[管理投诉] K社 点解我这两天星梦突然少佐600呢

ET0-0 发布于2011-7-4 10:29 9018 次浏览 119 位用户参与讨论     [复制分享主题]
漫步雲端 发表于 2011-7-4 11:23:35 | 显示全部楼层
真相就在這裡) l( S5 n/ y5 ?4 _3 `/ V
http://www.dreamxt.net/bbs/thread-75891-1-1.html

漫步雲端 发表于 2011-7-4 11:25:32 | 显示全部楼层
= =無記錄
$ e) r: ?# F; U* S睇黎我要同佢加返個記錄
5 c+ a& T+ t  n# Qinber 发表于 2011-7-4 11:22
+ y, y1 M5 K, R' h  M( o- q6 z; ]
7 v& I( J/ K" }, W9 f! g8 r3 q2 Z* Y
2 X* @( q& R# J0 w7 H1 I8 K

; F0 {4 h. t2 E/ ^) m0 L咪咁重手啵

ET0-0 发表于 2011-7-4 11:31:25 | 显示全部楼层
回复 13# 漫步雲端 " N; a' [  G. `0 ^* Y

9 W6 a8 [5 Q* Q( c: s+ b5 c$ R! ^3 h. K" V4 t# M7 X  W* R
    咩意思 唔明白

漫步雲端 发表于 2011-7-4 11:35:22 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 6 t8 Y2 V) X+ t/ L* S8 a

' h6 H3 j' M- b1 e& J3 J  W5 n* S) y- o9 A3 t
    咩意思 唔明白
4 i0 {0 B( `5 I5 s' `3 I6 B& QET0-0 发表于 2011-7-4 11:31
8 `, J! w0 a; A% }

7 }) I, p, R! c% K/ k! n: Y/ W$ I1 k* _9 z3 R4 b
    9 _- y8 ?- B4 z. \+ ~  O
你悬赏了500星夢嘛,呢啲錢會從你帳號扣~~沒得攞返了

ET0-0 发表于 2011-7-4 11:37:58 | 显示全部楼层
回复 8# Kiver
' O! v0 i$ g4 c' P4 V$ f+ P' \# D; v% g/ ^- c* I

. t' i! O" F  _- h) A8 e9 t& w    就系咯 转佐70 竟然唔见左600 点算啊 K社 帮我做主啊

ET0-0 发表于 2011-7-4 11:38:47 | 显示全部楼层
你悬赏了500星夢嘛,呢啲錢會從你帳號扣~~沒得攞返了9 |2 ?) @. V: U+ M3 i4 [  ?+ ~
漫步雲端 发表于 2011-7-4 11:35
( g7 A: s& I: @5 h4 M4 A5 X

0 [: [7 }& C; O  ]* ]# [
9 j2 I+ r/ k4 ^# P    我未比星梦波

漫步雲端 发表于 2011-7-4 11:42:04 | 显示全部楼层
我未比星梦波
. a. \* b  T: @. T0 a5 zET0-0 发表于 2011-7-4 11:38
% u8 ]* F2 a" X, e0 s

3 `( \  ?7 p. u5 _' \  G4 R3 l3 R+ B0 \& y6 ~/ l5 J

8 ~/ h6 W( {* r/ T未畀一樣扣,預先扣

ET0-0 发表于 2011-7-4 11:44:20 | 显示全部楼层
你悬赏了500星夢嘛,呢啲錢會從你帳號扣~~沒得攞返了
1 S/ p& W$ c  D/ J; f" ?漫步雲端 发表于 2011-7-4 11:35

) x4 M6 V* F3 P; o( K7 |7 K  M2 `5 N0 Q4 ?; Q& G
+ J1 G% Q) O+ A7 w+ ^# H1 z; K
    仲有就系都未有最佳答案 点会扣呢 如果扣 起码要有真正的答案先喇 万一钱比佐 无得下载甘咪系将星梦掉入海里面

ET0-0 发表于 2011-7-4 11:46:33 | 显示全部楼层
回复 8# Kiver ; T$ m8 i+ C2 ^8 P( s+ W

2 K' G5 i$ o) I! w) `; D8 O9 f6 g+ {/ y0 m& K1 m$ a. E2 f' E
    K社 先扣钱再比答案有无搞错  仲有就系都未有最佳答案 点会扣呢 如果扣 起码要有真正的答案先喇 万一钱比佐 无得下载甘咪系将星梦掉入海里面

漫步雲端 发表于 2011-7-4 11:49:53 | 显示全部楼层
仲有就系都未有最佳答案 点会扣呢 如果扣 起码要有真正的答案先喇 万一钱比佐 无得下载甘咪系将星 ...; X) l3 I, D- C, q2 s
ET0-0 发表于 2011-7-4 11:44
; k2 U2 b1 {# u0 q' J% @
4 G+ T/ G. v* ~# X
" D, B6 k5 l) H: Z# f( b& H
    : g0 H9 T8 t+ d) B
你而家就系將星夢掉進鹹水海 要不你選我做最佳答案我再用銀行轉帳返畀你7 q- `' l% O/ G8 i
當然我要收返多少手續費啦

ET0-0 发表于 2011-7-4 11:56:13 | 显示全部楼层
回复 22# 漫步雲端
2 e! g' F9 {/ ]& U
/ F" a: ^$ T: _$ ?& F' X6 \' W5 W( a  X" `, q
    系咪加 唔好再搞骗局喔 我唔想做 伊藤 開司

漫步雲端 发表于 2011-7-4 12:01:04 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端
1 l' W+ w# D( n9 L  g% y+ Q
4 x3 |6 q5 I3 Z, f# [+ i( {% Z. x
    系咪加 唔好再搞骗局喔 我唔想做 伊藤 開司
5 X, Y" m+ X/ EET0-0 发表于 2011-7-4 11:56
0 P# S* q; Z0 o5 w( x4 I2 D& n

1 P) ?9 t8 J7 D7 v. J7 D
- ]1 Q) o: e0 g, c7 J+ _   
/ V! Y8 Z& P1 q: n% O+ z  ^. g+ N系!銀行手續費43星夢,我的手續費收你57星夢算啦...& T" Q( x6 k: {# t- k" h1 b
你總共可以攞返400星夢了