[信息举报] 看不过眼,因此开贴举报,于是这张举报贴不要奖励

基拉杰特 发布于2011-8-6 17:18 10688 次浏览 127 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aubert22 发表于 2011-8-6 17:57:44 | 显示全部楼层

' C: O0 j1 r* s$ \2 z1 s; ]已禁言14天~

米小契 发表于 2011-8-6 17:58:34 | 显示全部楼层
回复 22# leafir
7 W4 b- s1 Q- h8 J  K( U" m; U8 o- S6 z! |# P& P
7 l% L# K! w3 s6 ]
    猛回复喔,点都升的快喇

基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:00:03 | 显示全部楼层
我一早同K社舉報,係我叫佢封咗依個BUG。所以我冇罪。不過你收黑錢就有罪。
- ~/ c) ?: B0 A8 p) E, ~. Zkwanyeung 发表于 2011-8-6 17:54

2 e6 ^  S4 j2 [0 l% |
" w, y( A$ g4 n. K. T; c0 [
3 n, m  H# Q; u+ j2 V/ u( K    有一点你好像有点误会,我可没收。 况且不管什么钱落入组织手里都是清的

kwanyeung 发表于 2011-8-6 18:01:26 | 显示全部楼层
有一点你好像有点误会,我可没收。 况且不管什么钱落入组织手里都是清的( v- K- ^$ q! u) i
基拉杰特 发表于 2011-8-6 18:00
  u- l9 p$ O, M+ K. N/ {) G
算,你依家邪惡總部老大太難屈得你入。都係搞掂啲二打六先算。

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:02:32 | 显示全部楼层
条友明显系通版刷屏回复,最9憎咁啦...永久禁止访问!有咩事我负责系0 |  w$ G4 L0 C% q  \: C) C
佢今日白刷了
2 n. N& v2 F  bPS 点解近排论坛卡到没朋友的

kevinchan 发表于 2011-8-6 18:04:50 | 显示全部楼层
他犯了【通版刷屏回复】

lwj23 发表于 2011-8-6 18:09:46 | 显示全部楼层
短短半个钟,已经要上升到400贴咯......
4 u: ~4 X3 g, f# s1 @. y: V9 K 123.jpg

inber 发表于 2011-8-6 18:11:52 | 显示全部楼层
! n9 ]6 ^6 u( z% t1 ^7 q# v2 ~! j* B+ T+ X: i( N8 ^. u3 T. _) V# S
回复 6# 基拉杰特
  G2 P' S2 }( V; W9 {* s7 j& T: a. n% A
- Z9 P- B$ B# n9 V/ T+ N4 Y2 R* a我都中招
3 J0 A* d) [* _1 e5 E0 |2 \/ t' Z. Q; ~! Y

7 g* P+ z2 q4 m8 x2 p; C5 z不過佢太絕+ p# K# f# b1 h% t
刷得無技巧
$ j3 ^6 d8 h9 v0 H+ v" @3 S0 o9 V; a比着我,每個區都刷少少
1 Z" ~4 q/ ?+ Y, Y8 p( g咁就唔會有人咬
) L, z7 q, e; L0 C. o' j, f# J2 X- x( p; ~/ B  n( Y! b
刪左佢系我啲帖回覆先
+ ?3 g9 O$ e; T8 Q! p5 P比佢污染曬

米小契 发表于 2011-8-6 18:15:23 | 显示全部楼层
回复 32# inber 9 [% n" r! K* R3 v7 y6 g

- s  P9 B9 Y. F2 @3 a" f/ v
" p5 z  f7 p6 G/ m4 V" k9 S: ]" y    好主意哦,我都删我个两张贴的回复先

漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:15:58 | 显示全部楼层
回复  基拉杰特 + l( l, d8 F# G; p

6 l# P& t5 @! N; y2 V8 C( M1 K我都中招
0 |' K$ k+ o# l  F7 Q4 P$ r) m) f" n7 p1 h' [& H% T
- u1 T& g5 @0 V; l) o
不過佢太絕; F( i0 ?) |5 C+ b, e
刷得無技巧
( {; F! X/ \) J; x9 A8 Y比着我,每個區都刷少少
% o6 O7 W, e, N咁就唔會有人咬- E6 a3 ]4 T: V% x

% X3 p  w/ _5 W1 q刪 ...
  [) b9 Q% d; u; x8 c3 x' sinber 发表于 2011-8-6 18:11
# T: u! ?+ v! A/ r! i

3 P5 V3 N6 I# Q, a- q/ K3 X- p. U' A4 r5 S: |2 j' G: i( |- ^. F0 r& {
顺便帮我删埋啦,顶个x 全合成区嘅帖都畀佢污染左

エツクス 发表于 2011-8-6 18:16:39 | 显示全部楼层
呢条友好劲啵,可以一下子刷到着晒火

inber 发表于 2011-8-6 18:17:20 | 显示全部楼层
回复  inber # b2 Y2 I& u' h1 B5 Q

1 j0 Y& ^! \- z7 N/ _& ^9 M
5 Y: `; j! _/ y8 w     好主意哦,我都删我个两张贴的回复先  i, i# l( ~9 {. P: _6 E. D7 C
米小契 发表于 2011-8-6 18:15

! A; ^* g; ]2 F& u5 @- X
' L7 |4 m3 @5 R# Q/ O- T( ~: ?5 j
你刪到咩