建议使用115网盘

HKM@MYC 发布于2011-3-14 09:08 12451 次浏览 122 位用户参与讨论     [复制分享主题]
aubert22 发表于 2011-3-14 10:15:18 | 显示全部楼层
好多人被代表了~& i8 x, t: I5 `' C4 n8 q$ h
我依然支持MU,虽然115的确唔错嘅~

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 10:20:19 | 显示全部楼层
回复 3# mcnynbajay $ }1 o# Z4 l4 ~% [4 I  V
. C' r. _) Z9 G
) G3 q3 Q: e3 Q9 k# M) F
    115系有期限,但系你想下,下个文件202文件,其它网盘,有30K左右已经好好,MU下载个202M文件,4个钟以上,话我伸手当,你都识话上载过G文件好吃力,如果上传快,我早就上传人地无既片源啦,在加上,我网盘容量得100m点上传啊?大佬

chrisrex 发表于 2011-3-14 10:23:26 | 显示全部楼层
回复  chrisrex
/ d9 `2 Y- W) @) l+ s$ |; ~  G: Z' F$ b# n! N6 P+ S

' Z6 M. S+ o+ ]    你用优蛋2.0下载睇下$ G6 B0 d' w- }1 h9 ^
HKM@MYC 发表于 2011/3/14 10:12 AM
& H; g! Z* I6 I( G

& Q3 a; T; `  \4 h( n6 ~7 {8 M& _5 w6 n. M4 m! i! S
    用乜版本都慢到q咁

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 10:26:00 | 显示全部楼层
回复 12# iamaboyandog ! P7 z3 W; ?5 a& R; z

* f2 D7 D0 Q8 M4 B6 C
. `0 l% l6 @% W4 f( L; t5 Z: \& d    我无话系传比我,呢个系大家分享资源地方,你话我串,我只系讲出我意见,顶你个肺唔系串既意思,系比你激死,唔搞清楚,就话人伸手当,试问下呢位前辈,你比人误会冤枉,系咩心情呢?我有好多大家无既片源,可惜就系容量太大,唔知点搞,我D全部系DVD碟啊,前辈,你教下我呢个细路点搞啦?

inber 发表于 2011-3-14 10:27:35 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
* g6 y9 }2 ~$ b: T
: O9 ?' h+ x7 \- _
6 [8 G5 q  r: v! {6 v- F0 U/ {    我无话系传比我,呢个系大家分享资源地方,你话我串,我只系讲出我意见,顶你 ...
# E; ~4 V5 T7 Y; wHKM@MYC 发表于 2011-3-14 10:26
7 _4 F( k' m, ^

0 R5 Q: u" p! J& ?2 B$ b我唔識壓片8 |9 J4 V/ \2 [7 E$ t
: |& w/ q9 `& A2 R% O2 l
『 电 脑 迷 汇 社 』1 U3 W: X3 F  T* i, ~' E# F
去呢道發帖問
" `* |* y+ K6 s! U( ?7 l自然有人問你

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 10:28:21 | 显示全部楼层
回复 15# chrisrex
  c/ P# w* a  H* y9 M4 H
; s7 u4 H- _3 ?+ G) r7 e6 ^9 @$ f" g4 h& E$ n" @- m! o5 c. t
    115下载我呢边好正常涡,你宽带原本几M啊?我试过下载好慢,后来叫电信D人来睇,原来距个机房出问题,仲有服务器唔同,网速都慢,我经常遇到

谁明我心 发表于 2011-3-14 10:50:18 | 显示全部楼层
深夜时分连网页都打唔开噶人路过,都唔好话乜下载。。。。。

大天使007 发表于 2011-3-14 10:56:41 | 显示全部楼层
MU的HAPPY TIME 真系没得顶,只要网速够快完全可以上到1.2M~1.7M/秒
# i7 p5 K4 o  r7 A6 Z6 z5 r7 }2个星期下3套的超爽路过硬盘已满足了~~

kidhitomi 发表于 2011-3-14 10:57:47 | 显示全部楼层
MU同115对于我来讲时快时慢
. }" H) F' j2 F( H4 c有得下好好了,唔好强求咁多

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 11:02:06 | 显示全部楼层
回复 11# iamaboyandog
7 x# F" {; S8 i  a
& G& R# q0 G  z+ G
, w: w) x4 {& k' |" B    前辈,你用咩宽带啊?我用4M电信还鬼慢啊

kwanyeung 发表于 2011-3-14 11:02:12 | 显示全部楼层
% Y  I) p: j1 L4 V
請問你有冇做乜嘢貢獻。真係火都滾。
/ c: Y3 W- Q$ G% d+ S  c8 G我MU 下呀成日都2M/S 上,115成日抽水得嗰50KB/S。+ R$ t- a6 C& Y9 p
速度個個人唔同,所以速度唔係考慮之一。大部人下MU都有穩定嘅速度。
9 c0 ]$ U* [) I: m# l, p
+ i7 B( H7 g" K6 g+ T4 C  b# G$ y115有乜唔好? 逐樣數; L" T2 a0 G2 n  U9 X+ H. o
1)保存期得嗰30日,除非永久但永久有限。- Z3 F' Z9 X" ^( r% W, O$ U# M
2)成日抽水,繁忙時間又迫人用優蛋佢老闆。. s* g$ J$ Q2 I0 g" J
3)國內網盤,河蟹多多,政策又成日變。遲早一鋪清。2 `2 G1 s7 {. q* n* W7 Y5 p
7 f# C' i0 A' C* \" R  T6 T
有得畀你下算好啦,最好咩都過晒期等你有得睇冇得食就最好。

inber 发表于 2011-3-14 11:04:58 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog 7 _, Y1 q7 G; P' s- Q* V. `' |
& N) Z1 m: B) j) @

0 ?  j% }" j8 o& E    前辈,你用咩宽带啊?我用4M电信还鬼慢啊
# b% ~- \' a6 F( Z0 x3 eHKM@MYC 发表于 2011-3-14 11:02

5 q) C  i( [; U# l  V9 |/ |, b5 `% V5 c4 ]# V, J" W. O
  E. c, Y; B& x& d5 @; Y5 ^1 j6 P7 h
10M和記
& Z5 \' {/ L$ Q, ^4 i個名系唔系好威呢