跳转到指定楼层   *输入需要访问的楼层直接跳转

[迅雷快传] [繼續懷舊][Dr.Slump IQ博士-宇宙大冒險][劇場版][DVDRIP][校正音軌全1話]

mcnynbajay 发布于2011-2-10 19:33 8378 次浏览 104 位用户参与讨论     [复制分享主题]
fitry 发表于 2011-2-10 23:44:43 | 显示全部楼层
感谢楼主发布,下载

平常心 发表于 2011-2-11 00:02:51 | 显示全部楼层
老乡你到底有几多珍藏,近近地,我攞个硬碟过嚟,帮你保存,顺便鞋比我珍藏

aaron81 发表于 2011-2-11 00:23:17 | 显示全部楼层
强烈支持发经典呀!

ddarcy 发表于 2011-2-11 00:43:40 | 显示全部楼层
真系估唔到咁旧既片竟然有人仲保留住; G0 i4 C5 l" ]" o# a( b* D
绝对要对大大致敬!!
: _9 ]5 W3 f- P) G% N8 x+ Q当然亦都要向楼主致敬, 辛苦晒 6 a  t) T  t6 Y/ \9 T) K' V
' w: u& K- _4 ~- L
支持怀旧

ddarcy 发表于 2011-2-11 01:15:25 | 显示全部楼层
楼主, 校正音轨的rar文件名写错了, 不是奇异岛啊

giggsling 发表于 2011-2-11 03:01:06 | 显示全部楼层
粤语版正啊

神小孩 发表于 2011-2-11 10:04:19 | 显示全部楼层
搞笑到极啊,这部,经典之作,多谢楼主分享哦

无双MR 发表于 2011-2-11 10:57:22 | 显示全部楼层
谢谢啦,很怀念小时候追着看这动画片的日子。

lovepx 发表于 2011-2-11 10:57:52 | 显示全部楼层
老傑~今次无捐钱箱啦??

mcnynbajay 发表于 2011-2-11 11:13:47 | 显示全部楼层
楼主, 校正音轨的rar文件名写错了, 不是奇异岛啊
' |1 o- J  K4 n& P* Bddarcy 发表于 2011-2-11 01:15

- p. N5 H) }1 J) ~+ L1 T 多謝你的提醒了~~一時複製錯左,好在音軌無命錯名的~~可以直接改得翻RAR名!!
! V" \7 C( Y3 E" G' M6 `: ]# z& U% k! N

老乡你到底有几多珍藏,近近地,我攞个硬碟过嚟,帮你保存,顺便鞋比我珍藏- e/ Y6 w8 [- m. U) N0 g5 @
平常心 发表于 2011-2-11 00:02

7 R. w: I6 |, }/ Q- _/ y7 R
9 e: l* f# u; W+ v- H4 E: O 你都太過狼死喔
) Q6 s2 e* G/ q: }  e! I8 a% p5 {雖然我都收左過T資源了,都系我混得U2或緋月多的~~知道片源的出處的!
! O3 t& i& A% G還有留意三大粵漫論壇,知道邊度有粵語音軌用來校正嘅~~講真,我都無乜好野,垃圾就多~!

mcnynbajay 发表于 2011-2-11 11:17:30 | 显示全部楼层
老傑~今次无捐钱箱啦??
  K1 C: v1 d; `( g# s7 G$ h$ Ilovepx 发表于 2011-2-11 10:57

/ U2 R, a# ~0 A, Y( {0 y9 N6 p  z, Z$ G; p# R4 `7 Z$ Q
6 Z( _) [5 s: b: ~
    唔了~~
- d' h. r1 }6 Y  H4 E重力王,果次捐錢,似我系度昆大家D星夢咁咯~~5 s8 L' [0 V! D+ D
捐錢有18人,但就有17人下載左,扣左稅?得一個人醒目?- M8 T) M* J% {- q1 ^3 \
大家都未知點捐錢俾我了!未有似緋月咁樣制度模式了~~設定唔同!

lovepx 发表于 2011-2-11 11:41:40 | 显示全部楼层
唔了~~
- O  g5 Q0 i- j1 ~5 I; v4 l重力王,果次捐錢,似我系度昆大家D星夢咁咯~~
7 ]3 c/ t3 n7 j! ?: \, D  h捐錢有18人,但就有17人下載左, .../ H0 W" [; M4 P9 {' B0 s( x
mcnynbajay 发表于 2011-2-11 11:17
; @/ l5 p- U# O6 v0 B; F
/ g4 Z6 c1 m. Z* X2 u" p4 R
% q: Z1 v: q- O+ P" i4 I
    竟然有人下载..反正我无下..咁即系果个系我啦