建议使用115网盘

HKM@MYC 发布于2011-3-14 09:08 12446 次浏览 122 位用户参与讨论     [复制分享主题]
help6288 发表于 2011-3-14 12:01:51 | 显示全部楼层
老實講...其實115網盤真係好正...對我伸手黨加PCCW網絡黎講6 {6 F7 M0 K: L0 @$ p4 q/ q  ^/ Y3 H
而mu下載就要有耐心,入面好多稀有資源

kyo1983 发表于 2011-3-14 12:05:26 | 显示全部楼层
多事劝告一下lz,凡事应该多站起发布者嘅角度思考下

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 12:13:06 | 显示全部楼层
回复 39# help6288
6 R! I9 ]+ q4 q4 x7 ?/ C7 B9 R1 V: l! [$ C
' L. W+ e5 z" a9 ]. Z* g) {
    我要翻屋企,返下个箱先知啊

Kiver 发表于 2011-3-14 12:20:14 | 显示全部楼层
回复  lovepx
) H2 K& y- ~7 p5 f" g$ Z& @' L$ U/ I

" x7 d0 A  l! Q  P    唔系个个人都可以想用到高速宽带3 s, I) Z& n. E1 C6 N( ]
HKM@MYC 发表于 2011-3-14 11:50
0 l, B* r% P  {

4 [3 `* Q2 ]) J% G- g
; a4 k0 T) c  Q/ X; K7 Q# n/ a2 w! f    也不是个个上传者使用高速宽带的`
( M. D/ e  a# u" W5 X8 m
& P1 w' ~: w; o% a* kMU一注册就有500GB/ r# L! T/ i! n. V# l

) i, y3 f7 [& b* e好似你甘
$ i2 m6 n6 ?. i0 R115注册后只有那么少少空间
% q+ U8 N& e; S! \& b8 K有乜用```4 M: [  T# R! @! ]* y# D/ ?
你自己都话分享难2 ]' S' E9 ^( ~  x1 D
同样的情况也出现在其它人身上`

Kiver 发表于 2011-3-14 12:21:45 | 显示全部楼层
只要你肯搵方法...下mu一樣無問題7 t8 ~% H6 \5 h7 S  G
大小不限...一個ip一日最多可下10幾次(可同時10幾個檔一齊下)...每個檔速 ...+ I$ |$ v' W! @) v. h. O: x
help6288 发表于 2011-3-14 11:52

( h' R! g  r& |& N8 j: p0 r9 z& o% D5 q6 o1 F& {- M8 w
0 O2 m# g% V- e" m
    10几个档一齐下我就未试过得了
3 w3 I' R4 n+ R% H% R6 {7 y/ a& w一只只下
5 B8 I+ w7 [$ w1 C! q一天是可以下到10来个档的~

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 12:25:25 | 显示全部楼层
社长,你警告我发错区,唔比我发贴,呢个系正常,而且我仲系细路新仔,无得讲,但你话我用粗言秽语,乜顶你个肺系粗言秽语咩?社长你理解清楚下,顶你个肺睇下激气既意思同无你办法既意思

help6288 发表于 2011-3-14 12:26:32 | 显示全部楼层
10几个档一齐下我就未试过得了
- C0 x" [& x, L$ ^5 ]* p一只只下
2 V) d, L" K* K" X: R# N* F一天是可以下到10来个档的~, s( @5 K7 L! j- a0 B
Kiver 发表于 2011-3-14 12:21

5 z+ i  J, D& _: \
. f  j( L/ G3 b$ y) u1 c0 I
) a2 M  V* y5 f/ X2 C    因為要挂機....5想一只一只下
3 j/ W8 W+ F, |5 C' ]同埋香港基本上掛5到mu(除左我而家呢個方法)

基拉杰特 发表于 2011-3-14 12:33:02 | 显示全部楼层
别人想放那个网盘分享是别人的事!况且分享哪个网盘都有其原因

ET0-0 发表于 2011-3-14 12:41:28 | 显示全部楼层
樓主系想方便距下載所以叫大家放上115

ConvoyChan 发表于 2011-3-14 13:05:55 | 显示全部楼层
0 s) v9 ^, L% G2 r! A
; {+ b# |: Z' n各位伸手党 以后我一于上传115喇 就用原来既mkv格式喇 我捻你一定好中意喇0 w1 r1 H2 f5 J/ ^
爱取不取
5 l0 H8 _: w7 e/ T' b你自己网络有问题我5知你有咩问题: u! @3 ]! f9 l4 A8 D% B
反正mu同115一样快 6m电信都满速 而且115高峰时段一定要udown
  e! }5 s  M* X/ P如果你认为我顶你个×5系出口 我5讲了 证明你素质好晒都有限
  w7 Z  k, D9 G6 e& b4 `- v; ~无可否认115系国内做到比较好 不过我们大把会员不在内地 你就只为自己下得快D叫我们忽略那帮人?% @* z: K: b" m0 c0 ~
更显示出你自私自利
' _- p3 n# a( d+ ^你都识话自己小水管小水管 我们边个5系 上传得58k左右,仲为左哩种人晒网络晒时间晒电费 我欠你咖?; s3 C4 m/ D9 u+ j
你网速再慢你上传慢得我几多?我照样40几50g都放上来了
; C( h/ g# `& u6 K: A* G. U 哩个5系我义务
3 s* ^6 T" n5 h+ g8 o6 |9 H我仲顶住版权问题分享出来 放国内网盘等和谐啊? 你5知最近115个艰难决定?/ Y  @' v* i/ W; _% E/ b
还是你想表现自己孤陋寡闻?
) ]) E5 u$ e# h好似你走入餐厅吃饭 厨师做好请你免费吃 你话做咩5拿镶金水晶杯碟比你用餐 影响你食欲?. B7 v; z0 Y; Y* l- Z
个吃客甘既态度 5洗个厨师打渠 照甘下去见一个得罪一个 迟早比人爆头

huang 发表于 2011-3-14 13:07:58 | 显示全部楼层
国产网盘靠得住,
# Z. ]3 y9 |) e# o& t* ?5 ~+ I等同叫猴子团只食自已应份的蕉,
& U, t+ }' x! V1 S不去偷食其他的蕉,笑话!
* `+ J3 w$ f4 P! \0 U
: a' p- ?7 v. D7 ^- T" [
MU恒久远,资源永留存!

aubert22 发表于 2011-3-14 13:24:24 | 显示全部楼层
社长,你警告我发错区,唔比我发贴,呢个系正常,而且我仲系细路新仔,无得讲,但你话我用粗言秽语,乜顶你 ...% t* a$ i% t" l" |
HKM@MYC 发表于 2011-3-14 12:25

- q0 R; w) w4 D4 s3 ]& E
! B: s! x% ~: p7 Q$ C( ?( U
! R/ {  k6 e1 e: e$ \, {    我发觉呢位仁兄讲嘢好容易过激,其实,唔洗太激动,网络,你睇我唔到,我睇你唔到,咁容易激动,伤身啊~