[管理投诉] K社 点解我这两天星梦突然少佐600呢

ET0-0 发布于2011-7-4 10:29 9016 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
kwanyeung 发表于 2011-7-4 15:21:54 | 显示全部楼层
話我系抽水怪,呢啲就系罪證!鐵證如山你沒得抵賴了
* b- X/ A' U! ~" s" a$ _% w& n你系信用度低啊,沒誹謗你. L3 r% {9 U5 ^9 U0 x& W
漫步雲端 发表于 2011-7-4 13:49

% B) g/ D8 n9 p你噉講你係抽水怪,冇誹謗你。
1 E  u9 w3 p2 E. J2 V. V你係抽咗57星夢,唔係抽水叫乜。你平時喺你管理版塊都食霸王餐都係抽水啦。
, K) X+ C) C- d! r% m
  G1 S, ~! k, u& m0 \! z& l% V係你覺得我用信用低,人哋未必噉諗。你咪作得就作。

ET0-0 发表于 2011-7-4 15:32:11 | 显示全部楼层
回复 48# kwanyeung + u* l2 Y7 m8 ]) Y# D  R

* R, Q3 Q% z- Q( V( u6 B
7 a9 ?& b- ]4 V4 O3 ^    我发现汇款之后收唔到

ET0-0 发表于 2011-7-4 15:38:04 | 显示全部楼层
你噉講你係抽水怪,冇誹謗你。
- M  u- m. ^" x6 ]你係抽咗57星夢,唔係抽水叫乜。你平時喺你管理版塊都食霸王餐都係抽水啦 ...
! |* p- D5 K. F' I6 ^9 g# Lkwanyeung 发表于 2011-7-4 15:21
, X: m9 g" ^: U/ P- q4 W
1 W1 M3 n  c9 H

' ]0 [) D6 l) ^5 ]' a/ H3 O4 w    银行那里有查收啊

kwanyeung 发表于 2011-7-4 15:42:14 | 显示全部楼层
回复  kwanyeung . @+ k  h$ N$ x4 }5 o$ |$ ]
6 o+ l4 Y9 G) a5 s/ l

+ _7 _9 L& _* `4 ?; i) H    我发现汇款之后收唔到
) Y% S1 `- d; h6 HET0-0 发表于 2011-7-4 15:32
( u- F' u- @/ @
我發現你得返1星夢。唔知你搞過乜。
! ~- H. u) Z# C* h. G% |  h, P你滙晒啲錢畀人呀。?

ET0-0 发表于 2011-7-4 15:43:32 | 显示全部楼层
后台运行数据记录,,无任何版主对你的账户进行操作的记录
# L: f+ C8 b- z3 m7 a" \2 J# I只有你转给米XX的记录~!
7 k* _& Z2 `: v* x- y7 NKiver 发表于 2011-7-4 11:05

i. J" f* E' X  d+ O) P
4 m% K8 b0 ~0 ?
  r% a$ f( q( H/ d/ O    K社 你查查我银行账户里面有到星梦到账

ET0-0 发表于 2011-7-4 15:47:37 | 显示全部楼层

2 c% Y6 X2 n) N7 d9 ]6 x回复 52# kwanyeung 2 n( `' ], f" V4 d8 s. h6 C/ i! Z; S

( N) f& @" ^& \
) U# B7 k" v" }! c5 a7 L  Y    我用左右手交换星梦方法 但系发现银行转账竟然好像没到手 我放佐631到新账号 再系新账号处转500星梦 但系我发现旧账号好像无收到钱我将剩下D钱放到定期咯

kwanyeung 发表于 2011-7-4 16:14:23 | 显示全部楼层
回复  kwanyeung
& H% q% }$ _7 C0 G
8 Y( Q2 ^- E$ i6 C  |
, _. t. F/ F- R# U    我用左右手交换星梦方法 但系发现银行转账竟然好像没到手 我放佐631到新账号 再 ...
- }  f1 |1 C, h$ C5 [ET0-0 发表于 2011-7-4 15:47
; `& I- B2 h! x1 F0 s- q$ r# Z4 v6 d5 J
咪做定期啦你,K社話就嚟改壇。一陣你定期冇晒啲錢你就好笑啦。
# u( I$ ?" o! q* w- D% V你可能滙錯畀人。。照計滙錢冇問題嘅。
5 F7 J$ Z$ X' B- D# |) f再唔係叫K社check 吓啦。

golify 发表于 2011-7-4 16:47:18 | 显示全部楼层
我觉得都系时候要开个帖提醒下D新人,悬赏会先扣起星梦,唔系距地扣左都唔知乜事!

ET0-0 发表于 2011-7-4 17:54:15 | 显示全部楼层
回复 55# kwanyeung 5 C; ]$ f. A' d* x( M

% e2 f1 e/ v- J8 l8 G* U/ w' c0 U. M& U/ D$ n. e2 K
    唔会 我今日新开个账号就系为佐转星梦 ET0-02

漫步雲端 发表于 2011-7-4 17:57:30 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 $ r, Z7 N/ q- Y, c0 y, T. A
% V" ?8 q! B: P+ V* \
1 [) p$ A- d$ P- b
    我已经想到办法啦7 ?: `2 b  a0 P. `
ET0-0 发表于 2011-7-4 14:44
) i5 F6 `7 q% M2 r8 |
* O5 d* C. O- [$ k: S0 t* J& t
! r: m8 h) a& i+ J+ f
    5 Z% R. S6 _5 z, z% N
好囖,一早叫你轉畀我啦 而家你仲得返3星夢 真系 米少飯隆囖

kwanyeung 发表于 2011-7-4 18:01:46 | 显示全部楼层
好囖,一早叫你轉畀我啦 而家你仲得返3星夢 真系 米少飯隆囖
# i1 O, A) M& t: P6 J( J( K漫步雲端 发表于 2011-7-4 17:57
/ F9 I& W) o1 j! a& M
你冇得抽水都唔使噉幸災樂禍,衰得你。

kwanyeung 发表于 2011-7-4 18:03:36 | 显示全部楼层
回复  kwanyeung
. x9 ~3 S( H0 }( p& @2 J9 P7 g1 l6 \3 s9 w9 H+ w1 W, G+ r9 e
1 k7 ~4 n- U. F" \6 E& A+ ?$ c" l8 g
    唔会 我今日新开个账号就系为佐转星梦 ET0-02
9 N7 v/ p5 r8 A! [, }ET0-0 发表于 2011-7-4 17:54

, `# ^% ?! Z+ f  Y, U! WPM K社問佢咩事囉。
; ~) f2 Y' q9 V' `定期快啲拎返出嚟,唔好話我唔提你。K社講過唔好存定期。