[信息举报] 看不过眼,因此开贴举报,于是这张举报贴不要奖励

基拉杰特 发布于2011-8-6 17:18 10686 次浏览 127 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:03:24 | 显示全部楼层
你唔舍得既
  B6 q( b$ W% y2 O0 W: W$ [8 z基拉杰特 发表于 2011-8-6 19:01
1 S1 p9 j! M# R7 S* j2 J6 ~
) H4 B" M$ z  K. Y2 c
, O" W( J, p7 ?. i4 W! D

( z8 F; D# ?$ \) B0 T就算大义灭亲都要啦~!

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:04:26 | 显示全部楼层
个网好鬼慢...白页
' q/ h2 n6 y7 O4 v0 U漫步雲端 发表于 2011-8-6 18:59

9 D$ C2 b4 `5 |% S3 Xebuddy 呢? 你哋有冇牆到?

漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:07:57 | 显示全部楼层
ebuddy 呢? 你哋有冇牆到?
$ w& A8 f5 ~2 N; w# _% T2 ukwanyeung 发表于 2011-8-6 19:04
; x5 ]* a! d: \; U; e# r# U# R
) w4 Y" B2 F* [1 r# f- i. s
$ E" d8 H8 y+ w* y1 o1 [* k# {6 d+ a
唉,算啦 今晚重装系统啦 应该解决到MSN问题
7 S9 i) M3 |7 S& G反正都想用返64位win7

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:09:17 | 显示全部楼层
alexhus
9 I  w+ ^; I- }; X漫步雲端 发表于 2011/8/6 06:57 PM
! X* V) Y: }0 b+ `, a( I0 d
, o; C# ~3 ]7 P0 x
3 ^  B+ k0 n" v6 X6 c& {
    话咗写轮眼街长悲剧咖啦,竟然咁都唔记得 ,不过,我冇忘记写轮眼街长㗎

漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:10:45 | 显示全部楼层
话咗写轮眼街长悲剧咖啦,竟然咁都唔记得 ,不过,我冇忘记写轮眼街长㗎
) x* a, f( a$ W4 x$ j7 nchrisrex 发表于 2011-8-6 19:09

?8 t( x: I+ x6 x9 f- W6 M: D( e6 E) q) b, m* t( n8 ]

. ?! B: d+ p% m3 P) t; p' n* m3 p8 s一齐去告状啦

基拉杰特 发表于 2011-8-6 19:11:10 | 显示全部楼层
就算大义灭亲都要啦~!# t/ I) H$ h$ d5 L/ l; y
漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:03

1 h8 m  t. {" i
- o2 _9 D, E5 X" Z
8 f  a; v- ]1 g* k/ ?0 z    伟大,咁我都唔阻止了

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:11:19 | 显示全部楼层
唉,算啦 今晚重装系统啦 应该解决到MSN问题
- y. A, t7 B; w& W7 g) \反正都想用返64位win7
$ E1 S% O8 ?" C  B4 L+ W$ M漫步雲端 发表于 2011-8-6 19:07
0 F# P3 v: N$ V4 |3 Y9 K* p; ]+ z
為咗一個MSN重裝系統你都好嘢。
: a- K: `- q6 z+ {0 ?3 z! o* @其實MSN咁多軟件都唔一定要裝佢官方嗰個啦。不過我中意官方嗰個只係可以多重登入啫。

kevinchan 发表于 2011-8-6 19:14:50 | 显示全部楼层
所以咪話叫你試吓上imo.im 網上MSN唔使安裝。0 c) @1 l' S5 G* ?4 j5 p
kwanyeung 发表于 2011-8-6 18:57
; B- B6 Z" A; j- R2 u) ~# w

_* h  @% p2 W6 J' h
4 d$ i) F) ?5 N' _    登录mail.live.com进入邮箱都等于进入web msn了,真係几方便

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:16:22 | 显示全部楼层
登录mail.live.com进入邮箱都等于进入web msn了,真係几方便% G! a: z- d& Y6 Q6 ?- }) @
kevinchan 发表于 2011-8-6 19:14
3 q' |, i* T. U' j: [
嗯。不過都好小見你用。

chrisrex 发表于 2011-8-6 19:16:33 | 显示全部楼层
一齐去告状啦
# p6 i/ T, T& T漫步雲端 发表于 2011/8/6 07:10 PM

& H* f7 [* y6 m+ B8 [! |
5 Z6 k( d/ n& S: F
$ r4 d% g# ~" Q    有高层去告就够了,我啲2打6都系返屋企睇IQ博士把啦

kevinchan 发表于 2011-8-6 19:19:10 | 显示全部楼层
嗯。不過都好小見你用。, D7 `5 `. A( L) r$ I
kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:16
. O. `4 W6 r3 ]6 Z9 I+ X% J
: l7 _' i' Y- G

# i0 Z+ P% x( R* w7 F    估计你係长期msn 在线,因为 每次我登录邮箱都见到你

kwanyeung 发表于 2011-8-6 19:23:13 | 显示全部楼层
估计你係长期msn 在线,因为 每次我登录邮箱都见到你
4 j5 P6 e' D4 M2 Pkevinchan 发表于 2011-8-6 19:19
* K7 Q3 A# u( l3 F. a
基本上係24小時長開。。 見到我冇ON嘅話你嗰日行運。