[信息举报] 看不过眼,因此开贴举报,于是这张举报贴不要奖励

基拉杰特 发布于2011-8-6 17:18 10687 次浏览 127 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Milanor 发表于 2011-8-6 17:36:08 | 显示全部楼层
他都几有恒心~

chrisrex 发表于 2011-8-6 17:37:35 | 显示全部楼层
原來邪惡總部係噉樣嘅。 多謝截圖。
$ T. @$ M0 V. K3 _' i* [4 Akwanyeung 发表于 2011/8/6 05:35 PM
+ P9 o' o) U8 D, E+ m, i
. g* Q0 W. a$ K% Z5 K

' K2 k4 _, B- C" K& v- ~1 l5 _    ky兄都上嚟邪恶总部?

基拉杰特 发表于 2011-8-6 17:44:14 | 显示全部楼层
原來邪惡總部係噉樣嘅。 多謝截圖。8 R" K0 R8 h. D" H9 Q7 a
kwanyeung 发表于 2011-8-6 17:35
- ^. R0 L& z  ^, C3 M
' U: g& x! i3 o0 O  p/ U* {( ~

* M" G3 p5 F& v    莫非你想加入

kwanyeung 发表于 2011-8-6 17:46:29 | 显示全部楼层
莫非你想加入; D' d4 Q5 z& I8 R
基拉杰特 发表于 2011-8-6 17:44

0 V( K2 D/ a' i2 w$ `) {" ~8 c太邪惡啦,上次都畀你哋屈咗錢。上到嚟一陣連條屍都冇。) z+ }( D' e% a4 H$ H2 e
不過算啦,其實你哋上次收嗰啲係黑錢嚟。

ruiqukq 发表于 2011-8-6 17:49:58 | 显示全部楼层
我现在觉得烦,经常一对已经失效或者很旧的帖,比人顶了上来,新发的就落了去

chrisrex 发表于 2011-8-6 17:50:14 | 显示全部楼层
太邪惡啦,上次都畀你哋屈咗錢。上到嚟一陣連條屍都冇。" m+ ^2 M) E& q, K% V- u$ E
不過算啦,其實你哋上次收嗰啲係黑錢嚟。 ..." A' u0 O: v* A) I
kwanyeung 发表于 2011/8/6 05:46 PM

* @/ E9 h6 W1 @# \9 L  c2 C# Q( ]: H8 i. F! V! J, Y

$ w; t: j- _9 X" w8 r, ~    你黑完边个返嚟?

天才不二 发表于 2011-8-6 17:51:19 | 显示全部楼层
杀左先啦,贴贴都回几次,明显为左刷星梦嘎啦

基拉杰特 发表于 2011-8-6 17:51:28 | 显示全部楼层
太邪惡啦,上次都畀你哋屈咗錢。上到嚟一陣連條屍都冇。( X6 {1 K3 _/ `; d8 n( F4 C. B
不過算啦,其實你哋上次收嗰啲係黑錢嚟。 ...
0 F% o6 j+ s7 Y. E9 |7 n3 T  Hkwanyeung 发表于 2011-8-6 17:46

( V+ }0 G- w# c2 U2 [( U% v
! W2 ~' m# m* G9 X! J
$ i2 M: [* A# t) {* E5 M( r    黑边个! 睇嚟你好有潜质

kwanyeung 发表于 2011-8-6 17:52:19 | 显示全部楼层
黑边个! 睇嚟你好有潜质/ Q+ m( E( U; b/ S& d' j  K
基拉杰特 发表于 2011-8-6 17:51

' b, {% P# i; G刷BUG刷返嚟。所以你哋收咗我啲黑錢全部都有罪。

leafir 发表于 2011-8-6 17:52:49 | 显示全部楼层
那人好厉害才注册不到一天,就达到四十的阅读权限了,相信是坛里升级最快的了

基拉杰特 发表于 2011-8-6 17:53:28 | 显示全部楼层
刷BUG刷返嚟。所以你哋收咗我啲黑錢全部都有罪。" |- m# o. X; p4 w
kwanyeung 发表于 2011-8-6 17:52
4 o! f0 n  h% @) v& \2 O4 ^: ]7 d; ]
: f2 L7 g2 A& p" p# ]

/ s. n9 f$ P" x% K) H7 b    举报埋你

kwanyeung 发表于 2011-8-6 17:54:56 | 显示全部楼层
举报埋你
( r- V1 V* D" A! G, e基拉杰特 发表于 2011-8-6 17:53
7 |1 r# V$ Q3 [+ b
我一早同K社舉報,係我叫佢封咗依個BUG。所以我冇罪。不過你收黑錢就有罪。