建议使用115网盘

HKM@MYC 发布于2011-3-14 09:08 12598 次浏览 122 位用户参与讨论     [复制分享主题]
freedom246 发表于 2011-3-14 19:49:02 | 显示全部楼层
哇,早上上班就见到呢帖,讲到而加仲讲紧!!
% P5 c6 S+ v3 s, [) N  ]呢度有资历既会员,一直走来都接触过唔少网盘,都系用时间与经验实践过,/ d% e1 O, e, C" D7 Z9 @7 _
自己都深有感受,MU系综合多种因素最合适存放资源的网盘!!

Kiver 发表于 2011-3-14 22:36:58 | 显示全部楼层
huang,咁我问你,国内网友既下载就唔洗理啦?
4 v( J7 L( j& Z6 n; `% R& jHKM@MYC 发表于 2011-3-14 18:10

_: F* j3 H4 j7 S0 r& G; j
) H7 h3 i, x* H! u1 G. P3 ~
/ E; c) c  `; E, H5 h    用115,境外用户就不用理了?

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 23:27:49 | 显示全部楼层
回复 86# Kiver , I: |9 R  ~* n; B
1 g8 E1 l7 j$ C4 V
2 ?7 a5 K( f. ?9 i
    境外,境内既用户一样要理,只系有某D人误解我意思,仲乱扣我星梦

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 23:31:30 | 显示全部楼层
回复 83# ConvoyChan * |- |3 K9 h7 w) {2 k1 h. `! M( }2 O5 M
& K  b9 o3 S- h% e' q. s

. T/ P  e! s' ^    我晕,又一个误解我的意思,唔想再解释,你钟意点淋我就点淋我

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 23:36:57 | 显示全部楼层
回复 85# freedom246
- D& x  F& {! `! M6 r# U% R' \* {
, ~8 V0 f1 t! n' e  y
    你讲既系无错,但系某D人唔理解我,仲乱咁话我,扣我星梦姐,本来想搞掂网盘既嘢,分享我既资源,结果比人误会我,仲扣我星梦,真系好心着雷劈,我本身既片源系由我读初中既时候买光盘,积聚落来的,容量比较大,部分网友,可能唔愿意下,想提取原始视频同音频出来压缩分享比大家,结果又唔识,仲比人误会

huang 发表于 2011-3-14 23:38:29 | 显示全部楼层
少说废话多贡献
! ~: W$ c, }1 f' N; ~' E多点努力少抱怨

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 23:46:25 | 显示全部楼层
回复 90# huang 8 X) F0 L8 c" ~6 D2 I. _; t& t4 B
" t8 g) m& y2 X- }) \8 [
/ C. A1 N2 ]. f+ S/ ~
    我几时有抱怨啊?真系激死,个个都系咁,乜搞清楚事情系点?呢D系废话咩?

mcnynbajay 发表于 2011-3-14 23:51:11 | 显示全部楼层
我觉得你5应该问我 应该问你自己 或者你既isp
9 l! F0 E' U. ]' N点解国内照样有人可以全网盘满速下载 我都系电信a ...9 N) }3 Z) a+ a, ]8 A/ a, H8 q, P
ConvoyChan 发表于 2011-3-14 19:08
: a3 E5 V* A8 ?) [( D4 ^) {8 O- e5 a
/ o" Q: |/ C0 Q
4 E" p6 a. Y' y9 i8 t: L; Z
    哇·~CC今次仲長氣過我~~犀利~~有D啰嗦了……我覺得……/ r. r- S8 D; Z4 H4 ^% X

- Z5 p- X0 ]% \+ o- c. n0 R$ `最后果PART,文件校驗性……網盤就缺乏哩一點~~要用戶自覺性檢驗,但發佈者無提供,講都洗氣……
) q) f( k1 s; S) H% q8 {
9 _% W/ s2 U  k4 k2 m/ W所以我都中意打包+恢復記錄,有問題自修吧~~應該可以解決的……# c; R( y0 E' _. ^1 b3 m

( F& W* u5 R/ n) X; l6 L開始明白仍然仲有人用BT發佈了,多數確保完整性……各有各好了……

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 23:59:14 | 显示全部楼层
回复 92# mcnynbajay
' f# ~" X& w6 N0 D' _" X0 r# [' x: E$ H6 |  J* f4 `

4 s- [/ u* _* `1 N, l1 n5 h$ u    你知道就好啦,我如果有足够资金,同有足够技术,我宁愿搞个网站比人去下载

king8360 发表于 2011-3-15 09:15:34 | 显示全部楼层
我也支持这个好东东啊

Kiver 发表于 2011-3-15 09:21:14 | 显示全部楼层
哇·~CC今次仲長氣過我~~犀利~~有D啰嗦了……我覺得……
$ h0 P* P6 R' u: e/ W) l, [& r. _1 l' A- j- g  d: d
最后果PART,文件校驗性……網 ...6 T6 G# u& t& U/ w/ F; d
mcnynbajay 发表于 2011-3-14 23:51

7 |! F& R3 r9 x! l; ], c" X, k( L6 |* W( G; B9 j

# f# M4 b7 E7 Y# K7 S/ L6 r% S8 X    我都是所有加恢复包的
* P( n% t: a  N: [$ L有问题自己修理一下就好了~

基拉杰特 发表于 2011-3-15 10:04:06 | 显示全部楼层
寧控MU下不穩,不空115發雞瘟! \' v# g6 U/ g

; X) A2 J+ m5 e: p. r依句话吾错~~~
+ T5 a- t7 R% V# s# wKiver 发表于 2011-3-14 11:32
- F+ G9 ?# q  U% k+ j3 j

8 k; F6 P5 j( i; O% v5 ]" M8 `$ X. G0 `' b, d1 Q3 B
    K社太有才啦! 听过楼主说法,我明白一道理,原来顶X个肺不是粗言,而是美文