建议使用115网盘

HKM@MYC 发布于2011-3-14 09:08 12448 次浏览 122 位用户参与讨论     [复制分享主题]
lovepx 发表于 2011-3-14 11:11:51 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog 2 n2 [& B: O  d! K7 |
4 n5 \) e/ r1 A) ^! F0 q
. k/ Z' X" H0 N, s
    我无话系传比我,呢个系大家分享资源地方,你话我串,我只系讲出我意见,顶你 ...
* Z- t( ~. _& c, ~- [0 N6 GHKM@MYC 发表于 2011-3-14 10:26
  K6 q6 z+ v  c" b& G
4 ~8 _+ c- L0 V1 s6 a0 l7 f

% Z' y" n2 Y' ~& P    5系话咩~我都觉得你串啦 你会有咩好资源啊..仲要大家冇添..偶表示ADSL党5会有咩稀有资源- -以上

lovepx 发表于 2011-3-14 11:12:33 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
: |( m, y; N* @% n+ h% O0 ]
: s( W. U% H$ S) e  m4 @( a8 [& {# }' }* _
    前辈,你用咩宽带啊?我用4M电信还鬼慢啊
5 i! M6 G, \  U$ T% ]3 FHKM@MYC 发表于 2011-3-14 11:02

8 j. r/ D& k- X' T5 o2 ]# O1 P
* o+ X2 m  D, m4 r$ Z) H, b& X- Y, K$ e* r
    你笑死人咩~先4M..1000M算咩啊

lovepx 发表于 2011-3-14 11:16:58 | 显示全部楼层
請問你有冇做乜嘢貢獻。真係火都滾。
! @; n6 K, _0 \/ W我MU 下呀成日都2M/S 上,115成日抽水得嗰50KB/S。
; i. h4 E; ]* m3 w; t5 c) L速度個個人唔同, ...4 i* [) Y; n& [& {! U
kwanyeung 发表于 2011-3-14 11:02
2 u, l6 r; s. `% }2 u/ f( r

+ v5 r, I7 ^% b- |. m8 H7 x
/ v. t9 L) Z, m2 Y, {    5好嫐啊Ky兄~

swbisai113 发表于 2011-3-14 11:20:44 | 显示全部楼层
用乜版本都慢到q咁
2 i1 f" K; d/ Hchrisrex 发表于 2011-3-14 10:23

0 s! F8 M2 _& m& N
# t, X# _0 y( |1 {! x- I% J4 ]7 X' X9 f8 t3 V# C; a0 e7 ~
    如果慢嘅话就要检查下你个宽带拉..我用115来下都有百几K以上.

Kiver 发表于 2011-3-14 11:32:52 | 显示全部楼层
我好明白作為“伸手黨”的想法的!
* o5 v! @+ F9 |. \7 ^下載得快固然系好~~但有一句名言,心急食不到靚豆腐(有句咁嘅 ...+ l. e  r$ {; g7 P0 Y
mcnynbajay 发表于 2011-3-14 09:32
" M+ e% T( n# h( I
. h9 ]5 J4 q! w) T; K- z1 e1 n8 |) W6 }

: b) P  f7 u& j! o    寧控MU下不穩,不空115發雞瘟
5 T. M. b( B0 m8 _. a, q. [5 \6 a* Y- e  m1 O# o) ]% W2 S3 [
依句话吾错~~~

Kiver 发表于 2011-3-14 11:38:48 | 显示全部楼层
资源上传应该 以贡献者为根本
5 R- m" G+ H9 v/ q( \( }/ y6 s, W5 E9 {# r
方便贡献者上传和保存才是重要
5 ^: G+ \3 f6 A1 }0 ^我们做拿的& T- G1 W' j8 W& Y; {
没有任何的理由强制贡献者的无偿行为~

Kiver 发表于 2011-3-14 11:40:49 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
9 A3 Z  {9 W8 h4 p# T/ X* g9 c9 B) N/ k; H4 \- c" }0 A; \

