跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[社区发布] 【轉載】【 兔女郎的诱惑/真•彩虹之门】【13话全】【日語繁體中字】【RMVB】

vskenying 发布于2011-4-14 02:47 1834 次浏览 13 位用户参与讨论   [复制分享主题]
3 p0 r( `- H, _+ X2 v: U( H. F1 U( w3 h3 V0 E+ _3 U

【動畫名稱】:Rio Rainbow Gate! 兔女郎的诱惑/真·彩虹之门

【發佈來自】:雪酷字幕組

【檔案格式】:RMVB

【影片集數】:13话全

【檔案大小】:約122M/集

【声音字幕】:日語繁體中字

【存放空間】:自傳MU

【首播日期】:201114日(TOKYO MX,每週二23:00

【官方網頁】:http://riorainbowgate.com/

截圖:

暴风截屏20110413124743.jpg 暴风截屏20110413125014.jpg 暴风截屏20110413125301.jpg 暴风截屏20110413130553.jpg 暴风截屏20110413130836.jpg 暴风截屏20110413130942.jpg 暴风截屏20110413131028.jpg 暴风截屏20110413131317.jpg 暴风截屏20110413131420.jpg 暴风截屏20110413131613.jpg 暴风截屏20110413131648.jpg 暴风截屏20110413131820.jpg

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

已有(13)人评论

webank 发表于 2011-4-14 07:17:31 | 显示全部楼层
传说中的卖肉

czxzero 发表于 2011-4-14 08:04:02 | 显示全部楼层
唔好睇,睇一集冇睇了。

gm0100 发表于 2011-4-14 12:10:14 | 显示全部楼层
传说中的卖肉

asd123456 发表于 2011-4-14 12:18:16 | 显示全部楼层
- -同楼上噶想法一样~!
& E- J: z8 C8 I9 k2 K( A& y! D
; z, Z! P, w% @ - -等我4M速度单黎睇`

gulliver 发表于 2011-4-14 14:08:24 | 显示全部楼层
唔系传说卖肉~人地本来就系卖肉~我睇左两集~都唔睇到D乜

vskenying 发表于 2011-4-14 14:21:37 | 显示全部楼层
唔系传说卖肉~人地本来就系卖肉~我睇左两集~都唔睇到D乜
* i* e% W: z! wgulliver 发表于 2011-4-14 14:08
8 S# t3 X# h. @* K) p9 h- D
6 M8 u$ W. m4 W* B- [& A' g& x, W; L
: C+ |, ^6 z+ c6 m6 ]6 i
    哩套繫無乜肉睇既,所以唔繫賣肉,而繫賣樣。

gulliver 发表于 2011-4-14 15:49:16 | 显示全部楼层
哩套繫無乜肉睇既,所以唔繫賣肉,而繫賣樣。
6 {- |) Y& i4 Xvskenying 发表于 2011-4-14 14:21

, h! F9 x5 s8 f0 D4 {! H% \* S- P% b3 [) e5 G' L

1 q' N; W3 o6 ~$ P) s    我睇果头两集~肉系唔算多~不过觉得好无呢头~3 j6 z$ {+ ]- N0 u& \
. O: T7 e, [- B9 u+ s! u& f/ t+ o
但系唔多中意距D画风~距D画风象H动画感~

eegbook 发表于 2011-4-15 16:22:39 | 显示全部楼层
系咪讲赌架?

vskenying 发表于 2011-4-16 01:55:29 | 显示全部楼层
系咪讲赌架?
/ S. m6 ]6 h! ^" c( ^3 |eegbook 发表于 2011-4-15 16:22
2 O2 Z# a8 @! U. A
  b8 P+ k9 u8 [' y; ?
8 o2 V% S' H% J  c/ \/ R1 ]% \# I- }
    繫啊.

eegbook 发表于 2011-4-16 02:02:24 | 显示全部楼层
繫啊.
! \. B/ o+ h- f. cvskenying 发表于 2011-4-16 01:55

2 |% {+ h% K4 b! K
6 z$ Y( N. S/ f/ [  H; K: g4 M! i
    赌嘅好哦~~我好钟意睇呢D类型嘅。

235600 发表于 2011-4-16 18:45:58 | 显示全部楼层
还不错的拉

12下一页