[管理投诉] K社 点解我这两天星梦突然少佐600呢

ET0-0 发布于2011-7-4 10:29 9042 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-7-5 21:12:54 | 显示全部楼层
我一系唔山寨 一山寨就山寨得好切底的....
( Z9 u- e+ q8 q& d, P+ F/ i
0 B# J+ J$ _) [) y5 Q0 N1 @你而家系咪好想我山寨你?
9 o6 e9 j% ~' O1 D# l7 u9 U漫步雲端 发表于 2011-7-5 16:52
4 K) D" ~, l- |# o0 d
你中意你咪山寨,反正已經有一個。多你一個唔多。

ET0-0 发表于 2011-7-5 21:28:48 | 显示全部楼层
回复 109# kwanyeung , [; r2 u+ c/ w; e
0 j1 [3 K3 E* k9 L3 x) |# e  a
8 x. i  Q3 H/ r( s4 D" a; z% O) w
    你同青云兄真系狗咬狗

ET0-0 发表于 2011-7-5 21:30:22 | 显示全部楼层
回复 101# 漫步雲端
4 Y+ b2 X0 U' P
2 l: S+ t' `6 V0 D$ W& s. V- a0 R2 n8 V/ [, Z+ x/ g8 W4 Q  K1 V3 y
    你同kwanyeung 兄真系狗咬狗

eegbook 发表于 2011-7-5 22:17:30 | 显示全部楼层
我少咗2W都试过啦~咔咔咔~2 Y4 b( F- l  A0 b- k4 P
aubert22 发表于 2011-7-4 11:08

( w& t6 }# M8 R) C% z1 \: `# C* r/ N: {. ?
/ o8 Z- }% O- Z% z, ~6 H
    哇,猫兄点用法,咁梗嘅~

ET0-0 发表于 2011-7-5 22:35:34 | 显示全部楼层
回复 112# eegbook - I; i1 X: J; u

/ f' ~% R7 I( a
/ I" ?. Q  w9 x; a    你听距吹喇 30.gif

aubert22 发表于 2011-7-6 11:33:27 | 显示全部楼层
回复 112# eegbook
; E, A' [8 T$ o& W2 ^6 q: X" F9 A! ?' W6 `, l' l. |
+ Y- i! J  o9 @+ v/ \3 F
    问K社去,嘻嘻~

ET0-0 发表于 2011-7-6 16:51:21 | 显示全部楼层
回复  eegbook " I) F" P* G4 T" X- d0 m) S. u  }

1 N3 ~; L- T; _" l' o, E( I# f
! i5 Q& b% M! K    问K社去,嘻嘻~  G2 F9 r/ I9 i3 G
aubert22 发表于 2011-7-6 11:33
7 g2 `$ h: x8 l- P& W

4 q1 Z' p4 f9 h1 k. r3 q9 c( a- I; y3 Q/ M6 l1 B
    唔洗问喇 K社系唔会理加 甘耐D事

vskenying 发表于 2011-7-8 07:12:03 | 显示全部楼层
隻能深表同情.

telyfox 发表于 2011-7-10 13:03:50 | 显示全部楼层
围观围观,不明真相的打酱油的路过

webank 发表于 2011-7-10 13:06:05 | 显示全部楼层
星梦 还不曾拥有600

oolym 发表于 2011-7-17 17:06:52 | 显示全部楼层
有大发现,此事借鉴

a9413668 发表于 2011-10-2 16:40:57 | 显示全部楼层