[管理投诉] K社 点解我这两天星梦突然少佐600呢

ET0-0 发布于2011-7-4 10:29 9020 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-7-4 12:02:42 | 显示全部楼层
仲有就系都未有最佳答案 点会扣呢 如果扣 起码要有真正的答案先喇 万一钱比佐 无得下载甘咪系将星 ...% J; @9 G; p+ ~$ U0 H5 T
ET0-0 发表于 2011-7-4 11:44
% ]$ @" B- x" \2 f8 U3 D
豬兜囉你。
, t8 C/ D# N- O& B" Z/ c, m所以我求嘢只會畀一星夢求到先再轉帳畀人。

漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:09:06 | 显示全部楼层
豬兜囉你。 3 }& h. T) E0 u6 f- E6 J; H* g
所以我求嘢只會畀一星夢求到先再轉帳畀人。& N1 a5 D# U3 E/ H9 C4 o4 ]
kwanyeung 发表于 2011-7-4 12:02
$ y/ }2 i' A. }% H3 ^3 j0 ~" g! g

& j/ p, P/ W5 r' h: V7 r3 B- C; H$ {$ B, c1 Q/ D" ]+ [; I

* Z- K& ]! F3 w* f5 p2 s0 v你仲笑人 沒啲同情心

kwanyeung 发表于 2011-7-4 12:11:41 | 显示全部楼层
本帖最后由 kwanyeung 于 2011-7-4 12:13 编辑 5 l& S" S& |- s1 Q; j, w2 B) s
你仲笑人 沒啲同情心
7 E& U% c7 P. a8 M漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:09

$ |+ U% Q; H. h2 T係你爆個真相出嚟。你仲衰啦爆人達啦。搞到佢畀我笑,你該當何罪。
  n5 [$ f- [! H# w你仲要收人手續費靜一市儈奸商

漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:14:57 | 显示全部楼层
係你爆個真相出嚟。你仲衰啦爆人達啦。搞到佢畀我笑,你該當何罪。8 A. _  p; C9 o- u" V
你仲要收人手續費靜一市儈奸商 ...; S, N; p; Z( J+ K/ Y# i- u
kwanyeung 发表于 2011-7-4 12:11

6 ^3 |/ K/ @$ u) o2 v' t: A5 P4 x: a5 g' ]( d, ]. I+ ^+ S( P" l
" p. N1 }4 e) X. b
    ' m5 t7 i5 m* Z* r9 j7 X+ B; }0 [: a
你咁都得 簡直系強詞奪理

kwanyeung 发表于 2011-7-4 12:16:35 | 显示全部楼层
你咁都得 直接系強詞奪理( n5 z" H  z) X% S
漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:14

% h. n% I; \0 b' S" \有咩唔得,一件事不嬲有唔同嘅觀點。
$ J& m5 P2 T/ ~& ?8 z* B+ i況且你版主借啲意又收手續費你都唔好得過我幾多。

漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:23:43 | 显示全部楼层
有咩唔得,一件事不嬲有唔同嘅觀點。 : d& p* u* m9 W  i( ?" Y+ C
況且你版主借啲意又收手續費你都唔好得過我幾多。# S8 ]0 R' E+ i
kwanyeung 发表于 2011-7-4 12:16
) q1 s/ _& a4 Z- V5 C5 E6 s
! B) \1 b8 j) r7 j! D1 W
4 L! n' H( n3 \, \2 `
    ( Z6 b" n- d- ^* U4 K
版主又如何,唔通要我倒貼錢啊 收返手續費都好應該啦
+ C8 C- g8 n" @: j, p& _$ U我諗辦法幫樓主攞返啲錢 而你呢?一味系度笑 幸災樂禍 我好你好多

kwanyeung 发表于 2011-7-4 12:26:12 | 显示全部楼层
版主又如何,唔通要我倒貼錢啊 收返手續費都好應該啦1 x9 S" A5 W5 w! }: j$ r
我諗辦法幫樓主攞返啲錢 而你呢? ...2 L6 L1 J. z8 Z* p" O* j( D
漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:23
/ l  e. G% b) v2 I5 L5 p
弊在你收完銀行手續費仲要收埋自己手續費 # b4 c' c7 c8 s7 e
" Q7 O8 P( W  `
版主就係要幫人㗎嘛,我唔係版主我梗係留返畀你幫啦。唔係嘅話你都好冇面姐。仲好話我。

漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:32:55 | 显示全部楼层
弊在你收完銀行手續費仲要收埋自己手續費
# x4 D- M; O. t8 _" ^) ~
, O; o+ t# M, U- V6 `版主就係要幫人㗎嘛,我唔係版主我梗係留返畀 ...
8 L. w: P7 t: j9 P( ^kwanyeung 发表于 2011-7-4 12:26
$ k; t- y- @; T( J5 x6 R& Z

6 S: L5 g# c: G* d  \
# q5 g* v. ]1 `   
  Q! G7 l# g. X, g我自己收手續費系為左唔畀人濫用啊,你知唔知道?如果人人咁搵我轉帳 咁我咪好唔得閒?   [- |6 l. f% L
唔好話你唔想幫人 仲大條道理諸多狡辯

kwanyeung 发表于 2011-7-4 12:39:08 | 显示全部楼层
我自己收手續費系為左唔畀人濫用啊,你知唔知道?如果人人咁搵我轉帳 咁我咪好唔得閒? ...
8 d  O7 N& \, |- K3 l漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:32
2 y, R' q' \2 J/ F1 D3 v
好囉,噉我免費幫樓主得未。 7 c" u" o7 l3 o& N1 e# I' o1 S
濫用,唔好話你自己想抽水。

漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:45:05 | 显示全部楼层
好囉,噉我免費幫樓主得未。 ( N: w5 L4 ?, z7 }6 u3 E
濫用,唔好話你自己想抽水。
% G- B8 w7 A! K9 k9 rkwanyeung 发表于 2011-7-4 12:39

) A  F0 W- G: Z  @# o
9 w/ X  T, c( u! ]! ], E0 }1 m; r/ v; \

9 z& \  k5 {7 t( c+ l你咪轉囖,忠告樓主一句小心啲錢畀某某人 夾帶私逃

Milanor 发表于 2011-7-4 12:48:47 | 显示全部楼层
经常转来转去
$ a5 ?$ M* |& d4 _* j6 d- x4 u很容易出问题

kwanyeung 发表于 2011-7-4 12:51:19 | 显示全部楼层
你咪轉囖,忠告樓主一句小心啲錢畀某某人 夾帶私逃/ j/ m* Q5 J* f9 `& a- |6 y5 D9 a
漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:45

: v% e" G$ h9 n1 k" s8 J佢唔信我都冇辦法,另請高人,不過你都想抽水你都冇權話我。 - M9 O4 q* _" ^1 U, {% ]
講真樓主申請個新AC,上傳頭像20星夢,再發2張新聞帖,開個銀行戶口50星夢。再轉返畀自己都平過你嗰57星夢手續費,抽水怪。