[管理投诉] K社 点解我这两天星梦突然少佐600呢

ET0-0 发布于2011-7-4 10:29 9017 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:57:49 | 显示全部楼层
佢唔信我都冇辦法,另請高人,不過你都想抽水你都冇權話我。 & _  s3 U- e, s5 q6 P. X
講真樓主申請個新AC,上傳頭像20星 ...
" d1 @2 a# A7 Y' Rkwanyeung 发表于 2011-7-4 12:51

, q) t- J& q# ^9 N" u' f
9 r: f7 a, X/ V+ r% a" K
3 l  a" t) D' [3 p; h   
2 g% k$ }- [  x& j6 M9 f/ i+ U明顯你嘅信用度好極有限啦,佢唔相信你都好正常的 9 y8 o" m( Q. Y& r$ \
銀行開戶貌似有限制 閱讀權限30先比開戶 話我系抽水鬼 我可以告你誹謗

xjiegogj3 发表于 2011-7-4 13:02:34 | 显示全部楼层
膜拜LZ手贱党

kwanyeung 发表于 2011-7-4 13:07:48 | 显示全部楼层
明顯你嘅信用度好極有限啦,佢唔相信你都好正常的 2 u/ `) U, k5 j$ u% g
銀行開戶貌似有限制 閱讀權限30先比 ...5 `9 `" E5 }6 A% v/ N: @1 m$ m
漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:57

: _9 l9 P3 o: P4 m: ~告呀告呀,有你罪證唔驚你告。 6 S1 H" o. ?  o2 x
我告返你誹謗話我信用度低。

asd123456 发表于 2011-7-4 13:22:22 | 显示全部楼层
节哀顺变。。

漫步雲端 发表于 2011-7-4 13:49:16 | 显示全部楼层
告呀告呀,有你罪證唔驚你告。 3 o3 x+ Y8 z8 P' P
我告返你誹謗話我信用度低。# N' T( G2 _2 s4 j& H
kwanyeung 发表于 2011-7-4 13:07

! a& s( d2 n- n. T8 M8 a8 m1 E1 j! q
; E. C# S% h5 l: i" Q
; g& ]: k% t/ n  k* e   
6 ~" w/ f  f) R話我系抽水怪,呢啲就系罪證!鐵證如山你沒得抵賴了
( A# `/ n& P$ z6 N你系信用度低啊,沒誹謗你

ET0-0 发表于 2011-7-4 14:02:34 | 显示全部楼层
回复 24# 漫步雲端
6 ?5 M9 Q* C. P
3 B+ Q; d' F' F0 F) d) N' O4 s4 w
2 V) R  h7 R1 }- D5 P- K    我系咪选你做最佳答案就系个500星梦 唔洗再比喇

kevinchan 发表于 2011-7-4 14:15:57 | 显示全部楼层
真相就在這裡
; q6 Q0 \4 u/ G6 X, r. x0 A  o漫步雲端 发表于 2011-7-4 11:23

: P4 M6 ]) F3 u+ h0 z, D% d( a# n' Y+ Y; ~: B) _2 T
3 X. \9 \* ]" _
    冇错,真相出现了,楼主自己理解吧

漫步雲端 发表于 2011-7-4 14:19:59 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 9 e3 w4 n: @2 [% }3 S# @& E5 \: q
( Z6 `' {5 T$ H; P
+ {6 ~" P5 c# K4 ~8 ], G) [
    我系咪选你做最佳答案就系个500星梦 唔洗再比喇$ F0 i+ D$ Z8 o+ ]
ET0-0 发表于 2011-7-4 14:02
4 O/ V: v7 s; k& g1 x, R

% g/ w6 b) Y" o; T6 d  O1 m; y- n' [5 T2 Z
    $ s* K( J. ~5 m* X& _6 Y' `
系啊,考慮清楚啦?雙重手續費啵 到你手嘅只有400星夢

漫步雲端 发表于 2011-7-4 14:23:02 | 显示全部楼层
冇错,真相出现了,楼主自己理解吧  ~( Z! Q3 ^+ r8 J
kevinchan 发表于 2011-7-4 14:15
% g( m" ?: @. J  D( \1 {" J2 q: j

& _1 F* P* }8 V! |+ p7 v- n4 |8 T# \/ }6 F
    雀仔私人讚助500畀樓主吧

ET0-0 发表于 2011-7-4 14:44:32 | 显示全部楼层
回复 45# 漫步雲端
6 f3 W! S- u0 {  X7 ?6 {& W
3 ^, S; m, I) e+ }+ @8 S8 b. f5 l7 ]) Q9 ?3 G7 v
    我已经想到办法啦

ET0-0 发表于 2011-7-4 15:14:20 | 显示全部楼层
新的问题又出现~\(≧▽≦)/~ 银行转唔到账

kwanyeung 发表于 2011-7-4 15:19:47 | 显示全部楼层
新的问题又出现~\(≧▽≦)/~ 银行转唔到账
9 K. G7 N& W8 @+ eET0-0 发表于 2011-7-4 15:14
$ W. C4 C$ N/ N6 l9 a* e
你都幾多問題㗎喎。
- d1 T4 l' c6 _' p轉唔到脹原因# C2 e3 C1 s: Q3 N
1) 人哋冇開銀行account. `8 ?  S  P% B; a- G
2)你打錯名3 E; G" y% e* B, S. H! _* C
3)你自己唔知做錯乜
% p9 h+ s2 ^0 s( `4 e0 V$ N; {0 a4)你唔夠錢