[其它更多] MegaUpload人品爆发?竟然唔使输入验证码

GavinDX 发布于2011-1-17 15:04 4661 次浏览 56 位用户参与讨论     [复制分享主题]
help6288 发表于 2011-1-17 20:03:13 | 显示全部楼层
改版後的福利吧.........

help6288 发表于 2011-1-17 20:03:46 | 显示全部楼层
好似上次改版后就唔洗...不过一向用mipony下,无乜留意, _% A  ?9 m: g. Z4 }; k9 h+ z& d" w
by.iceb 发表于 2011-1-17 15:23
* M* D. Y( [3 }! c
/ \  E- e1 X  a. E7 k
3 V# E, p7 c; ?4 E  w. P
    原來你有G.
6 v' L$ H+ U4 _' |% `8 W早知之前搵你邀請

by.iceb 发表于 2011-1-17 20:40:36 | 显示全部楼层
原來你有G.8 I& l1 [" V1 B" ]2 t* p
早知之前搵你邀請  D, I9 |) f  {; E% F. a
help6288 发表于 2011-1-17 20:03
% v. [3 I3 g( `+ y3 T

4 o2 N( z( q6 W) l+ F4 y( _; N7 l. G9 {' q: Q- a3 }& _
    之前?每人发一个邀请褁次?

help6288 发表于 2011-1-17 21:38:14 | 显示全部楼层
之前?每人发一个邀请褁次?
- W. N0 t3 K3 R& X! t7 L$ Nby.iceb 发表于 2011-1-17 20:40
0 N, S: G( R+ }- c2 V+ t* L$ b
  H" ?/ D7 A( F" D% T5 Y9 K: c9 v

/ |5 g& v5 a2 f" }+ ^    我個G.邀請都係甘岩同人講起U2就有人比我* g# a5 H0 ~! s8 J/ `( _# T

; j6 w, C" {# @' D  x3 N8 g我指你係強力基......掛幾日種就換到邀請

by.iceb 发表于 2011-1-17 21:51:26 | 显示全部楼层
我個G.邀請都係甘岩同人講起U2就有人比我
  v9 P. K; D& e) a4 j1 Q$ ], R: K. ]4 ~# J) Q+ L
我指你係強力基......掛幾日種就換到邀請[em ...1 ]7 a7 w) l( L! c' Z
help6288 发表于 2011-1-17 21:38
! U7 w2 g* o2 ?- s! o% g" O4 {/ [

4 S4 V) }  R. F+ K! i+ }$ Y9 q9 P0 n
    你喺乜基了?
& ~. ^3 A  G/ s6 G" h! G5 e   G嘅邀请的确比其他站便好多 ,不过G资源唔喺几够丰富啊

lesswind 发表于 2011-1-17 22:40:33 | 显示全部楼层
点解我用MU,就完全无速度呢

help6288 发表于 2011-1-18 00:15:30 | 显示全部楼层
你喺乜基了?
4 n$ ]0 K% D/ ]) c, l3 o* R! z$ h   G嘅邀请的确比其他站便好多 ,不过G资源唔喺几够丰富啊
, D! X0 C" j1 f4 Wby.iceb 发表于 2011-1-17 21:51
5 G9 x* H, G9 @
; k& Z9 S9 c6 r7 u. t
+ D- q0 t) ~% t- ?8 R6 p4 Q0 [
    哈哈...我先入去G.得果幾日...仲系哼基
. J$ Z9 U$ x" Y$ a6 h) B2 P5 q0 g2 M入面有D所謂既稀有資源...不過吾系我想要既...
: Z! t8 t" U, J- Y. C# b2 [G.種子標題命名混亂....人又少9 o. D4 F' n+ n$ |2 F6 @4 ?
都系U2爽D

梦之星际 发表于 2011-1-18 11:33:52 | 显示全部楼层
同时下载咁好野?我一直都系单文件并且单线程。: T8 t! @" e& }% f  t, y5 m& D: W% T, @1 o
GavinDX 发表于 2011-1-17 17:21

8 y4 o$ f) [7 l  y9 E; L+ G
0 y# d6 V$ j$ d0 R0 S( @
7 x4 O' h- b4 {" e5 A3 m    刚改版时就得的 宜家就捂得罗

by.iceb 发表于 2011-1-18 12:48:58 | 显示全部楼层
哈哈...我先入去G.得果幾日...仲系哼基: }4 e) Y6 a1 Z& Q
入面有D所謂既稀有資源...不過吾系我想要既...
  ?/ g- ]0 T* P$ r4 M( m1 B5 zG.種子標 ...( c1 q, S1 i! U! _  Z6 F7 B
help6288 发表于 2011-1-18 00:15
' O6 F& U1 s* [* k2 j* Y
' b2 d9 S3 S) q& Q
1 l% C, H! T5 F# A
    有时珍稀资源喺唔错的,见过宠物小精灵以前的,不过人少喺咁啦 " i/ R! Y  s. P( t9 M0 b3 L0 M
- ^: S$ d- v& y8 O# ~/ Q) }! [
其实G偷跑都喺一个亮点啊

help6288 发表于 2011-1-18 13:34:33 | 显示全部楼层
有时珍稀资源喺唔错的,见过宠物小精灵以前的,不过人少喺咁啦   I5 N+ J- k% D. b% O! L

5 J& T5 |6 e, N8 s6 s( L: w: N其实G偷跑都喺一个亮点 ...8 Q% N: J$ \, g9 S$ Q4 ?
by.iceb 发表于 2011-1-18 12:48
. f+ ?) c4 X9 a# N" S* f
* ~+ y1 S) K* e
, O6 y# ^: O( @2 A* @7 T" w
    哈哈...入到去都無咩野想下...想下果D舊資源又少人做種* e0 S5 j. E' h& ~
6 F2 F+ j7 X4 H0 O3 r, o+ N- v
宠物小精灵...KUNO大大發過....

setvet 发表于 2011-1-18 13:43:13 | 显示全部楼层
你唔提我都无留意添,原来真是好耐无输入过验证码了!

kwanyeung 发表于 2011-1-18 13:50:59 | 显示全部楼层
我寧願有無限quota 好過。。: V  Q% Z  g' R( D7 v
反正驗証馬依加嘢用jdownloader 就自動輸入。。  J) S- U: ]0 P) j; P1 q
依家MU多數係等quota 下。速度上2MB/S 都冇用冇quota.