跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [繼續懷舊][Dr.Slump IQ博士-宇宙大冒險][劇場版][DVDRIP][校正音軌全1話]

mcnynbajay 发布于2011-2-10 19:33 8385 次浏览 104 位用户参与讨论     [复制分享主题]
mcnynbajay 发表于 2011-2-13 23:01:45 | 显示全部楼层
回复  mcnynbajay " S: C& ^5 h& f, @

$ b+ y2 t  v5 j# X- s% tDVDISO即是原裝日本DVD的內容, 而不是RIP
' ~% d9 w, J8 n2 V之前2009年的J2播放的是80年代的配音
' w/ m" ]* u* ~) q而今 ...% `/ q( s& B3 \, w3 F- ^+ n
kyokofukada 发表于 2011-2-13 21:19
7 }: X7 z1 g" @6 M
5 k3 v# |2 E: @  a' c
; A. r7 V* J, u3 M& R& U# S
    哦哦,基本上大概意思明白的!5 ~; f0 I  E' g$ X

$ t$ c. U2 P; i0 k* A& G講真,哩個任務我接唔到的~~我仲其他任務等住的,我的空閒期就來過佐了!
3 l5 T0 j% N1 S: y- [. A" k6 c- r- {) N) Y3 x  e7 I. K$ G8 }
校正音軌,我可以慢慢幫你手的~~但幫你拖DVDISO,真的唔可以了,硬盤4T開始得翻100G容量而已的!
/ b/ y1 e& O& P4 R  B3 T
$ W3 b: ]9 g0 P, c" @再加上下載完后,仲傳俾你窩,你玩野咩,我系小水管來,拖得來都死了,仲分流俾你添,邊做得來了!/ E7 X/ n# r- W. m- G% _" A0 v
4 K8 D9 v4 ?( w& G, i1 D
RIP全集都80G左右了,仲要原盤了我諗都有400G了,我絕對做唔來了!

kyokofukada 发表于 2011-2-14 05:18:25 | 显示全部楼层
8 L3 P: a3 [1 ]- g( K7 x! l& d0 ~) l% [3 E$ ~
22片加起來就不過154G而已, 事實上可以逐一下載再刪, 加上傳上網盤是不需分流的/ [3 @! G9 O# `8 M( B+ ^% a9 a
而且我沒有要玩你的打算, 請說話有禮貌點
2 e  C: y% N4 X- H% j, s" C話說我比你更小只有3TB而已, 也是這樣收
1 q" Y7 L, A* f
" _7 c( V) U  J( m% Y你想想我的工作比你更辛苦(錄影, 剪減廣告再rip, 下載dvdiso, 翻譯, dvdrip, 封裝mkv, 傳dvdrip上網盤)! r" D0 b- I4 K) o# ~$ w( o: C
倒不覺得你負責的工作太辛苦
5 g  k6 e' c7 `1 D6 w9 q0 c9 W) N* T9 C
+ q; s; e2 E: i9 Q那麼邀請你的計劃拉倒好了
5 n5 J& a/ ^6 g$ G+ m* e# N: }我找回自己組的人一起做, 所以不會流放出來, 只供自己朋友收藏

mcnynbajay 发表于 2011-2-14 05:47:22 | 显示全部楼层
22片加起來就不過154G而已, 事實上可以逐一下載再刪, 加上傳上網盤是不需分流的
) h3 @  i- B% l0 R而且我沒有要玩你的打算,  .../ l- c) S, ?* o3 Q9 t  s3 \" f3 z
kyokofukada 发表于 2011-2-14 05:18

" F6 |+ x/ k; ]3 l) \9 s: b1 V; K7 v4 T: T. }- b- C" o

: @% q2 V; L3 v) }8 i& t    哈哈~~講野要和諧D了~~無問題了!+ e0 P: b4 g- A- k! }- d
查實你明白我傳上網盤有幾辛苦嗎?(全速51K/S, 每日3G左右,真的要接嘅話,單傳ISO都要2個月時間了,日日夜夜)! L9 ~7 f! q% S2 \4 I: N
你有得錄影?你住系HK嘅?應該系用光纖嘅了?內網分享,我絕對享受唔到了~~
8 w7 j& b( W  I
; ?! v- F1 z: ^( J! u5 w3 h/ z) e我唔系好明?做乜要翻譯了?你究竟主要聽日語定粵語嘅?  為了其它省的同好者而製作?定雙語雙版本字幕?(日語-中文繁體/粵語-TVB字幕)3 F! c8 C+ I* y
$ V9 p5 @0 d) R
我同你網絡環境唔同~~根本合作唔到(做唔成合作,亦是朋友)
1 l3 C" X- C- D9 H% m4 @7 v7 {不過哩套的校正音軌,總有一日,會有人搞掂嘅!!

kyo1983 发表于 2011-2-14 10:17:05 | 显示全部楼层
多谢晒啦,估唔到IQ博士都有剧场版

DDSS 发表于 2011-2-14 18:56:37 | 显示全部楼层
畫面十分清晰  , 值得回味.

cimmy210 发表于 2011-2-14 19:26:36 | 显示全部楼层
呢出未睇过啵~~~~~~~~~~~~~

QQ车 发表于 2011-2-15 23:31:52 | 显示全部楼层
见好就收,旧嘢最能让人回味.

aimir053 发表于 2011-2-17 00:13:20 | 显示全部楼层
灵感IQ称得上十分之低B,,

chrisrex 发表于 2011-2-20 13:31:44 | 显示全部楼层
支持杰基,我唔客气了

Badman69 发表于 2011-2-21 14:25:18 | 显示全部楼层
IQ博士劇集版甘好睇, 所以劇場版絕不能錯過!% L/ d/ Z# E9 g9 a
IQ博士一定要支持!

inyesha77 发表于 2011-2-21 17:59:24 | 显示全部楼层
thanks for sharing

lt2004lt 发表于 2011-2-21 21:03:24 | 显示全部楼层
IQ博士~~~~~~~~~~要支持