跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [繼續懷舊][Dr.Slump IQ博士-宇宙大冒險][劇場版][DVDRIP][校正音軌全1話]

mcnynbajay 发布于2011-2-10 19:33 8386 次浏览 104 位用户参与讨论     [复制分享主题]
phiroth 发表于 2011-2-10 21:08:56 | 显示全部楼层
呢个剧场版未睇过,下来睇睇先,thanks!

mcnynbajay 发表于 2011-2-10 21:18:40 | 显示全部楼层
杰兄好中意將d圖片截成1080p仲有個簽名好熟口面
! M/ s/ K4 S, X& F' Y  N" _8 U漫步雲端 发表于 2011-2-10 21:03
% f8 k2 k. ^- ^: \1 ^; c: z4 e5 \
終於有人發現講左出來了~~QQ影音的截圖功能,根據自身全屏分辨率來定的~~' [0 q6 }4 N* `9 |( m1 z1 D

7 g/ O8 B/ X0 D$ r 你唔記得了,咪就系守護甜心2 心跳第102集的最後畫面咯!6 \! @- u0 B4 V: Z" V
$ [# i9 W* ^  F6 P/ B) w/ P% |

我之前已经下咗K社果个MP4版本刻录,如果可以,我直接上传到115网盘俾大家分享下。。。. y8 ?6 }& ~; x9 H1 P8 \) m
alexhus 发表于 2011-2-10 19:59
( \8 n6 b% t  q# g0 {
8 X, Y4 M/ _* L# v
查實果個MP4版系咪萬毒版了?TVB字幕以外掛形式?K社好似無發到了?

mcnynbajay 发表于 2011-2-10 21:19:59 | 显示全部楼层
首個支持
; n. O) H" g3 O" w! Y# j$ {樓主太多字啦6 c3 J8 _5 c* ~' ?- @& h
回左先改
1 U7 l% m  V- q1 f" i1 H6 U6 [. l! F: r, \; C  ~9 @
! x6 s2 p! K$ `, c+ h$ S$ N. M
收on9個個唔得咩?" R2 `8 r) c- F* O6 i/ X
iamaboyandog 发表于 2011-2-10 19:46

9 P# u4 |" Y8 n# n4 p+ g
9 k: y' C6 S! m' y8 w5 \0 I
: s3 O7 x) W2 x4 o  a    得嘅,我都收開岸狗版嘅,不過MP4版容量細,貌似有外掛TVB字幕,性價比好了~~

漫步雲端 发表于 2011-2-10 21:25:13 | 显示全部楼层
終於有人發現講左出來了~~QQ影音的截圖功能,根據自身全屏分辨率來定的~~
/ j+ R* x& z0 y$ o5 {" O
. L- J+ @# u4 A你唔記得了, ...5 z! m, o* s8 F; `7 {
mcnynbajay 发表于 2011-2-10 21:18

8 N3 h, J; V, t! \* X
( v7 T! H! S$ e4 @$ e- ^+ `! [0 V$ T( c- O0 Y) W
    * V- V, |+ _6 w/ _7 d2 t
1080p全高清顯示器

mcnynbajay 发表于 2011-2-10 21:28:01 | 显示全部楼层
1080p全高清顯示器
0 s* H4 Y3 A$ r. e" v' o8 W漫步雲端 发表于 2011-2-10 21:25
6 j% |/ E% ^2 }( r/ g$ a+ V( |

' Z) @; ~9 E' Y, h/ w! P7 K9 J. |: s% l5 P- O0 ?$ d( @
    你都系遮~~~- M+ g  o) M2 s, z. e
我地要低調了!

最爱粤语 发表于 2011-2-10 22:26:45 | 显示全部楼层
怀旧的一定是要收藏呢

saber0758 发表于 2011-2-10 22:51:55 | 显示全部楼层
点解我好似未睇过的?

huang 发表于 2011-2-10 22:56:46 | 显示全部楼层

4 s! z' M; I) s9 Z1 I! p鸟来撑撑

老威 发表于 2011-2-10 23:04:40 | 显示全部楼层
我无体过劇場版 TV有体

cidopq 发表于 2011-2-10 23:08:33 | 显示全部楼层
話時話 我咁都都未睇過IQ博士劇場版WO....多謝哂@@

ygd322 发表于 2011-2-10 23:32:51 | 显示全部楼层
又有IQ博士,照收

vskenying 发表于 2011-2-10 23:33:27 | 显示全部楼层
懷舊片唔支持都唔得啦,太多謝妳啦!!!