跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[115空间] [繼續懷舊][超時空要塞 Macross][DVDrip][校正音軌 第01集]

mcnynbajay 发布于2011-3-18 15:03 3284 次浏览 46 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2011-3-18 18:56:10 | 显示全部楼层
我个人比较支持外挂音轨
6 T- J, A4 o9 [/ V. X2 Z7 mPS:此部cut的话印象中好像只有两三处吧,其中第四话cut了少许明明冲凉的地 ...
6 Y! P# N$ R, v) E& ~$ ?8 uhappyh2h 发表于 2011-3-18 18:50
, ]- D' p) U: a
; \3 Z; n( i" }7 T3 T5 h' W$ a9 }. [

8 j; d' D4 H* O8 [& O) K1 ]    終於有個知心人了~~~不過你的發的資源唔多長期續期喔!- I, c, r; u# E7 A& ?. K

" B) N  t/ t$ fPS:聽你咁講,你都有校到哩部野?校曬了?求音軌……

Hatsuki 发表于 2011-3-18 18:56:15 | 显示全部楼层
我就唔中意外掛音頻啦,鬼死咁麻煩睇個時要慢慢整 又要保存一堆音頻文件
& D0 q& u5 m. Q仲有我發現左一個問題,點 ...7 ]/ H: K3 @8 Q* N/ `0 ]3 \6 t
漫步雲端 发表于 2011-3-18 18:38

3 Z; I( s2 [' b: y0 [$ R, @/ X4 I3 l* _: a# N) ]; U" n
) O2 ^  L- B, Z0 \+ I2 z
    因為都係有個tag係 "校正"

Ace0210 发表于 2011-3-18 19:02:17 | 显示全部楼层
終於可以有哂呢套系列: q- m( r7 m+ m( v8 n/ ~- ?
一直都只有7$ E$ \4 {8 ^) M" @# c! H

' D  m# r; L" ~% m  i8 O+ f* g多謝合成啦

kidhitomi 发表于 2011-3-18 19:50:19 | 显示全部楼层
外挂音频几好呀8 s0 H+ l* {: H
下载得快,可以暂时放住; f* G4 [! S- R$ I1 h+ D. ~
没视频嘅话,到时再下视频/ n) n) N9 i/ E% U  h& w. f
方便好多

漫步雲端 发表于 2011-3-18 21:07:05 | 显示全部楼层
因為都係有個tag係 "校正"
7 R1 q8 ?' s1 R- V* mHatsuki 发表于 2011-3-18 18:56
3 U2 H1 `5 X& m9 }9 V# s
* g# H" @4 R2 b, _
8 j4 o* f9 Q) U- b. [& `5 o4 a

3 x. \; X  s# f. t: K3 _' Z, Q哦...原來嘅
1 C0 J7 c) n# _4 ]) I不過其實仲好啦 可以幫我張帖賣下廣告等多d人見到

漫步雲端 发表于 2011-3-18 21:23:00 | 显示全部楼层
大家諗法唔同的~~我中意麻煩D的~~因為唔想DOWN多次片源了(同樣方便大家),) u# T* |& [  J% h
例如:我下 ...- N' p+ B& i. q% u* k
mcnynbajay 发表于 2011-3-18 18:45

: s! p2 g; P" `* F  W$ @. j) t- m# I+ P* d
/ P1 [$ ^' n; ~/ U3 F

7 i, y/ Z& ~+ }7 I" H$ K8 E嗯...大家嘅想法啱啱相反...+ E" O" J. Y6 E# {
離題問下,你套惡作劇之吻掛完未?我就掛完啦

无双MR 发表于 2011-3-18 21:37:03 | 显示全部楼层
坐等LZ努力放出全集数/

hikaruyin 发表于 2011-3-18 21:41:03 | 显示全部楼层
印象中沒看過…

mcnynbajay 发表于 2011-3-19 05:18:59 | 显示全部楼层
嗯...大家嘅想法啱啱相反...7 t4 `& u: J, g5 k6 z; q
離題問下,你套惡作劇之吻掛完未?我就掛完啦
" q' i: r8 p' J+ ^5 @漫步雲端 发表于 2011-3-18 21:23
1 K' p' U4 m( w5 F8 e
- Z" K, I' d1 P
9 j6 f5 t9 u  o- g  c
    絕對無……哩1個月衝刺期間,我完全無掛過PD,太拖上載速率……
! n- m- E5 r0 I' Y* R- k 你的真掛完咁好?~~嘛~~你想校嘅話,我唔阻止的~~到時我絕對棒場的!

webank 发表于 2011-3-19 07:33:16 | 显示全部楼层
超時空要塞 Macross 好怀念啊收下怀旧下先支持

gable100 发表于 2011-3-19 09:53:01 | 显示全部楼层
I like classic, thank you for your sharing!

漫步雲端 发表于 2011-3-19 09:57:54 | 显示全部楼层
絕對無……哩1個月衝刺期間,我完全無掛過PD,太拖上載速率……1 f8 O* O2 _& o+ I/ Y
你的真掛完咁好 ...& Y, [+ |  y. w8 |! Y
mcnynbajay 发表于 2011-3-19 05:18

8 A% L: B: i! ]0 S( q( y$ L4 y5 V9 r, Q+ ?# D; A$ C
0 f# j9 T% e. H' h6 M& B/ L

! R9 A: u) b. I我仲一個計劃 4月TVB重播華麗的挑戰我會叫人幫我錄音頻...我放1080p版本
& M% q! @' j* _600-700MB一集...片源絕對系珍藏...雖然已收你720p但是還是不滿足