建议使用115网盘

HKM@MYC 发布于2011-3-14 09:08 12599 次浏览 122 位用户参与讨论     [复制分享主题]
Kiver 发表于 2011-3-15 10:05:46 | 显示全部楼层
K社太有才啦! 听过楼主说法,我明白一道理,原来顶X个肺不是粗言,而是美文6 J! Z6 K  W% I1 t+ {
基拉杰特 发表于 2011-3-15 10:04
0 h7 j- b3 k& g, t8 b( X

! u5 w2 y) E. Z2 |6 B6 P9 ^
1 F/ b3 P4 r6 D+ w: `8 f9 S4 K    那句话是H大叔的~~~

基拉杰特 发表于 2011-3-15 10:06:39 | 显示全部楼层
哇,早上上班就见到呢帖,讲到而加仲讲紧!!
8 y- {, r' P! z$ \1 g: {呢度有资历既会员,一直走来都接触过唔少网盘,都系用时间与 ...% r0 G& w& r( h5 w" i1 d# f8 V8 d
freedom246 发表于 2011-3-14 19:49

, X! l+ d4 F9 P% [3 U, P, Z* F

6 q, @7 X6 Y6 v9 }    怎么好久没见你上了,正如H大叔所说少说废话多贡献,多点努力少抱怨!世间哪来的那么完美。

基拉杰特 发表于 2011-3-15 10:07:55 | 显示全部楼层
那句话是H大叔的~~~
0 o2 s( H/ t8 o9 Q5 H7 l* yKiver 发表于 2011-3-15 10:05

2 R) Y! @/ l+ l  ]5 s7 \2 b% K
4 f  z+ j4 U/ h+ I) ~( o& w7 r& J% h+ R* e9 x5 s
    原来是H大叔的,太正点啦

ConvoyChan 发表于 2011-3-15 12:16:20 | 显示全部楼层
回复  ConvoyChan 3 x  H7 F' s1 Q: q
: P2 z6 U! Z6 E+ j, {2 c2 G! C( K
3 }( b" h! X$ q6 L7 ?
    我晕,又一个误解我的意思,唔想再解释,你钟意点淋我就点淋我
) q# L0 w4 _% g0 `: X' sHKM@MYC 发表于 2011-3-14 11:31 PM
3 G( Y+ b8 \- [2 {+ y1 \9 ]
8 Y7 ]6 C1 S3 J- C, G
5 y- v& Q% n  f  C; w
    你确实5应该解释了 可以比甘多人误解 证明唔系我理解能力有问题 系你说明能力有问题7 g" q' ?) v- u' Y9 r
我明明每句都系针对你讲既115有咩令人无法接受既缺点令我地5肯用同埋 你自己所谓遇到既下载问题 都死口话人理解错9 Q4 V: j8 T: Z, G5 y  |
一个2个人话理解错可以理解 宜家系一群人理解错

HKM@MYC 发表于 2011-3-15 12:20:29 | 显示全部楼层
115都有距既好处,下载MU既文件,我想发个软件比大家下载,咁方便大家,但我唔知点发,费事发错区,又比人话我无视版规

inber 发表于 2011-3-15 12:24:43 | 显示全部楼层
115都有距既好处,下载MU既文件,我想发个软件比大家下载,咁方便大家,但我唔知点发,费事发错区,又比人话 ...1 }( M0 }" @" m, s6 ~6 |/ c$ e9 N
HKM@MYC 发表于 2011-3-15 12:20

; F4 ?# A4 s1 I0 x+ r$ J2 c9 u. X/ W0 I
軟件的去$ `! {7 u& T! G
电 脑 迷 汇 社
' G, ?" o7 \+ `4 y  x$ w/ z0 [, ^
% U3 ]0 z- T! g! Y) Y下次問清楚有唔會咁易比人扣分

sky712 发表于 2011-3-16 21:40:47 | 显示全部楼层
网速承载不起啊。。。。下载太慢。

235795561 发表于 2011-3-16 21:46:37 | 显示全部楼层
我试过下MU噶文件200M噶下左10个钟

谁明我心 发表于 2011-3-17 06:40:39 | 显示全部楼层
我觉得MU都唔错,不过一次只能下一个,搞到我都预定唔到时间

老威 发表于 2011-3-18 19:15:04 | 显示全部楼层
个个都好快

yqt 发表于 2011-3-19 13:11:20 | 显示全部楼层
"我若果專放115網盤,咁你可以幫我分流去MU長期備戰嘛?"
0 O& B$ f8 y6 e, P" |3 a7 o呢句抵赞!大家都系业余时间up D野,一般都系方便uploader啦,有爱嘅至考虑多网盘。自己无速又怪得到边个。。

xiaotian 发表于 2011-3-19 20:10:54 | 显示全部楼层
这个问题.............我只是路过打酱油..............
/ n- k; z% s. K; E0 t4 p( W# T" i: j9 X4 O5 a" q  I
各位大大请高抬贵手............
: k5 X0 t8 C9 q/ q& P8 o& t8 ^5 H- `& B' E
我等平民只是恳求得到那一丝的星梦,谢谢...................