建议使用115网盘

HKM@MYC 发布于2011-3-14 09:08 12447 次浏览 122 位用户参与讨论     [复制分享主题]
各位楼主朋友,建议你们分享资源,不要发网其它的网盘,下载速度慢的很,建议使用115网盘,下载速度快

评分

iamaboyandog -6 -20 -1 发错版区

相关帖子

已有(122)人评论

kwanyeung 发表于 2011-3-14 09:22:48 | 显示全部楼层
你快唔代表我快。

mcnynbajay 发表于 2011-3-14 09:32:22 | 显示全部楼层

9 G5 q0 a. r. p3 G/ Q7 [! }我好明白作為“伸手黨”的想法的!& H8 E" w$ k% ]9 s5 f
下載得快固然系好~~但有一句名言,心急食不到靚豆腐(有句咁嘅野的?類似了……)
+ `3 Z0 `' \, ^7 y" K) K. G  z0 Q: h: Q' O% t
但又站系作為發佈者的我來講,而家寬帶發展未完善……上載過G的資源,真的好食力,花足平時工作時間8個鐘有多~~
, ~5 b# P9 G+ |" w好難多空間發佈,就算有,都系外國網盤果D先有(多空網站分流)相向性低……
, ?4 f: T7 \6 j' S$ Q
! k: N! w+ Q) }所以,當務之急,系要以“長期備戰”為主,即要保存期長果D為主!MU網盤系保存期最耐的……我用了3年了,3年前,果D仲下到,甚至4年以上都可以下,前所未有……
1 C( e' a& R+ \/ i8 J- c5 y5 \" `3 f/ o, c- j% ~( k$ W% x6 n
所以,有得下,好過無得下喇嘛~~過佐期,講乜都無的~~引用H大叔“寧控MU下不穩,不空115發雞瘟”
) M; u" J8 n; d: Z( [
  `: v# h, W8 |5 }: V2 L
$ |% k) h+ A1 g, `, I  z/ m倒翻轉問你了,我若果專放115網盤,咁你可以幫我分流去MU長期備戰嘛?. V% p9 B4 \! U$ D

$ ?. S, q% r1 i3 Y+ v9 \以上……

chrisrex 发表于 2011-3-14 09:41:01 | 显示全部楼层
你快唔代表我快。
! E4 n( g; g% X3 G. ~' Fkwanyeung 发表于 2011/3/14 09:22 AM

% a; `% R- l) F5 A" G( C0 ]) u
7 H! U; y* |% p9 c  o
# \4 E9 ~  n! \5 a" b    +1,慢到q咁

chrisrex 发表于 2011-3-14 09:41:38 | 显示全部楼层
我好明白作為“伸手黨”的想法的!6 P4 i/ E9 A- A. r$ r. y
下載得快固然系好~~但有一句名言,心急食不到靚豆腐(有句咁嘅 ..." _/ f8 ?( l$ I$ ~
mcnynbajay 发表于 2011/3/14 09:32 AM

, L; J9 e0 |6 }/ B# m: E6 a2 m$ s  }3 v" T' i
- G# e1 g  F: {) Y
    系 心急吃不了热豆腐

inber 发表于 2011-3-14 09:42:59 | 显示全部楼层
錯區錯到
$ b, ?+ P1 _$ i2 s9 B同意沙發個句
: M+ |7 P+ ?2 W  u9 S1 i: i% Y- F0 B6 G, E/ h% i! m* ^
傑基第二次講類似嘅野0 q5 ^" f$ f: A. T/ J" C
"我若果專放115網盤,咁你可以幫我分流去MU長期備戰嘛?"* d8 C# G. Y' G; a& W- |9 w, l
記住先,遲D可能用得着

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 10:09:39 | 显示全部楼层
但系慢来,无理由400M文件下到5钟以上先下完啊吗?话我伸手党,我顶你个肺,我网盘容量大既话,就上传啦

评分

Kiver -16 粗言秽语

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 10:10:16 | 显示全部楼层
咪提MU下个文件得十几K

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 10:11:01 | 显示全部楼层
回复 6# iamaboyandog
. j4 i* ]) I' e9 [* @% r4 T& u9 |  B8 c/ r8 }; |

: j! `8 Q6 C7 |/ j) \( i    仲好讲MU下个文件平均速度十几K

评分

iamaboyandog -1 -5 复他人内容

HKM@MYC 发表于 2011-3-14 10:12:28 | 显示全部楼层
回复 4# chrisrex
6 }3 _: c+ L7 o1 y% R$ Q& S: V. l; l8 S

' Y1 R+ H* [2 p2 w- w) ~$ m. i* H  |    你用优蛋2.0下载睇下

inber 发表于 2011-3-14 10:12:40 | 显示全部楼层
回复  iamaboyandog
  x8 G8 e( T3 K& M. Q! D
: f# j9 t! h+ H; W3 ~6 z9 Q5 t6 n$ W; I+ Z% L5 A  b( b
    仲好讲MU下个文件平均速度十几K; P1 _, g$ ?6 K  n* w
HKM@MYC 发表于 2011-3-14 10:11
$ o# r0 x" F5 X

% _3 y( X1 @+ z8 ^6 }" M- f7 I  m( s8 O- ?5 H+ g- A6 x1 M- W
你十幾K,我幾百K, @, I( N6 c* ]2 j' V# k1 A6 M
你115快,我115就真系十幾K4 i8 U) i6 d3 L5 A6 v( w6 e
咁你話點好?

inber 发表于 2011-3-14 10:14:25 | 显示全部楼层
但系慢来,无理由400M文件下到5钟以上先下完啊吗?话我伸手党,我顶你个肺,我网盘容量大既话,就上传啦
% C4 |- w6 U1 ?6 ]5 jHKM@MYC 发表于 2011-3-14 10:09
8 G. Q5 h1 S/ c

! E( R4 a) G0 r% D/ n% s
0 |1 Y0 Y1 O9 T你點可以咁同我嘅前輩咁講野嫁) B: K% A4 A( D+ a+ u- y

* U$ n* `- f% H3 A  \1 _% M你咁寸,
, r+ u1 U& z( M7 B5 F4 {& X4 j* [1 K唔好收囉
% [7 D) r; a6 a* x人地一定要傳比你嘅咩?
" t; K# D' J9 y0 }8 \, M: a3 B  w" n# s  D' q% _" b% M  P; K: ^
以上只是個人意見! Q  _5 @3 T5 k6 @8 y0 ^0 j- p4 c
與粵漫社無關