3 L! f. r  _; L    前辈,你用咩宽带啊?我用4M电信还鬼慢啊
7 p  f+ M' A8 m' RHKM@MYC 发表于 2011-3-14 11:02
; j8 @+ J. H+ ?% u: C

! c9 |; R: P5 e& S" D9 m9 G+ d8 ~. e. T2 h
    我都是用4M电信
. V% I# P2 i2 A0 x  |) q但如果你话MU慢; t  {! N, \2 j& v! B
你俾晒你要下的MU资源连接我
. W0 }- f/ J( WMU资源必须是完整且是全集的,如果有一集是下不了我都不会下载! A8 n3 M$ q6 u8 j
- z9 I6 ^6 f# b/ h- Z8 a6 d/ r4 b
我传魔邮俾你下
& f) T3 T# k+ w" o1 p收费当然按网站税收~~~

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 11:47:40 | 显示全部楼层
回复 31# Kiver
5 L- f& g' W  ^- S9 K9 Z
1 Z8 w( Z) F1 s2 \6 Y8 @( t( m5 x' q" o4 `: J
    我D系人地分享啊,唔知点比前辈啊,而且我下载落来,解压文件就提示文件损坏,前辈你起论坛搜下黑超特警组(1)

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 11:50:17 | 显示全部楼层
回复 26# lovepx
; u3 j3 a+ j4 G* C6 u) z2 z7 u* L
+ f, N3 i1 ?2 R) D$ w
    唔系个个人都可以想用到高速宽带

mcnynbajay 发表于 2011-3-14 11:51:56 | 显示全部楼层
资源上传应该 以贡献者为根本$ h6 J) S, }6 \( b
9 U3 d5 Z3 ?6 ~$ M
方便贡献者上传和保存才是重要
6 {# M4 E! c( g0 ?8 j+ \我们做拿的
: y0 m4 s7 J9 t( W4 r没有任何的理由强制贡献者的无 ...
5 u0 {" L) }4 v3 }: c# z8 o6 wKiver 发表于 2011-3-14 11:38

4 d- L0 J8 M! s你哩D至理真言,講就好好聽了……做人唔好咁固執的……
6 G6 K  d* N3 H% s
' j$ l# J. B" s6 R5 C3 Z; |$ D' _要跟隨各位“伸手黨”(亦為新人黨)的需要~~先有動力發資源的~~若個個無視之,搵鬼幫襯咩……+ x% m$ @" z, k' D1 Z2 I5 @

8 H3 e8 r' Q6 h. F0 Z特別D垃圾網盤,例如FS……我無視的……下載麻煩+速度真的龜速了……又唔可以續鏈……
! N% O. P- c4 W" A4 V& j9 @; k
# X. q- c  H3 g6 f0 r
# y6 F$ O, a6 X# T
請問你有冇做乜嘢貢獻。真係火都滾。4 W- C$ r1 V: {9 H" g5 s9 I- q) t( a
我MU 下呀成日都2M/S 上,115成日抽水得嗰50KB/S。5 a( i( J) ?. h
速度個個人唔同, ...
- ~( s% ?( j( m2 c3 ?kwanyeung 发表于 2011-3-14 11:02
$ ^+ A3 [. g3 L' R! [2 V# k
  a: T* k  W3 u, j, Z3 V5 l
你幾時由10M升左20M嘅?你用校園網?
- p3 o# f; D' R$ X+ o8 x' V7 n( E9 [) u% i% g: ?) g& ^
唔好再彈國內盤了~~你身為局外人(海外網),下得慢好正常的~~人地的後臺始終唔夠國外的強大……
% t$ ~; q6 o4 q+ D3 b
8 N4 j7 U# H4 B, ~" w6 u我都幾中意用115的……我表示支持的……

help6288 发表于 2011-3-14 11:52:02 | 显示全部楼层
只要你肯搵方法...下mu一樣無問題* C: v: N' I% Y, _- m8 t
大小不限...一個ip一日最多可下10幾次(可同時10幾個檔一齊下)...每個檔速度150k左右
3 F  P! {$ A' \8 s下完10次再拔線換ip..再下

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 11:54:12 | 显示全部楼层
回复 25# lovepx
( i4 e$ M+ w$ q' q$ [# I* E
. B) b9 U9 j/ z+ I! D# u8 R; ]2 k% \
    我D大部分系DVD,我想压成MKV比大家下载,一个话MU好,一个话115好?MU我又唔识用,仲有,唔系个个都用到你所讲既速率啊,大佬,究竟边个串,你自己睇下,你试下以平常睇问题