N7 I: }1 j" n
' i# {' M' l: W( ]* C" \' A2 I

; Y1 P9 U) Q- r5 [  x: f嗯...两个钟300帖太离谱 唔永久禁起唔到阻吓作用

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:42:28 | 显示全部楼层
边个可以批量删的删晒那些贴啦,召唤K社: v3 K! g2 `, A2 O6 j% i* H
基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:41

& x) O& Y6 C% T/ t9 e0 H5 f7 ^9 }) U* x+ z& ~4 I" [
9 O9 a6 R* r' n4 f0 B+ H! t- |
街长可以

inber 发表于 2011-8-6 18:42:32 | 显示全部楼层
原来你d回复好多都系,多谢楼主分享' k0 q' ?, ^) e- s& l7 N
漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:38
: M# c0 M' k* _$ S+ i  w
' l$ R# v, |% B" x" N' y
! f% R: A  G9 x. o
舊果啲先系$ _' _+ z& c4 ~2 O
(新果啲下面會附多句廢話,雖然都系好水)
) L7 Z- q$ A7 X$ `2 N重有我盡量都唔連續一樣的" j2 F2 Q% V! l- n$ }
例如:
; p0 ~2 d/ P" K7 x: ^7 V- m2 f& O多謝樓主分享4 K- t1 ^) V* j3 n
多謝樓主7 ?2 H; L5 m3 A1 v0 x) A" l
感謝樓主分享" p2 K: Y$ g  s, w4 s6 y
多謝樓主發帖
4 q7 ~0 |' v3 u4 x8 P8 y9 `
隔止咁用
+ T. d- K$ ?0 x; Q5 h" j3 U+ C
6 F4 c: ]+ y  M  D雖然水,但系應該咬唔入
$ h+ {  l0 `: y$ I, z7 E如果你發現咬得入果啲提下我+ a7 g  @! Y; P. c+ {# z
等我改左佢

基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:42:44 | 显示全部楼层
嗯...两个钟300帖太离谱 唔永久禁起唔到阻吓作用
1 y  y! }2 Y+ m. U8 x% L" C, V漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:41
. P  i: f. G; f# V+ }/ @

) X  U2 z9 Q, {, m$ c+ `# B9 X& M+ y6 Z( Q, n: Y' f- d
    唔永久禁都对唔住佢啦,咁积极

基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:44:19 | 显示全部楼层
舊果啲先系
+ W8 Q1 f: [9 R" o3 r6 G" |% |7 {  K(新果啲下面會附多句廢話,雖然都系好水)
( ~7 m, s. K5 f1 ^% e重有我盡量都唔連續一樣的. i7 t% Q* N$ }2 K( q

( q' J& O- T3 w8 X隔止咁用2 M' S& f) D# l2 _

& C* c, K  a4 t; N4 M# ~9 A, X雖然 ...
( m. W* W3 L& ?+ r6 l, a# Z% z! w! Dinber 发表于 2011-8-6 18:42

/ G( y- H+ `( `6 s. d5 n, S* p- A  X8 [$ v
! ]1 j2 g' Q* g' h
    除非隔了很多天,要不都可以咬啦

基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:45:32 | 显示全部楼层
街长可以" k- S( f% @8 U$ p! v$ m
漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:42
+ q/ B3 H6 g3 A, @
6 G7 F# b$ i1 ]' F) ^/ M% M
) }2 Z: q; Q' @& ~9 n, G4 W, j
    M仔修炼, 老虎闭关, 雀仔睇戏

kwanyeung 发表于 2011-8-6 18:45:50 | 显示全部楼层
乜咁俾面啊
1 w3 W2 r# I2 k- u. ]% S* B9 R基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:36

5 r4 E, z* ^0 @6 Z唔畀面你容不易畀你啲手下斬。