跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[其它更多] 晒晒自己的电脑台(工作或娱乐环境)!

vskenying 发布于2011-2-14 00:52 6022 次浏览 74 位用户参与讨论     [复制分享主题]
晒晒自己的电脑台(工作或娱乐环境)!
! o; L, j0 f; r; X+ ?      以前好像在太平洋有睇过类似主题,所以本人趁年假有时间自己搞个有特色的“粤漫版”的希望有人跟帖。照片最好再加上少少说明(要真实自己的)。& C4 \( \1 }2 t5 f% F4 C8 b
     首先自己先晒。晒主机帖的照片74楼http://www.dreamxt.net/bbs/thread-72349-8-1.html
2 w- f5 B# P! H5 g8 ^& e       去年刚搬了新家,自己设计的电脑台连书台一体化设计叫木工师傅订做的,众多储物空间。由于自己的收藏众多,未全部从旧屋般出来,但现在男人的最爱都有放了,包括电脑、动漫、软件、邮票、茶叶&茶具、模型、各类报纸杂志等(美女当然有啦,不过不能轻易上镜,否则被封杀)。 / B2 e! p5 N! J9 f

已有(74)人评论

chrisrex 发表于 2011-2-14 01:04:12 | 显示全部楼层
唔通系传说中嘅掉毛机?

漫步雲端 发表于 2011-2-14 01:05:49 | 显示全部楼层
有個遊戲手柄?唔知樓主中意玩咩遊戲呢
0 \& X% Z7 a. J+ B' W7 K$ U! A" f! b- B; e
順便沙發

漫步雲端 发表于 2011-2-14 01:07:13 | 显示全部楼层
唔通系传说中嘅掉毛机?0 M' N1 A. ?7 z  ^* ?9 \5 `3 g* N
chrisrex 发表于 2011-2-14 01:04

8 }" a; S8 p9 J6 d8 F1 I" c& j7 b5 ]& G2 Q* f% V$ V% W: W* ]
, l! ]9 w0 W3 k+ _" m: I' |8 \9 g% |

. [9 x" w: ~3 x) _, _7 ]可惡嘅超三,又搶我沙發

chrisrex 发表于 2011-2-14 01:17:22 | 显示全部楼层
可惡嘅超三,又搶我沙發1 o5 t: [# J! f: {! [
漫步雲端 发表于 2011/2/14 01:07 AM
# I/ G8 u" D& s& _* D. ?* D
1 y7 N* P3 E, n$ ~

- t# d- C/ `9 G, }% x    又有新沙发坐了 ,留返畀你了

漫步雲端 发表于 2011-2-14 01:20:55 | 显示全部楼层
又有新沙发坐了 ,留返畀你了# {) N. O7 Q7 I% N
chrisrex 发表于 2011-2-14 01:17
  F) V: {2 ]( q8 M' z/ a

) Z6 |% R5 N5 \: i$ v. n4 ^: \! {* d$ q
, w/ Y: i7 k3 p5 y    % p9 M+ q! y# h) S
你發現先嘅,都系你啦...我藤椅就可以了) O1 u8 k  D1 V6 e0 z/ j

( k: T, Z7 n& ]  D) |0 R水埋呢帖我就有10001身家啦

chrisrex 发表于 2011-2-14 01:30:51 | 显示全部楼层
你發現先嘅,都系你啦...我藤椅就可以了0 z; M: `; v* m) R
' ^* }& x8 t7 w2 [) z' F2 u. h
水埋呢帖我就有10001身家啦# u% C. I$ f- X. d
漫步雲端 发表于 2011/2/14 01:20 AM

5 n. u7 q0 Y5 p& P& q7 @* p: ^
' E, e* z& X- i- T. L, k- H4 A& U; d* ]
    去咗啲睇电视,以为你咁迟先坐添,原来漫步咁关照我

mcnynbajay 发表于 2011-2-14 01:37:10 | 显示全部楼层
$ `' I$ ~8 s. S% ]' _8 \/ L7 Z0 |5 V

2 a3 {1 j1 ^' ], k' J6 E2 v/ {睇來個個都誤會曬我之前想電腦配置的~~根本唔使曬埋實物照的~~
/ d& Z6 v& ?7 y8 p% j. u用魯大師的硬件檢測就可以嘅了,~搞到我都唔好意思唔曬了~~. H" x+ }6 ^  H9 W
我之前借人相機,影過自己的電腦的~~不過要搵下先了~~手機影唔到的~~5 p$ q* @5 g9 Y" j, ^% e8 Y

/ u) l5 s6 b9 J( {( l) ?真的要搵下了~~
+ B9 @" Y8 P& R1 Q! {9 p$ q( x; _8 r9 d9 [
$ }/ L* c8 b- p8 D
PS:系搵到張的~~系得哩張,哇~~我咁睇翻都覺得唔好意思曬出來了~~真的好鬼亂了,成個亂葬崗咁咯!
201102140145 000.jpg

老威 发表于 2011-2-14 05:18:04 | 显示全部楼层
我部电脑台好渣

eegbook 发表于 2011-2-14 06:13:53 | 显示全部楼层
睇來個個都誤會曬我之前想電腦配置的~~根本唔使曬埋實物照的~~
$ B/ I* X6 n  N7 {6 V& N. ~用魯大師的硬件檢測就可以嘅了,~ ...
! r, W# G; q- q& j% o9 x& T- y4 Smcnynbajay 发表于 2011-2-14 01:37

4 c1 S2 O0 p6 I. M; y! d; t) {% X/ S4 ^# z

5 c! ~$ P: {: r: h: p& G+ G6 W    果然系有米之人,还16:9 LED。我部台式仲吊住只17寸“大水牛”咋。

inber 发表于 2011-2-14 06:44:35 | 显示全部楼层
你發現先嘅,都系你啦...我藤椅就可以了+ V2 g/ s  Y3 z4 d
' h" V: \1 ?' \$ F
水埋呢帖我就有10001身家啦2 X2 n2 V/ l9 V- K$ `& ~- p
漫步雲端 发表于 2011-2-14 01:20
5 {( ?  D. s7 s3 k3 Y( ^7 q
9 k/ |/ F% ~, v0 Q
- v6 p7 q# t7 H7 Q( _% J" M
點解升得咁快
& h. u- l& h- s- C你改名之後唔系得返5000幾,定7000幾咩

murphy 发表于 2011-2-14 09:04:37 | 显示全部楼层
等我今晚番去照死你班友。。