[信息举报] 让世界充满爱

lovepx 发布于2011-5-16 20:40 3461 次浏览 33 位用户参与讨论  关闭   [复制分享主题]
kindaichi 发表于 2011-5-16 21:25:45 | 显示全部楼层
回复 23# 天才不二 8 \9 t9 {' e: n% m, |5 x

$ z/ ?" g& G- A% d$ t  L3 w
6 g$ x0 A6 l7 \6 X+ ^* `   唔使客气,本来都係想分享啲自己觉得唔错嘅电影俾大家,点知原来係触犯咗版规

天才不二 发表于 2011-5-16 21:28:42 | 显示全部楼层
回复 25# kindaichi
, V9 T+ d9 F8 z0 Z' S$ }; w/ E; `/ J) C, F- U6 Y; Z4 X; d

! m5 J6 Y; ~& A" [5 `. u8 U$ J你就米计较了,版主都系执行版规遮,扣小小当买个教训

漫步雲端 发表于 2011-5-16 21:29:23 | 显示全部楼层
回复  漫步雲端 - b& t; ]4 c/ _/ T) Z1 \( X3 R# V
8 i7 D8 N& s% z$ P

- M3 i/ o! F% c   我係打算喺你扣分之前删咗贴佢,点知你扣得咁快,无所谓啦,我都唔打算再去追求咩 ...
7 m7 c$ f& b/ z) L( r( _1 {9 Pkindaichi 发表于 2011-5-16 21:23
8 S8 o1 O) x/ _
; ]: f% L' T+ R7 u& F+ {! `4 M
/ J% W. a- {- i$ k5 n

( m2 u+ Z) W! O- w( p3 Z9 F! ^% Y8 m你而家先黎馬後炮啦

kindaichi 发表于 2011-5-16 21:33:18 | 显示全部楼层
回复 23# 天才不二
+ m9 b1 {9 d- O+ ~% @* `, |8 T1 N  x, u$ ?4 o  {7 ?

8 h! h' q; B* [7 A) H   多谢你啊兄弟,其实我都冇计较咩,毕竟游戏规则唔係自己定噶,自己只有选择去玩或者唔玩呢个游戏嗝啫

kevinchan 发表于 2011-5-16 21:36:49 | 显示全部楼层
回复  kevinchan 6 ?1 i6 L+ N  {- l5 ]4 M# A- C5 s
1 H# I. j2 X# m0 Q
2 Y) [4 c: z! W0 O
   我想是不是下次可以能先警告一下,我知道版规是为了惩罚某些故意刷版的人,但是有 ...6 T8 \  X- G- S9 z7 A
kindaichi 发表于 2011-5-16 21:21
. o/ ?: w& n+ Y* N) _) x
4 i9 q. v  U4 ?+ Y

: }+ Q4 Q# g( y3 U    其实各区版主做法不一是正常的,这点希望明白,关于这贴有什么事可以私下找版主们详谈或者再开贴问。

凹凸不平 发表于 2011-5-17 07:58:02 | 显示全部楼层
呢个人纯粹刷帖~都系D电影帖~我林全部都系转翻黎噶~

wenwen 发表于 2011-5-17 11:58:26 | 显示全部楼层
好像我很多都看过的!
0 z4 i2 l' E  ~/ p% k) o 不过也谢谢分享

lovepx 发表于 2011-5-17 12:33:33 | 显示全部楼层
雀爷..锁贴啊!!

kindaichi 发表于 2011-5-17 14:40:56 | 显示全部楼层
原来呢个贴解咗锁?

golify 发表于 2011-5-18 01:34:37 | 显示全部楼层
发帖有危险啊,好似我甘灌水估计会比较安全