[管理投诉] K社 点解我这两天星梦突然少佐600呢

ET0-0 发布于2011-7-4 10:29 9019 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-7-4 18:07:02 | 显示全部楼层
你噉講你係抽水怪,冇誹謗你。5 }' H* x8 I( b9 x) R7 d% f# _
你係抽咗57星夢,唔係抽水叫乜。你平時喺你管理版塊都食霸王餐都係抽水啦 ...
8 |% j+ j8 m( H% N1 Skwanyeung 发表于 2011-7-4 15:21
! O; R# j! G* g9 T/ A3 q
0 @% ?* m' j" K! U- {: q
/ `  \( l3 s9 ~2 O
    & [6 ^6 w! N% z- @0 |9 H5 z
我本來只系想試探下樓主的,不但免費幫佢轉自己出埋銀行手續費又點話啊 可惜樓主唔醒目) X* V" ^5 e( Q+ ^  H- G2 E8 W
1 ]4 E" t# x/ _/ V" z( o6 c
沒辦法了,仲有 我從來不食霸王餐的 只會食自己

kwanyeung 发表于 2011-7-4 18:08:19 | 显示全部楼层
我本來只系想試探下樓主的,不但免費幫佢轉自己出埋銀行手續費又點話啊 可惜樓主唔醒目 ...! R. y2 G/ v; c% k* b$ Q3 Z' s
漫步雲端 发表于 2011-7-4 18:07
; e; V) g  {. V
你馬後炮啦你。

漫步雲端 发表于 2011-7-4 18:11:21 | 显示全部楼层
你冇得抽水都唔使噉幸災樂禍,衰得你。
0 W* a/ A, E- n' w4 ~kwanyeung 发表于 2011-7-4 18:01
( S* _- L: [! @6 I

: ~) G) W: k: n( A# u6 a  [! D$ g* s6 _$ f' c/ Z
      b/ h. I. p+ E
你又抺黑我 睇黎我都要轉用你頭像了同簽名圖

漫步雲端 发表于 2011-7-4 18:12:17 | 显示全部楼层
你馬後炮啦你。6 Y2 r. ^6 B6 Y5 R! R8 C* m& f
kwanyeung 发表于 2011-7-4 18:08
6 x! w/ O/ {' S
/ w; A. d- m* Q- E
/ x, v2 c/ q8 D( x3 p
    , ^" ?6 n! c# l0 e3 O4 k& d
錢我大把,信不信由你

kwanyeung 发表于 2011-7-4 18:13:24 | 显示全部楼层
你又抺黑我 睇黎我都要轉用你頭像了同簽名圖3 Z) }# D( j! c
漫步雲端 发表于 2011-7-4 18:11
! _) w' S- X) X1 G# S
你咪轉。
9 L4 V' F7 t' C" O引用返你講過嘅嘢:
5 a) U+ g5 ~  x唔夠人講就用呢招啊?咁又何必呢 想用我頭像就隨便用吧! e' `  B9 k2 m- Q- r& w* p% Y
沒所謂...1 ~6 e# [% S3 k; b( i: [* m

kwanyeung 发表于 2011-7-4 18:15:09 | 显示全部楼层
錢我大把,信不信由你; g, Y% v6 @( L( a* z/ ~9 `+ A1 d" b
漫步雲端 发表于 2011-7-4 18:12

+ B4 A8 O5 n; L8 J7 I. x講到自己大把錢又唔派錢,守財奴姑寒鬼。

漫步雲端 发表于 2011-7-4 18:19:25 | 显示全部楼层
你咪轉。
5 p+ q7 G4 {/ H# F$ K引用返你講過嘅嘢:7 R! M/ l5 G1 t: i
唔夠人講就用呢招啊?咁又何必呢 想用我頭像就隨便用吧. A7 u8 w, X4 C) l/ f" i
沒所謂...
" ~! E6 D- Z" o( B& h4 K8 `$ q8 [* p6 Z[em20 .../ B5 n' X- _; }7 E2 ?
kwanyeung 发表于 2011-7-4 18:13
6 G5 y6 X- D5 }
: Y4 U  A2 K; R& K  K0 B

) E' Y. b5 Z! ^0 R- U" s' }    : X+ o, T* E4 @  C; j
你今次出名了簡直成了大紅人一樣 怪不知水王I一早同你用埋同一頭像簽名圖

漫步雲端 发表于 2011-7-4 18:21:18 | 显示全部楼层
講到自己大把錢又唔派錢,守財奴姑寒鬼。# F9 H) x, o/ q+ c2 z- t. t, w+ W
kwanyeung 发表于 2011-7-4 18:15
* t4 j8 P2 a( m9 ?7 ^5 A7 L

. I# _- W2 X. K
+ K+ h' J" r( x! ]( K2 S) X. D- R2 i    / f: E3 i& h9 \$ {
只要你唔系度我就會派 因為唔想益你

ET0-0 发表于 2011-7-4 18:56:17 | 显示全部楼层
PM K社問佢咩事囉。
5 p8 o# r  Y6 m定期快啲拎返出嚟,唔好話我唔提你。K社講過唔好存定期。8 W. Y' j  i4 l9 Y. g. o
kwanyeung 发表于 2011-7-4 18:03
4 a" z5 ~) E# p8 n

" c: O' s6 G1 z& H
/ G. W6 L: e" Y- {% a' w. ?    我存佐30天

ET0-0 发表于 2011-7-4 19:00:07 | 显示全部楼层
6 d$ T9 x& h3 M5 V
只要你唔系度我就會派 因為唔想益你
/ v/ u0 d8 O; r0 h, F漫步雲端 发表于 2011-7-4 18:21
+ m+ Y' \( J6 `$ Q* t# q: E! L

1 d- ^7 h6 v+ r$ {( W) g; p  W$ x; F$ p/ U6 l3 P8 o6 r
    真系排钱 系就转过黎比我喇 我宜家好穷啊 你甘多钱就比1000星梦喇 22.gif

ET0-0 发表于 2011-7-4 19:04:52 | 显示全部楼层
回复 6# Kiver 4 \, s: L1 p- D3 a

2 p! ^! v0 O. z% K! k7 O
7 o, I4 \0 ?0 E1 q  j    我将剩下D星梦放佐定期 点算

inber 发表于 2011-7-4 20:38:19 | 显示全部楼层
回复  Kiver ) f2 Z/ M6 |; o% I  o7 F: c) C/ _
% n7 H+ T1 O+ j" D% o

6 k+ @- {0 t  [    我将剩下D星梦放佐定期 点算) m& {9 @, [2 p+ Q1 L
ET0-0 发表于 2011-7-4 19:04
' z, T; Q  M) C, S, `

5 n9 q2 ?; i% p& T( i  ^, p, E9 y; l
可以攞返出黎的,應該6 D' D% E) ?% P
只系無曬利息姐